Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 32 254
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
Аз стискам палци на Нури да спечели имунитет. И на Роси.
За мен Роман е може би най-неприятният участник от всичките мъже, а май и от всички изобщо. Шегите му са не просто дебелашки, а груби, грозни и много обидни... и естествено насочени или към някой по-лабилен като Лили, или към някой масово недолюбван като Росица. Същински слънчоглед.

# 151
Пропуснала съм обръщението "феса" към Нури, но е типично за комплексар като Роман. Не знае азбуката, но знае да обижда и жени и мъже, които го превъзхождат с нещо. Тъпо парче е Ромката, молете се да не срещате човек като него, че с простотията оправия няма.
Но за "играта" ще е прав да изпрати Нури на дуел, никой не жали конкуренцията.

# 152
И според мен Гошо е мъжкият вариант на Хриса.И той като нея вика, крещи обижда и използва отвратителни думи.И на него а някой му казА нещо на въпреки става същия като Хриса.
Нещо не я виждам разликата между двамата.
От промото за довечера ще ядат люти чушки за имунитет.После са в носии и гонят духове.Не виждам сред облечените в носия Нури и Хриса.Та така....
А аз я виждам в това, че той не кряка без да го предизвикат. После вече става страшно, но никога не е пръв. Кибритлия е и бързо пали, пада му пердето и не се съобразява какво говори (нещо като Здравко Ритонеца Satisfied ), но големите панаири са му били само с големите дразнители - Хриса, Роса, Ивайло. Другите са сговорчиви и не го докарват до състояние на бяс. И да има противоречия, изглаждат ги без излишна тупурдия. При Хриса и Роси без крясъци не става - ни се водят, ни се карат и когато насреща им стои някой "Гошо", резултатът го виждаме всички.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 14:10 от pip4i

# 153
O, срещала съм подобни на него. В училище имахме две момчета със много сходно на неговото поведение. Много обичаха майтапчетата, но само да не им попадаш на мерника. Само дето те отдавна вече го израснаха това и станаха свестни зрели мъже, докато за Романчо вече не виждам шанс да се оправи.

# 154
  • тук и там
За Георги не знам, много по-тежък е, но ако го викне и отстрани, това ще е най-хубавото нещо, случвало се някога във фермата Simple Smile
А,те щом Хриса върнаха,що да не върнат и Жорко после..Той наистина си е женският вариант на Христина.Включително  и "галеник" на продуцентите и той..

# 155
Не знам всички тези хора  какво работят, че да могат да си позволят да ги няма месеци наред и това да не повлияе на работата им.
Интересно дали получават някакъв хонорар за времето през което са във Фермата или се счита, че щом ги хранят и поят е достатъчно.

# 156
Не знам всички тези хора  какво работят, че да могат да си позволят да ги няма месеци наред и това да не повлияе на работата им.
Интересно дали получават някакъв хонорар за времето през което са във Фермата или се счита, че щом ги хранят и поят е достатъчно.

Получават, получават Grinning

# 157
Ох, добре. Значи ще спя спокойно и няма да ги мислА. Особено се притеснявам за Гошко. Не знам що Simple Smile))

# 158
Да се възмутя и аз от изказването на Митко за жените във Фермата, отвратително просто, още повече предвид как изглежда той.

# 159
Най-гадното е, че той е представителна извадка на точно такъв често срещан типаж. То на човек не прилича, обаче с едни претенции към женската половина....Ще речеш, че не видига очи от еротичните списания. И като вдигне - мноо учуден.
Интересно неговата благоверна дали му е достатъчно секси или има още какво да се иска...

И Дидо не моем много да го разберем. Какво точно отношение очаква от жените към мъжете? Да стъпват на пръсти около тях и да не смеят да си кажат мнението ли. Че даже и на Алекс май намериха кусури, дето най-много се старае да ги кътка.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 11:58 от Анонимен

# 160
Митко не бива да ви изненадва. Като една бивша мутра, нормално е да има такива възгледи. Все пак, в онези времена си беше така - мастити мутри, в компанията на кръшни фолк певачки.  Пък Митака нали е футболен мениджър? Ми и те така. Все пак конвейрната лента с  френските закуски не се върти около ядрените физици, а около футболистите. 😏  Плюйте в пазва и се радвайте, че в тоя сезон миналогодишните драми на Сълзата и Вал са ни спестени.  А Митака....накрая ще се заклещи в заешката дупка. 😁

# 161
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И видяхме битка Дидо-Роман , което ме наведе на мисли за степените "мудност". Ако Сашо беше върха в дисциплината 'бавен по рождение" , то Дидо е след него.
Много ме озадачи Дидо как играеше - някак като че ли насила, без никакъв спортен хъс, вяло и без мисъл. Сякаш нямаше желание да стане фермер.  Rolling Eyes

# 162
Може да не е имал желание да става фермер, но не изключвам и това, че най-вероятно е бил изморен след дуела си със Сашо. Доста даде от себе си.

# 163
За таз мила девойка Христина важи, че който сее бури, ще жъне ветрове. Изключително глупави караници, нещо с едно очо гледам вече.

А на Митю, горкия Колобок, жените не му били секси. За сметка на това той пръска сексапил навред  Joy

# 164
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Може да не е имал желание да става фермер, но не изключвам и това, че най-вероятно е бил изморен след дуела си със Сашо. Доста даде от себе си.
Може и умора да е било, но аз по-скоро го видях като липса на мисъл. Ако в първата игра не беше натрупал всичките дърва в "къщичката", а ги местеше веднага на кантара, щеше да я спечели.
В третата игра пък не ми стана ясно как в първи рунд, когато Дидо бутна Роман и той скочи назад и се озова "на брега", това беше точка за Роман, а в идентичната ситуация в трети рунд, когато Дидо го направи, това пак беше точка за Роман.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт