Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 32 228
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
Твърде много взеха да нападат Хриса. Тя по-симпатична няма как да ми стане, но няма смисъл постоянно да се заяждат с нея, тя откакто се върна си мълчи доколкото е възможно и не е чак толкова дразнеща и натрапчива, поне за мен. Това постоянно питане за какво е там... мисля, че е ясно - за парите. И който каквото иска да разправя, но всички са там заради това, вкл. Ваня и Дидо. И според мен въобще не им е тя виновна за кошниците. Да, фермерът и организацията е важна, но това е най-вече когато задачите са много и не достигат хора. Мъжете реално имаха 1 задача - плетенето. Другите бяха между другото. И недоумявам какво правиха по цял ден и цяла нощ тези мъже, че някои имаха по 10 оплетени бримки всичко на всичко. Колкото и да са схванати в ръцете, все щяха да напреднат, ако се бяха захванали сериозно и да изкарат поне по един чорап, при липсата на друга тежка и трудоемка работа.

Роман на мен ми е забавен, има неща, които ме дразнят в него, често прекалява, но все още виждам светлина в тунела при него, ще видим как ще е занапред.

# 136
  • Калгари, Канада
Колкото и да ги дразни Хриса, аз очаквам мъжки дуел. Или Нури или Симо според зависи дали Нури вземе имунитета. Роман няма изгода да прави женски колкото и да е насъбрал на Роси и на Хриса. А и това си е услуга за другите мъже, те да си редят игрите.

# 137
  • тук и там
Не ми харесва това групово нападане на Христина, и на Росица-преди това.Ваня уж приятелка и тя на Хриса,ама една дума във нейна защита не каза.Георги има грубо държание към жените по  принцип.Освен ако не си мълчат.Помня че и Александра в обора веднъж почна да обработва и да и пили нещо на главата,но нещо не му се получи и тя се изнесе просто от обора за да не влиза в конфликт със него.Общо взето -и за Роман,и за Жорко -нещата са окей,и се разбират със всички останали- но само ако не им се противопоставят.Между другото и на Дидо поведението не ми хареса снощи.Ясно,не понася Христина.но не успява и той да запази спокойствие .Със снощното викане на Жорко примерно,той не само  че падна до нивото на Христина ,ами и под нейното...Същото държание като нейното демонстрира,а от мъж такова навикване-на мен ми е даже по-грозно.

# 138
Христина жъне, каквото си е посяла. След безобразното държание, което имаше първите седмици,  какво очаква? Да се върне, да си посипе главата с пепел и всички да я заобичат? Ми няма как да стане. Тези хора не се познават, преди влизането си във формата и това, дали ще продължат да се познават и след него, много зависи от първото впечатление, което ще изградят един за друг. Да, първото впечатление понякога е погрешно, но в общия случай, ако някой ти направи лошо първо впечатление, не си  много склонен да му дадеш втори шанс. Поне аз не съм, както и доста други хора. Христина се държа отвратително с всички, но иска те да се държат добре с нея, щото тя била добра, пък те не й давали шанс. Да бе, първоначално всички имаха равен шанс. Тя не си изигра добре картите, ама то характер не се променя, пък после другите са й криви. Може, ама едва ли. Хич не я жаля даже, имах такава колежка, общуването с такъв тип хора си е направо наказание и изпитание и за най- здравите нерви. Искам дуел Росица- Христина и втората да си ходи.
Исках да видя как ще се справи Дидо като фермер,  но и Роман ще ми бъде интересен. 

# 139
Вчера точно на смешките на Роман съм заспала.
Язък, не видях как се пребори да бъде фермер.

Беше ми изключително гнусно да слушам обаче дембел като Митко да обяснява как във фермата нямало секси жени, че да плакнел окото. Бляхх...! Кой си ти, бе, брато? Човек,  дето сигурно оназ работа не може да си види без огледало ( че дори и със е малко съмнително), ще ми се жалва от външния вид на жените на място, което предполага да се трудиш яко, а не да бъдеш плеймейт.

# 140
За мен пък би било супер демотивиращо шефът ми да се търкаля до обяд, а аз да бухам за кошниците. Нещо робовладелец ли е, к'во ли? Според мен Милена беше права, че личният пример е важен. Съгласна съм, че е кофти да те нападнат групово да ти четат конско пред строя, но заслугата си е изцяло на Хриса и то не само отсега. И после какво? Като не я погалиха дружно по главицата и никой не ѝ каза: "браво, мойто момиче" според нейните безкрайни претенции, другата седмица ще отмъщава наред и ще спира да мълчи. Щот' пък някой ще се трогне. И да, никой там не я иска. Натресоха им я зор-зорна. Нормално е да има такава реакция. Тя какво си е въобразявала? Че ще я посрещнат с духовата музика ли? И като се дърлеше със Симо за мандрата най-силните ѝ аргументи бяха: "Ванчето ми каза..." Хич даже не ми е жал.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 09:07 от pip4i

# 141
Не съм прочела всичко във форума, извинявам се, ако се повтарям, но ми е много чудно, как някой, който заявява открито, че е седнал на пейката на Христина, не защото я харесва, с от съжаление, очаква благодарност и уважение за това? Та това си е обида, и то много по долна от това да те изпратят на дуел. А същият този човек ни най-малко не е огорчен от поведението на една друга джофра, към която подходи мило и с внимание, и ѝ засвидетелства уважение и симпатии, а получи само тъпи подигравки  и лигавене , и тя за капак взе, че седна на пейката на противника му. За мен има два варианта - или с енарият е много тъпо скалъпен, или участниците в него да са много тъпо устроени Grinning

# 142
Според мен Митко въобще не му е мястото във формата, бил мутра пък сега ангелче, моля ви се да се толерират такива хора за мен е немислимо. Колко ли хора е разплакал на времето 🤮

# 143
Изобщо не ми е жал за Христина. Да заявиш, че тооолкова си се старал да се харесаш на хора, с които изобщо не желаеш да съжителстваш? И какво очакваш? Била им дала шанс да я опознаят от "добрата ѝ страна" . Моля?!! Като не можеш да ги понасяш, с изключение на един, какво дириш там - парите ли?.. Да повториш сто пъти, че с триста зора си се правила на добра, каква ответна реакция очакваш - аплодисменти?! И веднага започна със заканите, че ще ги "постави на място" , пффф, гнусна работа. Спусната от продуцентите, абсолютен парашутист - след "епичен дуел" с най-слабите участнички, героиня я изкараха Иван и Андрей.
Яд ме е, че Дидо не стана фермер, да я прати на дуел, сега може и на финал да иде простакесата Хриса, бляк.

# 144
  • тук и там
Христина каза това,че е със хора със които не иска да бъде-защото преди това беше нападната.Аз бях най-върлата противничка на Христина ,ама и на черното-"бяло" не мога да кажа.Значи не е справедливо Христина да се върне,ама е справедливо да водят на Гошо родата за да се видят .Значи Митко може да лежи по цял ден,ама беше"шестица" като фермер.Значи цялата ферма(кухнята най-вече) беше"батак" след домакинстването на мъжете-ама пак тя била виновна.Значи -Гошо може да врещи като ненормален,ама тя-не може..Ей това ме дразни и факта,че Христина ако ще и на челна стойка да им застане,пак тя ще им е виновна.Преди нея-беше Росица.Ами да си го кажат-"не ни кефи че си пак във фермата,не сме работили-защото ти беше фермер и това е.."Значи назначиха Алекс -ако нещо не им оттърва от управлението на Христина,да преговарят...Ама тъй като им оттърваше ,тя да не ги търси за нищо и да поеме вината за всичко после, се отдадоха на мързел и пълен непокизъм..Миленка чак условия поставяше..Истината е.че те не искаха да работят за Христина , искаха тя да се провали и доста се постараха това да се случи.И разбира се,вината  за несвършената работа,да поеме само тя..Това е!
Сашето и той- бил на скамейката от съжаление,ама въпреки това е очаквал отплата един вид...Аз те съжалих,пък ти взе че ме изпрати на дуел...Пфу..Жалка работа!
А,да-всичко за което беше обвинявана тя,сега те го направиха.Тоест-потърсиха вината единствено и само във нея,своята вина те не видяха.Крещяха и не изслушваха.Унизиха я и продължават..Колко лесно всички станаха като Христина само..

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 10:14 от Kaisia

# 145
Офф, те пък голяма драма с тоя Сашо разиграха.
Как можело него да прати? Ми кой да прати? Все някой ще е, дето ще им е симпатичен? В крайна сметка, дадоха му шанс да си премери силите, видя се, че е слаб и си отидЕ дома по живо по здраво. То по тяхната логика, дай да го държим там до финал, че нали много цЕнен бил. Ама колко такива ценни като него могат да си седят непипнати до финаля?
Сигурно по-хуманно щеше да е да пратят Роса за пореден път ратай. А, да, и Симчо.
Ама инак я признах тая Хриса какъв дразнител е. След като и Симеон успя да накара да избухне. Дето е един от най-спокойните и възпитаните там.
Роман най-накрая да спомене гаджето си. Брее, тоя имал гадже! "Не моа да повяууваам..."

# 146
Не се ядосвайте, порадвайте се на късмета който имахме - два хубави дуела за две поредни вечери.И видяхме битка Дидо-Роман , което ме наведе на мисли за степените "мудност". Ако Сашо беше върха в дисциплината 'бавен по рождение" , то Дидо е след него. За Митко не смея да мисля кое място ще заеме, но Нури ще е изненада. Най-желан дуел от мен е Нури-Роман , но няма да се случи поне сега. Симеон ми е симпатичен, но е такова врабче, че всеки останал във фермата мъж ще го отнесе. И някои от жените дори. Mask
Рискувам да ядосам някои силно недолюбващи Милена , но вчера забележките и към Хриса бяха най-адекватни, личния пример и организацията ! А забелязахте ли, че тя изобщо не разбра какво и говорят ? Направо ме порази с въпроса си :" И какво ако бях ставала в 5 часа? нали казахте,че фермата работи сама." Недоумявам какъв мениджър е и къде точно изявява тоталната си неспособност да разбере "длъжностната характеристика" на дейността. Да си фермер си е баш мениджърство. Нападнаха я, но освен поведението и ги дразни и закрилата ,която има от продуцентите. Вътре са все хитряги, знаят за какво става въпрос с връщането.
Ще стискам палци на Нури да спечели имунитет, че иначе направо си е първи дуелист, Роман няма да пропусне шанса. И няма да го обвиняват мъжете,че е предал четата, защото масово ги е страх от Нурката.
Ако нещо ме потресе, то са високите стандарти на Митко към жените, само външност и то като от журнал,доколкото разбрах. Дидо се опита да намекне за "душа" , но и двамата искат сексапил и по-малко говорене.Mask Аз пък искам компенсация за щетите, които ми нанесе образа на Митака приседнал на раздумка само по гащи на леглото на Роман (май в петъчния епизод) с надиплени телеса, надут и кръгъл, да го стиснеш, ще цръцне Mask И той с претенции към жените във фермата , никоя от тях не ставала. Я да покажат Зори, да видим колко 'става", че мъжо и е с такива високи критерии. И да му купи огледало да се огледа той колко става, че вече ме е страх да доближа хладилника за "втора вечеря", като се сетя за "желето" в края на леглото.

# 147
  • София
Мъжете се оказаха големи прасета. Но иначе женската работа е много лесна и никой не я бръсне за работа!  Close

# 148
И според мен Гошо е мъжкият вариант на Хриса.И той като нея вика, крещи обижда и използва отвратителни думи.И на него а някой му казА нещо на въпреки става същия като Хриса.
Нещо не я виждам разликата между двамата.
От промото за довечера ще ядат люти чушки за имунитет.После са в носии и гонят духове.Не виждам сред облечените в носия Нури и Хриса.Та така....

# 149
Ами нека Нури да е ратай и първи дуелист. Това е най-логичният ход на Роман все пак. Хем има шанс да изпрати "Феса", както го нарича, вкъщи, хем пък с гаранция няма да бъде избран - че какво по-хубаво. Нури има шансове и срещу Дидо, и срещу Митко. За Георги не знам, много по-тежък е, но ако го викне и отстрани, това ще е най-хубавото нещо, случвало се някога във фермата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт