Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 567
  • 780
  •   1
Отговори
# 120
Ясно ми беше че няма да гласуват за Симо.
Разделението си е налице и това е.
За Дидо съм...отново.

# 121
Аз съм за Роман, но и с Дидо ще съм ок.

# 122
Сладури са и двамата!

# 123
Сега кажете, че не ви разсмя Роман, страхотно чувство за самоирония. Обаче са ми сладки как лежерно подхождат.

# 124
Еми това е мечтата на Роман се сбъдна.
Ако Роси и Нури не вземат имунитет са ратаи , а Нури ще е дуелист.

# 125
Нури ще е ратай,а ако вземе имунитет-Симо ще е .Росица или Хриса ще са от жените

# 126
Жоро си намери поредната жертва на чийто гръб да трупа дивиденти и да се изкарва велик.

# 127
Аз мисля,че не е това. И други са срещу Христина, просто реакцията е различна, според характер, темперамент,пренавитост....Но пак я съжалих Христина.

# 128
Хриса може да ми е зверски противна, но не е глупава. Как само надуши Милена. И може да е невъздържана и груба, но е права, че Георги се държи недопустимо с жените. И при него това не е инцидентно - той и на Радка така вика и с коя друга се кара, не мога да си спомня сега, но пак така се държа.

Роман ме сцепи от смях тази вечер. "Иначе ни чака една сериозна седмица."

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 23:35 от Дидичка

# 129
  • гр.София
Да, предвидихме и този път фермера. Поне е забавен. На мен ми се иска този път Нури да не взема имунитет и да е ратай. Да е дуелист и да извика на дуел Митко. И всички да го намразят още повече.
Нури е като Райно, няма с кой друг да го сравня.

# 130
  • София
Хора, хващам се че Милена ме дразни и ми е по противна от Хриса.

И аз така!

Радвам се, че Роман стана фермер, въпреки, че предпочитах Дидо. Мисля, че ще им е забавно идната седмица.

На последната сцена как Александра пуши чай и се превъзнася колко е яко и после как облизваха лъжицата с Лили щях да повърна...
А Алекс не знам защо си мисли, че да пушиш чай е жалко, а тютюн не е?

# 131
  • София
Роман ме разсмя до сълзи тази вечер.
Ако и той ще го кара лежерно като Христина, направо да почват да сушат билки пушачите. Simple Smile

Изобщо не ми е жал за Христина. Рядко съм срещала човек с толкова сбъркана самооценка. Повярвала си е, че е бунтарка, различна, говораще само истината и блаблабла.... но е просто невъзпитана и груба.
И ако можеше да не държи монолози пред камерите - уж че сама си говори, не че има публика - моооооооожееееешееее и за миг да допусна, че е искрена. Ама не е.

# 132
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега кажете, че не ви разсмя Роман, страхотно чувство за самоирония.

Не,не ме разсмя.Зад плоските шеги и закачки,си остава един селски тарикат и човек,който избива комплекси,тъпчейки другите.Страхливец,които намира някой по-слаб и уязвим и започва да го тормози,защото така той самия ще се почувства голяма работа.
Росица се занимава с животните и наш Роман пак намира начин да се подиграе,вместо да сведе един път глава пред човек,който работи,докато в същото време, той лежи на пейката.

И какво очакваш,да адмирирам подобен типаж мъж ли?Вчерашен келеш.

О,и виждам,че е пригодил стратегията на Станислав от миналата година да изработва това онова от дърво,да пуска смешки и така да стане първо приятелче на конкурентите във Фермата и любимец на зрителите.

# 133
  • Sunshine state
Странно, но и на мен Роман не ми е забавен,а го харесвах преди. Шегите му са все на нечий гръб и едни такива дебелашки.Христина верно я надуши Милена. Аз се чудя Митко още колко време ще го търпят да играе полегнала е Тодора? Иначе за обсъждане и дава е на акъл еша си няма, ама все разплут я на стол, я на легло.. Или да си ходи, ако има здравословен проблем, или да стяга д-то.
Много чудно нещо се получава - направиха Росица на бъз и коприва като остави две чаши вино на масата след забавата, когато спечели дуела, ама иначе за тях може. Направили цялата ферма Кербала. Пусти двоен аршин. И много ме кефи как коментаторката каза, че никой не смеел да  се противопостави на Жоро. Че кой е Жоро и с какво е по-достоен от останалите? И ан мен ми прави впечатление, че вече с няколко жени се дърпа и се държи много грубо. Много са си повярвали той и Роман. И двамата са въздух под налягане. Лехусата Митко и той подлизурничи угодно. Не ми хареса как Христина сдъфка Симо заради кочината в млекарницата. Хаосът беше навсякъде, ама избра него да си го изкара като по-неконфликтен. Удари на камък, както видяхме.
Да я видим сега Миленка без тютюн как ще окоси набързо ливадата и ще изпуши де що плевел има. Пълна гнЯс.
Лилия нещо ми се скатава напоследък, тоя мушморок. 😃

# 134
Запис. Хора не забравяйте - този човек си каза, че е единствено и само за парите. Всичко си е измислил човека, даже като забележите кой мрази Роман? Grinning Буквално един Нури и даже не смятам, че Росица го мрази. Той се е харесал на всички като цяло, в което няма нищо лошо де. Но все пак си е подмолен. Иначе за Христина - това си беше нападение от всякъде - Христина туй, Христина онуй. Аз не мога да разбера защо обвиняват Христина за кошниците - сами си го направиха. В крайна сметка имат глава на раменете, можеха да си направят задачите и изобщо да не отразяват Христина, ама не давай да не направим нищо и накрая оп най-лошата седмица на Христина. Та с 2 думи, според мен кошниците не зависят от фермера на седмица, а от всички останали. Тъй като гледам миналата седмица с Митко - той нищо не прави и задачите бяха тип топ...

Общи условия

Активация на акаунт