Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 562
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Да, досега така е било...май. Миналата година със сигурност. Сега за 1 и 2 нямам точен спомен, нека по-паметните споделят как беше. Но мисля, че броя на жени и мъже беше равен. newsm78
Значи за Фермата 2 също бяха 4-ма - Стоян, Финци, Силвия и мама Галя.
За Фермата 1 като че ли бяха трима - Симо, Райно и Нора.
Да ме поправи някой, ако греша.

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 18:56 от Merri_An

# 106
  • София
Мери, абсолютно права си, няма какво да се поправя.  Simple Smile Hug

# 107
Според мен Роман подкрепи Сашо,защото знаеше,че ще отпадне и в него видя надежда да бъде посочен за фермер и най-накрая да му се сбъдне желанието да седне на стола,който сам направи.
Не го харесвам и не искам той да е фермер на седмицата,дано е Дидо.

# 108
Дидо и Росица като гледам имат най-голяма подкрепа, а са такава противоположност, ама то при липса на по-нормални жени.

# 109
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да си признават кои са тези,гласували за Ваня и Христина,за да ги оплюем публично в темата.
И...4 гласа за Милена,hello?
Ако Роман стане фермер и Нури не вземе имунитет,то той 100% отива на дуел.Да привиква Митко и да го праща у дома.Милена и Митко изкараха Фермата мързеливичката,не заслужават място там.'

Дидо много добре се представи на дуела,не очаквах да е толкова припкав и умел в ръцете.

# 110
  • София
И...4 гласа за Милена,hello?
Може да са й познати или роднини, или пък някой да се е объркал. А го има и това с разните хора и разните идеали.  Laughing

# 111
  • Буркина Фасо
Да си признава веднага кой гласува за Милена.
И нито един глас за Митето.
колко кебапчета даваш за да се увеличат гласоподавателите за тях ?  hahaha

пп. когато се избира фермер И/А искат да се обосноват за избора си.  продукцията като избира фермер защо не се обосновава? - или аз съм изпуснал обосновката  Laughing

# 112
Моят глас отива при Георги, Дидо, Лили, Нури.

# 113
Хора, хващам се че Милена ме дразни и ми е по противна от Хриса.

# 114
Милена е ясна, ами Митко 🤮

# 115
  • Sunshine state
Митко за топ мацка лиги точи, а той самият отстрани не се вижда явно.. Божее, боже! Милена ми е по-анти и от Хриса, та не си сама джолева Simple Smile

# 116
  • тук и там
Започвам да симпатизирам на Христина вече.Не  знам, то си е някакъв инстинкт-да защитиш по-слабия.Не че тя е слаба,ама в момента е във позицията на слабия.Всичко са оставили пълен бардак навсякъде,ама и за това Христина им е виновна.Митко заора дъното и той.Плешив ,50 годишен  чичак със шкембак,че и мързелив...ама жените не ставали..

# 117
Ох, малко ми дожаля за Христина. А Миткооо, много дразнещ. Той нали много топ....

# 118
  • Буркина Фасо
Митко заора дъното и той.Плешив ,50 годишен  чичак със шкембак,че и мързелив...ама жените не ставали..
а коя става ?

# 119
И на мен ми дожаля, другарски съд пак.

Общи условия

Активация на акаунт