Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 529
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Аа, Мери, с 4-ма мъже и баба може. Я пробвай 4 жени да избереш 😂

# 91
Да си признава веднага кой гласува за Милена.
И нито един глас за Митето.
Нема как да стане.Мисия невъзможна

# 92
  • Другата България
Naughty Ъпсурт. Нали ти казах, че от зор дадох глас за Христина.
На мен ми дай да съжалявам някой.
Затова и си за Роман. Wink
Довечера като гледам от промото Роман и Дидо  ще се състезават за фермер
Значи истина ще излезе това за Роман. Сега съм в чуденка Сашо ли го е предложил или И и А?

# 93
  • София
Благодарности за темата!
По анкетата-гласувам отново за Дидо,Нури,Росица -по съвест и емоционално-за Митко.
Много съм впечатлена от дуела снощи,иска ми се Дидо да е фермер.Категорично не ми се иска Росито ратай.

# 94
  • София
Аз съм гласувала за всеобщите фаворити така като гледам - Дидо, Нури, Георги и Роси.

За фермер се надявам да стане Дидо.

# 95
Гласувах за Дидо, Роман, Георги и Росица. Едва изсмуках една жена, втора не мога.
 Продължавам да вярвам в доброто у Роман. Зад маската на тапир трябва да се крие друго.
Стискам палци на Дидо за фермер на седмицата.
Моля някой да се смили и да ми прати спойлер! 🙄

# 96
  • тук и там
И на мен ми пратете!:blue_heart:
Гласувах за Росица и Дидо.Те са  ми фаворити.Също за Нури и Сашка.Ама за Сашка щото не знам за коя друга да гласувам.Можех по тази логика да гласувам и за всяка друга всъщност.Георги ми беше много по-симпатичен от Нури,пък и от всички останали мъже-но някак твърде много набляга на стратегии и драми.То не беше патриотизъм,то не беше лични драми-срещи със баща му и ред сълзи,после пък ей така от нищото подхваща  след сватбата темата за хомосексулизма..Мне, да се пробва в политиката-както каза Караньотов.От толкова преиграване-загуби всъщност.(според мен).

# 97
Честно казано и аз очаквах Роман да се покаже като по-дълбок от лигавия Андрешко, какъвто го виждам досега. Стараех се, да не кажа направо "напъвах" да съзра в него признаци на благородство и някаква по особена сензитивност, но времето си минава и само се множат идиотщините. Накрая ще приема, че има и истински тЪпири без маски или че просто тапирите са това, което са.
Все пак малко ме учуди той, че подкрепи Сашо, а не Дидо вчера.

# 98
  • тук и там
Няма смисъл, благодаря!
И аз се учудих..Със Георги и Митко май си допадат повече,със Сашо не забелязах да са близки.Всъщност най-голяма неприязън показва към "съотборниците -емигранти".Не понася Нури, и Роси,не харесва Симо,и със  Лили  си прави тъпашки шеги.

# 99
  • Другата България
Още отначало се ориентира Романчо към по-голямата група и по-задружната...уж. Стратегически избор или случайност? Не се наемам да твърдя, но е доста хлъзгав той и обигран, въпреки годините си. Лошо няма, но всеки си има симпатии.

# 100
Склонна съм да вярвам, че е просто случайност, че си допадна с тях. Нури и Симо са прекалено различни от него. Едни такива твърде отговорни, работливи и сериозни. А той някак съвсем по нашенски обича да се кодоши и да полягва на една кълка.

# 101
  • София
Роман знаеше, че разделянето на отборите е временно и нехаеше за него. Той потърси хората, които усещаше, че са от неговата порода - без значение дали бяха тукашни или емигранти.
Като цяло - предпочита мъжката компания. Мъжете емигранти - Нури, Калоян, Симеон - не са точно неговия тип. Не би създал приятелства с тях, ако ги срещне при други обстоятелства. Докато с тукашните мъже му е купон - пълна веселба. Simple Smile
И аз на негово място не бих се стискала до Нури и Калоян само и само да демонстрирам лоялност към отбор, чиито членове не съм подбирала.

# 102
  • DE
Не харесвам жени, не и тези показвани по нашите телевизии  Tired
Гласувах само за мъже Grinning

# 103
  • Другата България
Роман знаеше, че разделянето на отборите е временно и нехаеше за него. Той потърси хората, които усещаше, че са от неговата порода - без значение дали бяха тукашни или емигранти.
Като цяло - предпочита мъжката компания. Мъжете емигранти - Нури, Калоян, Симеон - не са точно неговия тип. Не би създал приятелства с тях, ако ги срещне при други обстоятелства. Докато с тукашните мъже му е купон - пълна веселба. Simple Smile
И аз на негово място не бих се стискала до Нури и Калоян само и само да демонстрирам лоялност към отбор, чиито членове не съм подбирала.
Да, вероятно е така, както казваш. Peace

# 104
  • София
Задължително ли е до финала да достигнат 2 жени и 2 мъже?
Признавам, че не съм гледала 1-вия и 2-рия сезон на предаването и това правило не ми е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт