Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 680
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
Изненадааа, балко, че не е Нури ратай.

# 241
  • Sunshine state
Каква приятна изненада само! А сега Хриса на дуел ще дръпне Милена и така. 😂😃

# 242
Браво на Нури и Симо , че объркаха плановете на Роман и компания. Позьорчето дори не ми се коментира.

# 243
  • София
Щеше да ми хареса Нури и Алекс ратаи и Нури на арената.

# 244
Щеше да ми хареса Нури и Алекс ратаи и Нури на арената.

Щеше да е супер, време им е и на двамата за дуел.
Леко ми се развали настроението.

# 245
Следя ви и много се радвам за Нури. Да продължава да им обърква плановете, нека.

# 246
Лютите чушки са ми точно толкова противни, колкото и горящата каруца. Не си представям някой с язва да яде люто заради единия имунитет. Опосумите системно и целенасочено продължават с игри, които застрашават здравето на участниците - ама няма нищо, те нали са се подписали, че са съгласни!
Сериозно ли с гордост отбелязат, че идвала линейка и даже системи им слагали?! Гнусно, гнусно, гнусно.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 22:20 от Дидичка

# 247
  • Sunshine state
Роман отново с безсмислените си спорове и инатене тип детската градина..

# 248
Не ми стана ясно какво направи Роси, та Роман и отне задачата и се заяде с нея.

# 249
  • Стара Загора
Като пушач: много ме дразни пушенето на чай, слама и каквото още пушат. Толкова ли не могат да изкарат една седмица без цигари тъкмо да имат стимул да си спечелят кошниците.
Много мизерно поведение на Александра още повече жалкото и изказване че и камъни щяла да пуши като няма друго. А като забременее какво ще прави, м? И преди не я харесвах ама вече ИЧ!

# 250
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Браво на Нури и Симо , че объркаха плановете на Роман и компания. Позьорчето дори не ми се коментира.

Роман беше бесен и не успя да си скрие злобата,че отново Нури е с имунитет.Много беше хубаво за гледане.На Митко не му стана приятно,че го избраха.Той и Милена си мислят явно,че ей така ще си избутат...
Жорко обаче как деликатно насочи Роман да прави женски дуел.

# 251

Роман беше бесен и не успя да си скрие злобата,че отново Нури е с имунитет.Много беше хубаво за гледане.На Митко не му стана приятно,че го избраха.Той и Милена си мислят явно,че ей така ще си избутат...
Жорко обаче как деликатно насочи Роман да прави женски дуел.
Георги беше даже още по-бесен! Значи, нито един имунитет не е взел, би един Симо в началото и мнооого си повЕрва това момче. Като си помисля, че ме кефеше, а сега едва го дишам. Радвам се, че Нури не е дуелист, защото го искам на дуел срещу Роман и Романчо да е чаЛ!!

# 252
Гошко хубавеца си събра една групичка с която си мисли да додрапа до финал.
Убеден е че с патриотичните си речи вече е спечелил зрителския вот.
Обачееее толкова го е страх от Нури, толкова го е яд на него, че се чуди как да се прави на интересен , как да блесне в очите  на зрителя, а всъщност става смешен и 90% от зрителите не го харесват.

# 253
Объркаха им се плановете на Роман и Георги,не можаха да го скрият. Мисля,че Роман вече не е толкова щастлив,че е фермер,а така го искаше....но уви.
Много се радвам за Симо и Нури,знаеха си,че ако се откажат са ратаи и дуелисти и явно това им даде стимул...а такава злоба и завист струеше от лицата на Роман и Георги,че едва се сдържаха...ами заслужиха си имунитет.
А Милена ми е все по противна,не искаше дори 1 чушка да изяде и да си причини какъвто и да е дискомфорт,така хубаво си живее до сега,знае,че "синчето" няма да я прати ратай и си е спокойна жената и си гледа отстрани другите как се борят.
Дано Христина я извика на дуел и да я махне вече,да се прибере от почивката на село.

# 254
  • тук и там
Много ми хареса това че Симо и Нури успяха да спечелят имунитет.Жорко голям смешник със хвърлянето на буркана със млякото.Роман не мога да го дишам и него.Не знам защо е това желание да подчини Роси.Не му ли стана ясно.че няма как да стане..Чак и другите използва-"сега,заради теб-никой няма да яде десерт"..Тоест-трай си,защото останалите ще го отнасят също заради теб от тук нататък..Както и да е,криви му излязоха сметките  за ратайство ,за което много се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт