Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 603
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
Митко днес го изравниха със земята, първо Христина му каза истината, че не е влезнал веднъж в обора, второ сега Роман. Не знам какво си е мислил Митко, като казва, че отива на екзекуция? Да не си е мислел, че до края никой за нищо няма да го пипне. И/ А ми харесаха с коментара, че това не е предателство, защото всеки си играе играта. Радвам се, че Роман не послуша Гоерги за женски дуел.

# 346
Роман е пълен тъпанар.
Ама брутален при това.
Да остави тази простакела вътре.  Sick
Може да му е наредено от продукцията ...

# 347
Роман е пълен тъпанар.
Ама брутален при това.
Да остави тази простакела вътре.  Sick
Ааааз,не. Пряк,директен. И мноооо добре прати тоя дембел ратай и дуелист. И видите ли народа изненадан,предаден. Кво му било състоянието на Митко, ти да видиш. Да си ходи да се лекува бе.

# 348
  • София
Не, ама да.
Много бързо забрави колко е дразнеща тази неуравновесена истеричка и алкохоличка. Като се сниши за една седмица и Роман, понеже толкова му е акълът, набързо забрави каква е.
Митко изобщо не му е конкурент. Във всеки един момент може да го изхвърли. Но тази дразнеща Христина трябваше да си тръгне моментално, че опосумите да се научат да не отварят втори и трети вратички.

# 349
Жоро дълбае дъното. Пълен кретен.

# 350
Дразнеща е Христина,да. Ама и тоя търтей да си го отглеждат до финал ли?

# 351
  • София
Дразнеща е Христина,да. Ама и тоя търтей да си го отглеждат до финал ли?

Митко спокойно можеше да бъде номиниран и другата седмица. Поне не е толкова дразнещ, колкото онази. Освен това, както казах, и до финал да стигне, никога няма да спечели. Така че не е никаква конкуренция за никого.

# 352
Хора, повръща ми се от Гошо, честно.На едно ниво са ми с Хриса.
И него май го тресе шубето и го е яд от избора на Роман, но не му го казва и сега беснее.
Не го понасям тоя мухльо.

# 353
  • Sunshine state
Митака сега с крака се оправдава. Като си болен- лекуваш се, а не се оправдаваш. Отписвал го, предател бил, ама това е игра. Митко съвсем е забравил къде влиза. А Жоро изобщо не искам и да го коментирам. Аман вече от неговото мрънкане. Бетер жените и тегавия чичка е станал. Хриса ми беше смешна как се изненада искрено на избора на Роман.

# 354
Не мога дори да пиша, всеки сезон по това време ли става толкова грозно? Отвратена съм!

# 355
Отивам към фермата, че се притесних Митко да не вземе и кръвно от притеснение да вдигне. Болен бил.... не мързелив е.
Браво на Роман!

# 356
  • София
Митко е мишок! Направо се накефих как Роман го прати на дуел.

# 357
Хрида да вземе да го наглежда Митко че да не се гътне от страх.
А сега дали Симо ще е вторият призован.

# 358
Като е за друг - игра е, що се сърди? Ама като е за него - предателство. Що? Да не се е венчал някой за него там? Конкуренти са и всеки сам решава как да си реди ходовете. Георги е тип, който е ааадски труден за съжителстване. Трябват стоманени нерви,че да го изтраеш. Но днес ухилената Милена и кривата физиономия на Митко са ми много по- неприятни, от Христина

# 359
Ако Гошо и в къщи така дудне, намила и се агресира от малко , направо им съчувствам на близките му.

Общи условия

Активация на акаунт