Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 602
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Георги е от онези уж симпатични,забавни мъже...и така,докато не му противоречиш или кажеш нещо на въпреки.Веднага губи контрол и започва да беснее,крещи,няма да се изненадам ако и физически агресира една жена.Да не ти е в къщата,брр.

Беше ми безразлично кой ще отиде на дуел.Митко голямо мрънкане...какво си мисли,че така със спане,ядене и смешки ще избута до финала ли?
А Милена най-накрая се наложи да върши нещо(била мила съдове цяла сутрин) и вдигна скандал,че се преработила.Кога ще се разкара тази смешка?

# 361
Гошо направи етюд "Мразя Нури" с яката поддръжка на Алекс, но забелязахте ли колко смешни причини изприказва ?
Нури много искал наградата. А той  сигурно е вътре за купона.Грабнал под носа му хубавото парче кожа и му оставил надупчено. Да не му се полага по право или по наследство най-добрия материал? Дразни го и религията на човека, да си седял в къщи като не може да пипа разни неща.Не е истина просто колко глупости избълва за да омаскари, да напомни патриотично ,че Нури е друга вяра. Пълна излагация, взел му парцалките и му иска наградата.Mask
Избора на Митко ако не е диктуван от продуцентите е съгласуван с Милена. Тя му е "водещия офицер" на Роман , Жоро е за компания в майтапите.
Тази година няма феър плей, първо се избират слабите и болните. Та се притеснявам за Симо, на грамаж е най-малък и Митко може да го дръпне за дуела, с надеждата ако има силови игри да го бие. Няма да извика Дидо, остават Нури от когото ги е страх и Жоро, който Митака смята за приятел.  Симо ще е  Mask звездите го посочиха.

# 362
  • София
Ужас, никога не бих си повреждала зъбите със сода.

# 363
Купонджията Роман отстъпи място на сериозния и "справедлив" фермер,друго очакваше той от тази седмица...купон безкрай и шефът да е той. Истинският Роман се появи...маски падат.
Не мога да ги разбера,Роман и Георги, постоянно отбелязват,че са дошли за парите,че наградата е една и приятелдтвата във фермата са след нея и в следващия момент само Нури мноооого искал парите, правил всичко,за да спечели,видяха в него реална заплаха за наградата и вече плюят където с когото им попадне за него. И Александра и тя с мнение по въпроса,че бил глупав и не знам си още какво...ами нали и тя се бута все да е лидер, все да казва как да се вършат нещата,бори се за имунитет...защо е там като не иска парите...ама нали Роси и Нури са черните овци на фермата,все ги плюят...този Георги вече не си сдържа съвсем нервите,патриота, и пак за религията на Нури се хваща,ами остави го да прави каквото иска...нали всеки е сам за себе си...да не би Нури да е отишъл и да го е питал защо на моменти се държи толкова просташко...кой и какво му го позволява да обижда и слага епитети на всички...

# 364
Голям майтап, Христина вика "Застреляна съм", като гледам Митко и той е усмъртен.
Предполагах, че Роман ще изпрати Митко на дуел. Никога не е крил, че е там за играта и разни приятелски чувства не могат да го трогнат. Освен това, сам си каза, че е искал да прати Александра ратай, за да я приземи, т.е. жената ратай не е избирана с цел дуел. А и Роман като цяло няма дрязги с Христина, те двамцата изкараха едно ратайство заедно и доста се разбираха.
За мъжа ратай и дуелист Роман трябваше да избира между Митко и Дидо. Дидо като първи дуелист не би могъл да победи нито Нури, нито Георги. Не че някой ще ги избере, де. Митко има повече шанс, ако се паднат някакви игри с дърпане или теглене, в които масата има значение.

Митко ми е симпатичен с чувството си за хумор, но в емоционално отношение мога да го определя само като недорасляк, долу-горе като Роман. Доверил се бил, предали го, Симеон пък го заподозрял като слаб... Направо не мога да повярвам, че тоз чувствителен, обидчив герой мутра се води.
Горкият Симеон, пак на дуел. Щото, Митя ще избира между Симо и Нури. А с болния крак и жестоката обида, нанесена му от Симчо, едва ли ще избере Нури. Честито да му е на Симо, поне ще се докаже на арената.

Нещо много лошо става с мене, Хриса пак ми хареса като подхвърли на Митко просто да го приеме като шанс за доказване. Значи, храна за размисъл му даде. Ма, то не всеки обича да мисли, де.

# 365
Аз съм много назад от вас, но ви чета редовно, понеже нямам търпение да дочакам епизодите да излят, да имам време да ги гледам и така.
В края на миналата седмица обаче Георги каза, че си проличало, че мъжете може да  свършат женската работа, ама обратното се видяло, че не става. Аз ли нещо не съм разбрала или той се е чалнал. Жените все нещо от кухнята бяха покрили, а на мъжете ни сладката им ставаха, ни зелето, а за по двата реда оплетен чорап на човек даже няма да отварям дума.

# 366
Не можах да разбера защо всички останали фермери останаха изненадани от избора на Роман. А бе за какви приятелства става въпрос тук за два месеца време?
И избраните дуелисти, и те все обидени и предадени. Миналия път Сашо, сега Митко. Ама те да не си мислят , че са на почивка. Игра е това, има стратегии, тактики, премислен и ходове.

# 367
Еми като е такъв голям тактик и стратег Азбукарчето, не е ли по-логично да избере Дидо за ратай и първи дуелист? Дидо е известен, хсресван, и от хората навън, и от фермерите. Ако додрспа до финал, ги е отвял. Митко никому не пречи, така или иначе трябва да останат двама мъже накрая, би трябвало за тогава да гледат да си оставят Митко като трети.
Георги дали си дава сметка колко е противен? Не ми отговаряйте. Simple Smile Чудя се, дали ще остане много изненадан, ако/като прочете мненията за себе си?

# 368
Ама Митко го мързиииии. Не работи тунеядецът. Дидо  не се скатава.

# 369
Според мен стратегията на Роман е точно пресметната. Един мъж по-малко означава, че ако Нури се озове на ратайски бряг в близко бъдеще, няма да има слаби мъже, измежду които да избира. Така шансовете да бъде отстранен нарастват.
Ако пък изгърми Дидо - още по-добре, защото всички са наясно, че е харесван отвън. Всъщност, все му е тая кой ще отпадне, той си го каза - такава е играта и няма да си изгърми патрона.  

Жоро и Александра...нямам думи. Тя успешно му пална фитила, пък после "тихо, тихо"...Лисицата  и лапнишарана - мерзавци са и двамата. Нури не е света вода, ясно е, но да оплюваш по този начин човек е падение.  После Христина била нестабилна!

Милена как показваше на Дидо техниката на разточване - с цигара над корите за баница! 😑 И каква ехидна злост лъха от всяка нейна дума! Не била миячка! Дотегна ми да я гледам, дано Христина или Росица я издухат скоро.
Направо по два дуела на седмица трябва, за да се изчисти малко утайката!

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 07:18 от _Hope_

# 370
Митко, мъж- канара, 200 кила, уж каратист, парашутист, бивша мутра, 200 от лежанка вдига и какво още беше, а му се разтрепериха гащите от страх като разбра, че отива на дуел. Май само от Зори се страхува повече отколкото, че отива на дуел.  Simple Smile
От Роман не съм и очаквала нещо друго. Още в самото начало го прецених, че няма да се поколебае да пързулне дори някой от най-близките си хора във фермата. Уж голям стратег се пише, но ако можеше да мисли щеше да предвиди, че от този ход не само че нищо не печели, а напротив. Глупаво момченце, което се мисли за много умно.
Решението на Роман направо шамароса Жоро и той изведнъж осъзна, че ако беше се отказал от битката с чушките, сега можеше той да е на мястото на Митко. Затова така изтрещя. Ама като един голям мишок вместо да си каже, подпука за пореден път Нури зад гърба му, а след това отиде да си легне при Роман.

# 371
Според мен Роман постъпи правилно в случая. Има неща, за които му се дразня, но той от влизането си е заявил гласно, че е там за наградата (като всички, но не всички имат смелостта да го споделят явно), така че не виждам абсолютно нищо изненадващо или лошо в избора му. Беше много прав, че те са преди всичко съперници, но това не ги прави врагове, а приятелствата - извън фермата. Митко няма какво да го коментирам, тотално сбъркана представа за нещата, за ситуацията, за играта... Много е силен на думи иначе, но аз не съм сигурна, ако той трябваше да избира дуелист, дали нямаше също да прати мъж. Всичко друго е безсмислено, няма значение кой мислиш за силен и кой за слаб противник, на дуел всичко се случва. Заради проблема с крака на Митко продукцията може така да подбере игрите, така че късметът да има голямо значение, разни със стрелби и пр., в които не можеш да контролираш много нещата. Може да получиш травма още на първата игра и после какво правиш... За мен, всеки пряк конкурент, който успееш да отстраниш, докато ти си фермер, си е плюс и те приближава към финала.

Гошо и Алекс много ме дразнят вече, както и Милена. В момента са ми по-големи дразнители от Хриса, която се спотайва.

# 372
  • Калгари, Канада
Според мен фермерите вътре нямат представа колко харесван е или не всеки от тях. Ето, Георги е сигурен, че е много харесван и велик, пък тук доста хора го недолюбват. Дидо пък, самите фермери не го взимат на сериозно, понеже и той така малко за играта е влязал, и си няма на идея, че е харесван отвън. Тъй че кой ние смятаме за заплаха и кой те смятат съвсем може да не съвпада.

В този ред на мисли, защо Роман избра Митко за ратай и първи дуелист, а не Дидо може и да си има обяснение. Най-вероятно Митко в очите му е по-голяма заплаха.

Освен това, ако избере Симо за втори дуелист, то Дидо остава да бъде евентуално избран от Роман, ако се окаже ратай другата седмица.

# 373
Хахах, ама как го очаквах това само.
Митачето на дуел. Голям майтап! И сюрприз!
Типично по Романовски. Знаех си аз, че не могат да му имат вяра останалите "камъни". Той бавно и сигурно си плете кошницата.
Не знам кой ден и Гошо ще изгърми. Всъщност, той вчера показа, че му е прегорял бушона, но вместо да назове истинската причина за истеричния си пристъп, прехвърли целия си яд върху Нури за пред Александра. Но иначе според мен, адски го е яд в момента на Роман. Само като го видях как нервно си дърпа брадата като разбра за решението на Роман, и ми стана ясно колко ...се кефи.
Сашка и тя ако знае как е била на мерника на Матцчо...добре че лютите чушки я спасиха.
Само че едно не разбирам: Роман наистина ли вярва, че Митю е в състояние да победи когото и да е на дуел, особено в този си леко осакатен вид или просто си го е набелязал за елиминация и се прави на дръж ми шапката?

# 374
Освен, ако Митко показва умения и сила, които ние не виждаме някак, защото не са включени в сериите за по телевизора.
За него казах още при контузията-тежък е повече от нормалното, задъхан, нормално е да скъса връзки при затичване. Не го виждам на игри, ако не са свързани с някаква статична сила да трябва да се приложи, че нали поне уж вдигал 200 от лежанка.
Не харесвам скатавки принципно, та мрънкането му, че е в обора ми идва анти-мъжкко.
Митко смятам, че ще дръпне или Дидо, или и аз не знам кой, някой по-лек, с тайна надежда да са игри, не изискващи ловкост и бързина. Въпреки, че всички игри са за време все пак.

Общи условия

Активация на акаунт