Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 601
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
  • London
Аз го разбирам Митко. Смисъл можеше да го остави да е втори дуелист поне и да пусне Гошо ратай и дуелист. Той щеше сигурно да си викне пак Митко, но някак изглежда долно да пратиш като първи дуелист най-слабият и контузен участник, той така или иначе ще е избор на всеки за дуел, но поне да можеше да реди точките за да има шанс евентуално за някакво отсрамване. Това според мен визираше Митко. И наистина той не е никакъв конкурент на никой от мъжете, щеше да си оттече при всички случаи при мъжки дуел, за мен беше излишно да е първи дуелист, така беше и със Сашо. Някак ми е смешно най-слабите мъже да ги избират за ратаи и първи дуелисти. Идеята е да се намали шанса на по-силните и това става като са първи дуелисти, ама явно на Христина, че и на Роман тия неща убягват...… съдейки по избора им. На мен Гошо би бил винаги избор да речем, най-силен е физически, после сигурно Нури и Симеон. Това, ако аз съм мъж и съм вътре..... Митко???? Еми смешно е.

# 376
Хър, не вярва. То си пролича, изпитваше неудобство докато го каза. Според мен няма нищо против Митко, просто е решил да е мъжки дуел и толкова. Изборът му беше между Митко и Дидо. Все му е тая, кой от двамата ще изпрати, но в единия случай праща човек, който не е бил на ратайски бряг, а в другия - Дидо, който миналата седмица беше дуелист, на всичко отгоре трябва да е с Христина в обора. Ако беше избрал него, щеше да си навлече съвсем фермерската неприязън. Освен всичко, Дидо му е по-полезен във фермата, а Митака се скатава. Роман разглежда ситуацията като партия шах. Нищо лично.  Не смятам, че е предал Митко, наистина играта е такава. Изненада ме реакцията на Митко по-скоро. На тази възраст да вярваш в приятелства от 2м, в безкористните приятелства изобщо, е много незряло. Човек има само себе си.  Колкото по-рано се осъзнае, толкова по-безболезнено е нататък.

И пак да предъвча Миленка.  Поведението и напомня това на свекърва от миналото хилядолетие. Търчи да търси синковеца, за да се оплаче от тая вещица снахата/ в случая - Жориня/. Ама и забрадката как приятно допълва този и образ...😁

Ако съм на мястото на Митко, така и така е изпята моята, бих дръпнала Нури. Нека бъде претендент за фермер и после да им сипе. Само дето не биха гласували за него, освен ако продукцията пак не промени правилата в движение.

# 377
Дидо ми е любимец, но снощи поведението му нещо не ми хареса.
Щом чу избора на Роман пръв изприпка при Митко да му каже че съжаляеа и да оплюят Роман.
Другите също бяха шашнати и недоволни но до там.
Тази постъпка на Дидо ми беше леко подмазване, може би за да не бъде избран за втори дуелист.
И друго .Сигурна съм, че Митко изобщо не вярва в тези нови велики проятелства, просто си мислеше че  ще използва това да си лежи на кълката, да ръси майтапи и веселби и в допълнение и контузията...хоп финалче.
И Роси отиде контузена на дуел но дума не каза.

# 378
  • Велико Търново
Роман ме изненада с избора си и същевременно не толкова, защото и преди е казвал, че е там за наградата и останалите мъже са му конкуренти, особено пък на този етап от играта. Като вземат ей така да се правят на ощипани и обидени като Митко......мъжки кръг, мъжка дума, предателства...ала-бала. Правилно Андрей отбеляза, какви предателства и приятелства се създават за два месеца - те са поставени вътре поради избора на продукцията, а не по интереси и взаимни симпатии...Приемаш, че във всеки един момент може да си ратай и дуелист и готово...голямо мрънкане..Дано да бъде победен Митко от който и да си избере от мъжете.

# 379
Джоли, аз не го усетих така. Митко и Дидо често имаха екипни задачи. Близки са си. Дидо отиде да го види, да го подкрепи един вид. Никой друг не го направи. Дидо си каза отдавна, че се е задържал повече от очакванията му. Че е вътре заради играта, с ясно съзнание, че физически не е на ниво, за да стигне финал и няма проблем с това.

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 09:36 от _Hope_

# 380
Не вярвам Дидо да го е страх от дуел. Баш с Митко. Според мен наистина от мъжка солидарност ходи да говори с него. Защото пък иначе щеше да изглежда, че всички от групичката са се наговорили срещу Митко.

На трите грации много им отиваше онази разигравка с клюките. Едно към едно дърти свахи бяха. На Алекс не мога да не й призная, че има свежо чувство за хумор.

# 381
  • London
Не съм съгласна, че Дидо е имал някакви скрити намерения. Аз също смятам, че постъпи тъпо Роман. Пак казвам.... преки конкуренти са му силните мъже на Роман, защо не изкара Гошо като първи дуелист, нали идеята за първи дуелист е да не можеш да редиш точките. Това има значение именно за СИЛНИТЕ играчи. Идеята да пращаш първи дуелисти хора като Митко примерно, Сашо или да кажем Калоян е такава, че ти изобщо не искаш да изкараш наистина силните. Та Роман е тъп.... доказва го, ама какво от човек дето не знае А и Б да очакваме. Жоро няма да го коментирам, адски противен индивид и оная къде му се е лепнала мома недоклатена и тя. На Нурито само вода могат да носят, догадки какъв бил, факти.... мили хора, факти? Нямате, само злобни приказки и интерпретации какво било в Нурината глава, на дела не е сторил никому лошо, другото аз наричам клевета без грам доказателства и вменяване на качества които някой може и да няма, ама ей така да очерним и да си злобеем по поточна линия.

# 382
Може и да сте прави.Не казвам нищо че Дидо е отишъл, нека го подкрепи.Но започна и той песента на Митко за предателството.Има и други начини и думи за да го подкрепу.
Нищо , приемам че е било от съпричастност.Дидо си ми е и си остава един от фаворитите ми.

# 383
  • София
Как да изкара Жоро кат първи дуелист, като има имунитет.

# 384
Ха, че то още в началото, когато бяха разделени на две групи, Роман си даваше сериозни заявки да бъде първи предател в четата като му дойде времето. Даже си спомням и как го коментирах тогава точно по този начин. Толкова ли са наивни останалите да си нямат едно наум към него?

# 385
Аз също смятам, че постъпи тъпо Роман. Пак казвам.... преки конкуренти са му силните мъже на Роман, защо не изкара Гошо като първи дуелист,
Жоро беше с имунитет, но можеше да изкара Христина, която така или иначе никой не понася и да запази Митко за по-късно и най-важното да получи неговият глас ако стигне до финала.
Абе не му се удава мисленето на Романчо.

# 386
Не са наивни. Ако бяха, Жоро нямаше да рупа чушки като замаян. Защо иначе да се трови, ако вярва, че Роман не би го пратил на дуел? Заради Нури ли? Не вярвам. Заради себе си го направи.

# 387
  • London
Вярно, че и Жоро беше спечелил имунитет, но според мен продукцията направи глупаво, че не ги остави да припаднат там.... и да остане само един с имунитет. Все пак така би било честно, да се види нагледно за 100 бона как се влиза в болница с възпалени черва.

# 388
    И според мен Дидо няма умисъл.Това момче много ме радва с поведението си.Разбира се,че не е идеален,но кой е.Смятам,че е честен,открит,справедлив, и просто отиде да види как е Митко.И що пък да не изкоментират Роман?Митко май беше плакал след  обявяване за дуелист.Голям мъжкар,няма що.
  Георги рие дъното вече.Не го харесвам като участник,но мисля,че и като човек не е читав.Дано у дома си има друго поведение и отношение.Какво се е хванал за тая религия?Ако Нури беше будист пак ли така щеше да изригва?Страх ги е от Нури.
    Милена е егати гнуса!!!Поне ноктаците е изрязала.
    Докато гледаха епизод 1 на Фермата,на прозореца имаше двама от другия отбор.За кво му беше на Роман да ги гони?

# 389
Митко беше смешен направо. Още малко да се разплаче. Наистина ли са забравили, че са в игра и то за пари.  Дълбоко ме съмнява при други обстоятелства Митко да е такъв идеалист, какъвто се изкара снощи в тирадата си "За приятелството".

Общи условия

Активация на акаунт