Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 579
  • 780
  •   1
Отговори
# 390
Има смъртни случаи от такова надяждане с чушки, при Гала мисля че го казаха/ гостуваше й някакъв експерт по лютите чушки /, та възпалените черва далеч не са най- лошата опция.
Аз се кефя, че Миткото отива на дуел, не ме кефи изобщо, сигурно съм предубедена заради тъмното му минало. Дано да подцени Симеон да дръпне него на дуел. Освен ако не измислят някакви игри, даващи предимство на играча, с по- голяма телесна маса, Симо ще го отвее🖒😎

# 391
Ако сега Митко не викне Симо на дуел, а Дидо примерно, ще стане още по-жалък, ако има накъде, де - с плачкането за предателства, че Роман си загубил мъжкото достойнство за него, как ще го праща на дуел - приятел, контузен, ах, разплаках се. Жалка работа, мъж, та дрънка. Наистина ли си е мислел, че някой ще го пожали, защото е контузен - ако не като първи дуелист, то като втори би го викнал всеки от мъжете, и шансовете му за взети точки пак биха били минимални, него и аз ще го победя, стига да не трябва да го дърпам (или друго, изискващо голяма подемна сила), че съм с размерите на Нина. Blush
Значи Роска може да ходи ратай и дуелист контузена, а "големият мъж", вдигащ 200 от лежанка - не.
И мен Хриса ме изкефи, като му каза на Митака, че досега не е стъпвал в обора, два месеца курорт, точно това прави Митко - почива си. Ама то фермата не било само да гледаш животни, бе, той нали е построил много у тая ферма, сам на плещите си я е носил, та ще гледа животните той, откъдя накъдя.

# 392
Аз не разбрах какво толкова е построил Митко, само го видях как вари ракия с Калоян, при все че ракията леко беше преминала. Нито го видях да измазва къщите още в началото, нито да скове покрива, нито да изгради огнището и камината, нито да помогне за зимника, не скова и едно легло, а извинете, помагаше като подава на Александър за чешмата. Това съм видяла аз за 2 м. във Фермата. Сега се сетих, че Роман когато стана фермер и обикаляше с Георги, съвсем право си каза на Митко, че той ще е ратай. Ама онзи му се смееше.

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 10:47 от anichka_21

# 393
Именно, какво е построил Митко дотук във фермата. Simple Smile
А като спомена огнището и камината - защо не ги ползват, защо не готвят в тях се чудя аз. Готвят навън върху някаква стара и неработеща печка, дето Нури я домъкна отнякъде, пак пекат разни неща в тави с горящи въглени отгоре, не става ли направеното от тегавия чичка за печене..., много странно...  Thinking

# 394
  • Другата България
Хора, аз съм изключително недоволна от продукцията. Адски несъобразителни и недосетливи хора са това продуцентитИ, от снощи се чудя защо направо не дават чека със стоте хилки на Митко и да се свършва тази негова мъка? Thinking
А сега сериозно - евала на Роман, издигна ми се в очите това момче.  smile3501 Точно така се прави, това е състезание за едни пари и тук няма приятелства, мриятелства /какви приятелства за два месеца, като Вършец и Германия са на хиляди км. разстояние бай дъ уей/. Всеки е влязъл за тях и е толкова смешно и жалко да гледаш как мъж 100 кг. се н@сир@ от страх от факта, че ще трябва да иде на дуел. "Като ми знае състоянието"????? WTF? Алоууу, мениджъра, като си знаеш състоянието взимай от Хриса количката, с която си докара багажа, товари твоя и беж през дървената порта към Северозапада. Що чиниш още в предаването? А, сетих се, едни пари, пардон, заради приятелството още е там. Два месеца замени един курорт с друг, казвах го многократно, а и той си го призна - в обор не е стъпвал, не харесва животни и бла бла. А какво харесваш - аху, иху, смешки, от едната кълка на другата и така ето ти го финала. Нито ратай, нито на дуел, тук се шмугне, там приседне...ами то така всеки може. Грозна картинка с това каканижене за Роман и голямото му предателство, чак и Дидо му запя в хора. Stop
Евала и на Христина - добре му го каза, ама той друго бил съградил. Какво? Подаваше на Сашо камъните при направата на чешмата. Толкова. Друго и да е правил, не се е видяло.
Дано само не наредят сега лесни игри предвид "състоянието му" Mr. Green Mr. Green Mr. Green, и не отпадне силен играч заради този....участник. Да си стяга куфарите и към Вършец, там и водата е лековита, и терапевти има, ще му помогнат за голямата контузия. smile3543 smile3560

# 395
И аз не се сещам освен варенето  на ракия, друго да е направил Митко
А и градината май огради с дъски
Много искам обаче да се направи на голям мъжкар и да викне Гошо/ не че ще стане де/ , та оня да откачи повече.
Роман не е предател, но е факт че е способен на такива постъпки.
Те нали са много умни , що не го имаха в предвид .Той на третия ден се  отдръпна от отбора си, усещайки че тукашните българи са по силни и че ще гонят другия орбор.
Присламчи се към другите и сега дойде и тяхното време.

# 396
  • Другата България
Роман си играе играта, и според мен Гошо затова откачи и отново се изкози доста грозно за Нури /с което натрупа още негативи в кошницата си, но това ще го разбере като излезе, за да му е по-гадно/, а всъщност агресията беше насочена към Роман. Защото се усети, че тук няма приятелство, а чисто проба интерес. И че ако са двамата, Роман ще го посочи и него. Жалка история беше това тяхното с Александра снощи, но не съм и очаквала друго.
Играта вече е в етап, в който трябва  да се мисли ходове напред, това прави и Роман. И не съм съгласна, че Митко не му е бил силна конкуренция - конкуренцията сама по себе си не е само  силови битки и мускули. Сами виждаме най-слабия от останалите Дидо че се радва на най-голяма подкрепа. Откъде може да знае Роман какви са нагласите отвън за Митко? Вътре също е харесван със смешките и лежерно поведение, конкурент си е отвсякъде.

# 397
Още ми е смешно, като се сетя за физиономията на Митко. Ни вопъл, ни стон.
Снощи бях готова да се обзаложа, че Симеон ще е втори дуелист, но вече си мисля, че може и Дидо да дръпне. Има си и добра причина, аз, такова, приятел никога не бих предал, ама сам виждаш, с тоя болен крак няма как. Принуден съм! От едни гадни предатели и несправедливата съдба! Направо си го представих.

# 398
... Значи Роска може да ходи ратай и дуелист контузена, а "големият мъж", вдигащ 200 от лежанка - не....
Нещо повече - коментираше, че Роса като я гледаш куца, като не я гледаш спира. Някои животни май са по-равни. Wink
Аз снощи заспах след историческата игра и не гледах, но като ви чета - Митко=Гечо от миналия сезон, само дето Гечо не беше мързелив.

Какво е нареждал Гошо по адрес на Нури пак?

# 399
  • Другата България
Точно за Гечо се сетих и аз, да. Peace
Да, именно Митко коментираше Росица за болния крак. Mr. Green
Е, сега да го видим него. Не смятам, че ще е Дидо съперника му, дори съм сигурна, че няма да е именно заради високопарните речи за приятелство и предателство. Симо или Нури ще са.

# 400
А чина Милена какво се жалваше вчера, че не им била миячка? Иначе кой им миеше съдовете другите седмици.
Не я знам освен миенето реално какво е вършила, но основно я даваха как е поседнала и с едната ръка разсеяно бърка нещо в един казан, а с другата....естесвено - пуши.

На Лили най-много й ходи с носията. И горе-долу на Хриса. Останалите са бетер бабички с тия забрадки. Брр...

А на Митко носията съвсем придава един мързеливо-глуповат вид.

# 401
  • Другата България
Оффф, забравих Милена, да. Mr. Green Stop doh
Понеже "синът ѝ" шефче, тръгна да го търси за "ало другарко, ама те не са си измили и аз трябва да работя сега пък Crossing Arms". Не знам тази жена наистина ли не се усеща колко много се излага?

# 402
Митко умира от страх, че е на дуел. Христина му вика, е, нищо, поне ще се докажеш, той пак не вдява и вдига врява до небесата. Всяко второ изречение му е за болния крак. Та затова смятам, че може да използва оправданието с болния крак, за да викне най-слабия и после дълго и напоително, със сълзи на очи, да обяснява, че той не искал, ама на, няма никакъв избор. А, и Роман, този недостоен мъж, го е принудил така да действа.
Почти съм сигурна, че ще извика Симеон, но не изключвам варианта да се намеси Болния Крак и да избере Дидо.

На Лили наистина ѝ ходи носията. Христина дори ми е симпатична така, пепел ми на езика.

# 403
Който и да избере, все ще бъде бит. Освен ако някой не се жертва да си ходи вместо него, щото примерно му изтича договорът. Като гледам кои са останали, единствено Дидо има някаква вероятност да има някакъв ангажимент, заради който да пожелае да излезе по-рано.

# 404
Чета на Роман излиянията в инстаграма сега  smile3529 Питат го ,в какви отношения сте след предаването с Митко-той казва Нямаме отношения  Joy После-кога ще идваш към София ,а отговора е на рожд.ден на близначките .

Общи условия

Активация на акаунт