Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 518
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Митко е срам за българската армия  и в частност за ВВС  Tired

# 466
Не съм очаквала, че Митко ще се държи по този начин. Не знам защо си мисли, че някой му е длъжен.
Решението на Роман е абсолютно логично!

# 467
Да, за Лили и аз се учудих, че не пя химна, но повече се зачудих защо изобщо пяха химна на рождения ден на Милена?  Thinking

# 468
Да, за Лили и аз се учудих, че не пя химна, но повече се зачудих защо изобщо пяха химна на рождения ден на Милена?  Thinking
Готвят я за президент Wink

# 469
На стр.25 в пост 2-ри (2+5+2=9) казах,че Митко ще избере Симеон Smile А кой ще победи, ще разберем като чуем игрите. Ако има "горяща каруца" - подкрепата е за Митко, ако има катерене по стъпаловидните колове - за Симо. Те нали игрите са определени още преди да почне фермата  Mask, та звездите мрачнеят.
Твърдо съм за Симо , много уравновесен , разумен и работлив млад мъж. В стил хлапе ,заради вида му и "илюминатските " увлечения , но досега се представя добре. Продуцентите са очаквали друго като са го избрали заради смахнатото писмо, по скоро някой лудак, но пък зрителите получихме един свеж образ на младеж.
Род и Родина е добре да се различават от Държава , защото семействата напуснали държавата България са го направили заради невъзможност да се изхранват , да постигнат нещо като свободни личности, да се образоват, да подкрепят креативния им дух. Семейството на Симеон се е пръснало по света не от хубаво, не достроената три етажна къща е тъжен символ на трагедията на милиони българи, принудени да напуснат Родината, заради калпаво управление на Държавата.
Георги пък точно не ми е пример за истински родолюбец, по-скоро е патриотар, яхва национализма за да изпъкне и заблуди някой да го подкрепи.
Не се заяждам, просто се замислих за клишетата род и родина и за това, че освен външна има и вътрешна емиграция. Която е по-страшна и изкарва хората на улиците , когато ги поставят в ъгъла.
С нетърпение очаквам да чуя игрите.
Вчера се смях много, когато Ваня наду гайдата и козите хукнаха към обора. Изобщо вчера им беше доста интересен ден и се забавляваха. Ама и Роман вади едно самочуствие Mask обичаят щал да се нарича "чорбаджи хаджи Роман" Rolling Eyes аз пък се надявам да го забравят и пропуснат, ако има следваща ферма.

# 470
  • Бургас
Оцелял при отвличане, не мутра, а герой...
Пълни групости, кой знае каква кокошкарска, преувеличена история е!  Ама нали продуцентитИ обичат сълзливи, мелодраматични истории и лични драми, та да влезе си е поукрасил визитката.  На дуела има предимство в силовите  битки, дано Симчо си ги нареди добре игрите...

# 471
Да, абсолютно си права. ИЗБЯГАЛИ ТЕ са напуснали както Родината така и Държавата. Ние които сме останали, с протести и излизане на улицата,блокиране на магистрали и пътища се опитваме да променим Държавата,но сме си в Родината.Защо мислиш,че на нас ние лесно да изхранваме семействата си? Трудно е,но в това е смисъла.Утре,когато това райско кътче,го направим едно чудно място за живот,ще съм доволна,че и аз и моето семейство сме допринесли това да се случи,а не сме гледали отстрани!

# 472
  • London
Да, абсолютно си права. ИЗБЯГАЛИ ТЕ са напуснали както Родината така и Държавата. Ние които сме останали, с протести и излизане на улицата,блокиране на магистрали и пътища се опитваме да променим Държавата,но сме си в Родината.Защо мислиш,че на нас ние лесно да изхранваме семействата си? Трудно е,но в това е смисъла.Утре,когато това райско кътче,го направим едно чудно място за живот,ще съм доволна,че и аз и моето семейство сме допринесли това да се случи,а не сме гледали отстрани!

Всеки протестира не за другия, а за себе си.... другото е демагогия. Бориш се за себе си, не за мен със сигурност, защото мен не ме касае колко е бензина в България или какви са заплатите. Съответно няма и как да се очаква да дойда и да протестирам аз за размера на твоята заплата, твоите сметки и тн. Отделно райско кътче за всеки никога няма да е България, тя и сега си е райско кътче за мнозина...., както си го направиш, ако си успешен, имаш бизнес, цъфтиш.... ще ти е райско, ако нямаш ще протестираш. Така ще е винаги, никога рая няма да е за всички. Утопии са това.

# 473
Най-накрая опосумите постигнаха това, което предните сезони не можаха с все разделенията мъже-жени, известни-неизвестни и какво ли още не. Яхнаха патриотичната вълна, набутаха един измислен патриотар вътре и готово.
Митко ме беше срам само като го слушам да разправя за мутренските си години с такиви умиление и гордост. Срам ме е, че такива хора живеят в България и възпитават поколение. Срам ме е, че такива хора получават трибуна да тръбят как са трошили пръстове навремето. Срам ме е, че моята родина е представена от такива индивиди, чиито безчинства остават неизвестни и вилнеят ненаказани. И ми е жал за хората, изпитали на собствен гръб "честта" и "достойнството" на Митко, формирани от някакви мутри!
Беше ми много симпатичен и забавен с чувството си за хумор, дори малко ме беше яд, че не ни дават повече от него, вместо да понасяме истерии и крясъци. Както винаги се случва в риалити формати обаче, тъкмо някой да ти стане симпатичен, и той вземе, че си отвори устата. Язък.
Дано игрите не са силови и Симо му насмете шушоните.

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 10:30 от Дидичка

# 474
  • София
Род и Родина е добре да се различават от Държава , защото семействата напуснали държавата България са го направили заради невъзможност да се изхранват , да постигнат нещо като свободни личности, да се образоват, да подкрепят креативния им дух. Семейството на Симеон се е пръснало по света не от хубаво, не достроената три етажна къща е тъжен символ на трагедията на милиони българи, принудени да напуснат Родината, заради калпаво управление на Държавата.
АбсЕлютно на същото мнение съм!  Peace
За Симеон съм и се надявам да победи безапелационно мутрата в неделя. Между другото, вчера забравих да изкоментирам сапуна - не разбрах точно по каква причина Роман отне задачата от Роси, но нейният сапун изглеждаше чудесно - кремообразен и бял, докато този на Милена беше зърнест и доста тъмен. Сигурно пак ще свърши работа, но държа да отбележа за протокола.  Mr. Green

# 475
babet69, аз съм тук и ако не мога да изляза на протест, винаги ползвам правото си на глас. Плащам си данъците, спазвам законите и с омерзение виждам как в държавата успяват хора от другия вид - арогантни, връзкари, клиентелисти.... и на мен ми е трудно, но не изпитвам омраза към напусналите. По скоро се надявам да попият ценностите на държавите в които работят, да ги предадат на децата си и ако някога се върнат да променят поне себе си.
La Catrala, малко е егоистично да не се интересуваш как някои се справят със заплатите и сметките си, да си изградиш свое райско кътче и "да профучаваш с мерцедеса край ровещите в кофата", примерно, не казвам,че го правиш. Доколкото съм разбрала не живееш в Бг и може да не усещаш "особеностите на българския национален живот", но протестите не са само за бензина, става въпрос за оплетена от мафията държава ,което засяга всички.
Но стига спам, да мислим ритуал за прогонване на Митя , щото повечето си искаме Симо. Хареса ми как двамата се поздравиха и си обещаха хубав дуел, харесвам такива отношения. А в промото май се наговарят, който се върне да стъжни живота на Роман. Mask Което ми говори, че Хриса пак остава на заден план. Какво нещо е живота, една игра, а толкова завои.Satisfied

# 476
babet69, аз съм тук и ако не мога да изляза на протест, винаги ползвам правото си на глас. Плащам си данъците, спазвам законите и с омерзение виждам как в държавата успяват хора от другия вид - арогантни, връзкари, клиентелисти.... и на мен ми е трудно, но не изпитвам омраза към напусналите. По скоро се надявам да попият ценностите на държавите в които работят, да ги предадат на децата си и ако някога се върнат да променят поне себе си.
La Catrala, малко е егоистично да не се интересуваш как някои се справят със заплатите и сметките си, да си изградиш свое райско кътче и "да профучаваш с мерцедеса край ровещите в кофата", примерно, не казвам,че го правиш. Доколкото съм разбрала не живееш в Бг и може да не усещаш "особеностите на българския национален живот", но протестите не са само за бензина, става въпрос за оплетена от мафията държава ,което засяга всички.
Но стига спам, да мислим ритуал за прогонване на Митя , щото повечето си искаме Симо. Хареса ми как двамата се поздравиха и си обещаха хубав дуел, харесвам такива отношения. А в промото май се наговарят, който се върне да стъжни живота на Роман. Mask Което ми говори, че Хриса пак остава на заден план. Какво нещо е живота, една игра, а толкова завои.Satisfied
+100
А на мен ми стана забавно от класацията на Сашка  за най-български неща: сирене, лютеница и..... Лили Иванова

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 17:51 от mrav4ica

# 477
  • Sunshine state
Оцелял при отвличане, не мутра, а герой...
Пълни групости, кой знае каква кокошкарска, преувеличена история е!  ю
Абсолютно същото си помислих и аз. Дори имам подобен познат с почти същите истории.. Не ми е ясно защо го правят, но да, преувеличават здраво. Явно смятат, че така ще излязат големи мъжаги, което пък говори за комплекс в тази насока и така.
Симо е голямо сладурче. Heart

# 478
И аз харесах класацията на Сашка, а колкото и да им е трудно на участниците в тези дрехи , са много приятна гледка. Многоцветни щъкащи мравки... Обаче както са изнесли цялото готвене на полянката приличат на ...катун. Дим се носи навсякъде, разхвърляни съдове , един ниже цървули, друг бели чушки....предполагам,че като застудее, ще се приберат в лятната кухня и ще разберем градежите на Тегавия дали  стават. Mask

# 479
  • Велико Търново
И аз много се смях с "илюминатското " писмо на Симеон - свежарка е той. Хареса ми хладнокръвното му поведение при избора на Митко, с усмивка, без сръдни и т.н.Много се надявам той да победи, още повече, че ще нарежда игрите. Припомнете ми, при предишния му дуел той ли реди точките или беше първи дуелист?
Изненадах се също, че Лили не пее химна...може би защото не е на нейната държава, знам ли...
И въпреки всичко, смятам, че в този сезон атмосферата е най-добра между участниците, колкото и да имаше викове и крясъци оттук - оттам, сякаш повече се забавляват от предишните участници. Миналата година, покрай любовната история, ми беше на моменти тегаво гледането.

Общи условия

Активация на акаунт