Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 550
  • 780
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Това да не е деветият дуел? И Симо да е предсказал, че ще го спечели?

# 451
Оооо, дано. Ще стискам палци за Симеон.

# 452
  • Варна
Оооо, дано. Ще стискам палци за Симеон.

И аз така. Тоя толумб е време да си ходи.

# 453
  • София
Е, добре, изобщо не познах за Симеон, признавам си. Joy

# 454
Много се смях на "прогонването на Христина, пардон- каръка"😁, а Роман много ме радва какво перде е. Назад в темата имаше залагания за зодиите на фермерите, залагам на някоя рогата зодия за него. На телец ми прилича нещо😁😎

# 455
Много се смях на "прогонването на Христина, пардон- каръка"😁, а Роман много ме радва какво перде е. Назад в темата имаше залагания за зодиите на фермерите, залагам на някоя рогата зодия за него. На телец ми прилича нещо😁😎

Ако говориш за Роман - рак е.

# 456
Не познах значи🙄.

# 457
  • Sunshine state
Изкефи ме какъв съвет зс мъжественост даде Митко на днешните младежи - да се присъединят към групировка и готово. Така се калявали и доказвали преданост към другите във въпросната. Останалите не важат. 😂 Пълен безхаберник.

# 458
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Изкефи ме какъв съвет зс мъжественост даде Митко на днешните младежи - да се присъединят към групировка и готово. Така се калявали и доказвали преданост към другите във въпросната. Останалите не важат. 😂 Пълен безхаберник.
И как днешните хлапетии могат да се научат що е то Род и Родина? Всичко това опира до самосъзнание, което  липсва в повечето от тях.

# 459
Днес любовта към Род и Родина се възпитава и придобива в семейството.И то точно в тези семейства които не са ИЗБЯГАЛИ.Предавания като Фермата също спомагат за любов и преклонение към дедите ни. А и един такъв Георги,който не може да гледа Нури заради неговите разбирания и отричане на кървавата история на българското население.

# 460
Ама Митко е голям глупак или се прави на такъв. Чак пък такива големи приятели...
Симо ме уби, тоя бил голям математик бе Joy Карл Гаус направо.

# 461
То хубаво, че в неделя е 18.11, ама не знаем на коя дата е игран дуелът.
Симо накратко каза, че 9-ката е числото на Бог.
Не се интересувам от нумеролгия, но не съм чувала това твърдение за 9. Но той със сигурност е по-запознат.

# 462
Ах, че неприятен излезе този МитЮ. Отначало си мислех, че в негово лице търсят веселяк от типажа на Финци, но не би. Гадно мъжко мрънкало излезе тоя, от най-противните ми. С речите за мъжките дружби, предателството и любимото ми клише, за вечните и неразрушими приятелства, създадени в казармата. Grin Аз пък не познавам нито един мъж, който да поддържа връзка с "аскер-аркадашите" си. Познавам само такива, които тръбят, че в казармата се създават най-здравите приятелства, но при всички са си останали там - зад оградата. После - край, никакво продължение, никакво развитие. Говоря и за по-старите поколения, които са служили по 2-3 години. А за мутренските му хвалби не ми се коментира направо! Те го отвличали, чупили му пръсти, били го, пък той се н@сир@ от един дуел. 'аси и циркаджията.
Дано Симо да го отвее. Харесва ми това момче още от епизод 1 и с всяка серия ми става все по-симпатичен. Убедена бях, че ще избере точно него заради "мъжката" си чест. Симеон е на път да детронира Дидо в моята лична класация, а Георги хвърчи стремглаво надолу.
Изкефи ме Роман с непукизма си. След тази патетична реч на Митьо, точно това исках да чуя от Роман, а не обяснения и от 9 кладенеца вода.

Гайдарят изсвири химна безобразно фалшиво. Scream

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 10:18 от pip4i

# 463
Да бе, Митко с такова, едва ли не, умиление и гордост говори за борческите и казармените години, че ще рече човек, че не мутра, а ветеран от война е милият. Парашутист бил в казармата, е, голяма работа, там са го пратили да служи.. Оцелял при отвличане, не мутра, а герой...
Е, поне си удържа на думата и викна Симо на дуел. Ай да го видим какъв силен мъж е Митя.
За Симо съм, разбира се. А и той ще победи, сигурна съм.
Да видим довечера какви ще са игрите в дуела, тогава ще пусна анкета за победител. Simple Smile

# 464
На мен ми хареса мотивационното писмо на Симо.
Дано да бие тоя тюфлек Митко. Голяма гордост с тия групировки. Направо..."въпрос на мъжка чест, не на игра".
Роман обаче никак не ми допадна как реагира. Това да не можеш да погледнеш един човек в очите и да се аргументираш...гузно се държа и това е. Гошо после каква лекция му чете. Знаех си аз, че ще ги възмути като вкара византийската интрига.
Накрая като пяха химна за РД на Милена май само Лили не пя. Доста се учудих, честно казано. Точно тя, дето пее всякакви народни песни, баш химна да не знае...Или другият вариант е да не чувства България като родина и заради това да се е въздържала.

Общи условия

Активация на акаунт