Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 546
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Джоли, съгласна с всяка твоя дума. Hug
Време беше и да види дуела от другата страна, т.е., от арената.

# 436
МитЯта е адски неприятен типаж. Скатавка, която се надява с шеги и закачки вечно да минава между  капките.  Прилепил се е към силните на деня и  се надяваше така да избута до финала. Предаден бил чак, чак пък толкова.  Това е игра и то  за награда от 100 000лв. Ако бях на мятото та Роман, аз също бих я играла по този начин. Освен това, той още в началото даде заявка, че няма да е отборен играч и ще играе да себе си. Което е и най- правилното поведение в такива състезания, за да няма после драми. Е, хубаво, ама .  ... Друг адски противен тип е Миленката. То всъщност тя е женския еквивалент на Митьо.

# 437
Reina, аз пък не мисля като теб. Защo Митко да е фактор за Роман в игра със сериозен финансов залог? Роман не е пратил брат си на дуел,я. Тогава бихме могли да го упрекнем, че другите не са му фактор. Състезание, борят се за едни пари. Ми няма фактори. И това е честно. Другото е камуфлаж.
mrav4ica, друго имах предвид, съжалявам, че очевидно съм го написала неразбираемо - някои от дамите тук смятаха, че Роман ще послуша Георги и ще изпрати на дуел този, когото Гошо му посочи, в случая Христина. Но не стана така. Роман си играе своята игра, както и трябва да е. Peace

Аз пък не виждам от какъв зор Дидо би клекнал на Митко при евентуален дуел. Откъде-накъде?! Дидо ако има грам акъл в главата си, ще се сети лесно, че Митко дори да додрапа до финалната четворка, няма шанс да спечели нито последния дуел, нито зрителския вот.

На мен ми е чудно как си представяте, че участниците могат да се самооценят като представяне, съвсем пък да оценят околните във фермата и кой колко гласа ще получи от зрителите. Съвсем не е така както го написа. Няма как Дидо да знае, че примерно никой няма да гласува за него при положение, че е шегаджия, някои му се смеят, други не.

# 438
  • София
Ами според мен не е толкова трудно. Който е гледал предните сезони, знае какво се харесва на публиката. Като пример давам поведението на Нури, който си призна, че си е направил изводите от гледаното до момента и играе според това, което е определил за печелившо поведение. И както всички виждаме - получава му се чудесно. Някой, който се скатава цял сезон от работа и вчера за първи път чу, че във фермата има и животни, няма как да спечели само с аху-иху. Играта е комплексна и е важно добрият играч да е добър на всички фронтове - и да е в добри отношения със съфермерите, и да работи много, и да се харесва на зрителите. Ако някой не е разбрал такава простичка схема, просто не му е мястото на финал.
Сега, вярно е, че много хора нямат реален коректив на поведението си, но това си е лично техен проблем.

# 439
Този Митко бе, парашутист ок, ама как с гордост едва ли не говори за мутренските си години 🤮

# 440
Ехх, че хубавец е тоя Симо! Heart Eyes
Страхотна усмивка Smiley

# 441
Симо ли избра?

# 442
# 443
В неделя съм за Симо.
Категорично.
В неделя е 18  .1+8 = 9
Успех на Симо.

# 444
  • на село
Очаквано решение, сега очакваме Митко да си ходи в неделя.

# 445
Аз вече дори виждам новия фермер другата седмица -Дидо  Laughing

# 446
Симо ми е адски симпатичен. Не мога да понасям мутри и мутренско поведение. Дано Симо го отвее.

# 447
  • Mediterraneo
За Симо съм! Не харесвам Митко от първи поглед, с всеки изминал епизод го харесвам все по- малко, а с парадирането си тази вечер с групировки, отвличания и пр. простотии, тотално и категорично няма нищо в него, което да си заслужава да харесаш.
Милена е на 43? Оле, изглежда поне на 50.

# 448
Влюбена съм! Grinning

# 449
  • Буркина Фасо
това е вярно, но не схванах нещата. Laughing
тази неделя беше 11-ти. 1+1 = 2 . значи че тези двамата не е могло да отпаднат ли ?

Общи условия

Активация на акаунт