Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 573
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
Досега се чудих защо като бях във фермата останах с впечатлението, че Митко се е отцепил от всички, защото коментирал нещо със собственика ама така и не се интересувах. Ясно ми е вече Grinning

# 406
  • тук и там
Гошо пак със това злословене по адрес на Нури,заора дъното.И заключи най-накрая,като не му позволявала религията да прави това или онова,да си ходел в къщи и въобще да не участвал във формат като фермата.За Цецо не го чух да коментира религията му докато беше там ,ама щом е Нури-може...
Роман-още в началото показа,че за него няма отбори,няма приятелства и т.н.Той играе за себе си-и това е от ден първи във фермата,не е нещо ново.Мъжете ,според мен бяха изненадани.Но и Роман промени плановете си в движение.Иначе и неговата тактика е като на Миленка-и тя каза,че ще чисто жени-защото са и конкуренция.Роман и той така-Митко който и да дръпне-остава един мъж по-малко във фермата."Четворката"-вече се разпадна-което е хубаво! Пък и много лаеше Роман за Росица,ама не я прати нея ратай..Просто не искаше женски дуел той.

# 407
  • Другата България
Досега се чудих защо като бях във фермата останах с впечатлението, че Митко се е отцепил от всички, защото коментирал нещо със собственика ама така и не се интересувах. Ясно ми е вече Grinning
Е той реално не се е цепил от никой, с никой не си е развалял отношения, няма и да има за кога. Просто от обора ще иде в къщичката, от нея на арената и от там директно за Вършец, надявам се. Та няма да има за кога да се цепи от някои или някой.
Значи Митко си е удържал на думата да нямат отношения с Роман след предаването. Предполагам, не е голяма загуба за Роман.
Това тяхното ми прилича малко на отношенията Франческа - Елена. Mr. Green

# 408
Точно за Гечо се сетих и аз, да. Peace
Да, именно Митко коментираше Росица за болния крак. Mr. Green
Е, сега да го видим него. Не смятам, че ще е Дидо съперника му, дори съм сигурна, че няма да е именно заради високопарните речи за приятелство и предателство. Симо или Нури ще са.
Мери, ма ти си оптимист значи. Вярваш,че Митко ще се напъва срещу Симо или Нури?! Ще се пробва там,където му се вижда по-леко, пък и да падне,песента е ясна -  такова ми е състоянието, Роман е виновен.

# 409
Това че Митко се отцепил да не значи че е победил в дуела и да се е сърдил после а?
Сакън.

# 410
Митко умира от страх, че е на дуел. Христина му вика, е, нищо, поне ще се докажеш, той пак не вдява и вдига врява до небесата. Всяко второ изречение му е за болния крак. Та затова смятам, че може да използва оправданието с болния крак, за да викне най-слабия и после дълго и напоително, със сълзи на очи, да обяснява, че той не искал, ама на, няма никакъв избор. А, и Роман, този недостоен мъж, го е принудил така да действа.
Почти съм сигурна, че ще извика Симеон, но не изключвам варианта да се намеси Болния Крак и да избере Дидо.

На Лили наистина ѝ ходи носията. Христина дори ми е симпатична така, пепел ми на езика.
+💯

# 411
  • Бургас
Аз мисля, че Митко ще избере Дидо.

# 412
И аз. И все повече ме осенва едно предчувствие, че Дидо ще направи реверанс към него и ще си тръгне заради професионални ангажименти.

# 413
От промото довечера Милена има рожд.ден  Whistling

# 414
  • Другата България
Това че Митко се отцепил да не значи че е победил в дуела и да се е сърдил после а?
Сакън.
И аз. И все повече ме осенва едно предчувствие, че Дидо ще направи реверанс към него и ще си тръгне заради професионални ангажименти.
smile3516 smile3515 newsm12 newsm09
Без бой си признавам, но това изобщо не ми беше минало през ум, ама изобщо. Ако това стане, ще си разплета чорапите. Crossing Arms Изобщо не съм доволна.
Значи ако Митко избере Дидо, лично ще отида до Вършец да го наплюя. След всичкия театър снощи и високопарни слова за приятелство и предателство това ще е не лицемерно, а не знам какво.
Ако пък и Дидо сам напусне, направо... smile3514. Ама някак не го вярвам пък.
Дано Джоли не е права, че това хич не ми мина през ум - че Митко може да е спечелил някак и после да се е отцепил.

# 415
  • London
Скрит текст:
Едва ли Митко ще остане, коментираше под пост на Цветан във Фейсбук още преди месец, от доста отдавна е навън та смятам си е заминал точно сега по бързата процедура. Който и да викне, едва ли ще го бие. Бавен е, тромави и с този крак и без възможност да реди битки е обречен. Не вярвам все пак да викне Дидо....сигурно Нури, поне ако падне да е от силен играч.

# 416
Мери, не знам/ нямам спойлер/, ама то иначе кога да се цепи от другите като той вече е отцепен
Та за това си го помислих.
Иначе ако е така най добре да дръпне Гошо и оня да си оди.
Лично ще го нацелувам Митака ако стане така...

# 417
  • София
Е, не, Митко ако избере Дидо, значи съвсем официално си плюе на физиономията пред цяла България и то непосредствено след напоителните речи за приятелството, стойностните неща в живота и честта, майко, юнашка. Така че единственият избор, който си остави и който се вписва в ценностната му система, са Нури или Симо. Обаче друго ми е интересно - като останат по-малко и Митко ако е още там, какво ще стане, като се наложи да си избере приятел за опонент, след като достойнството не му го позволява? Срещу кого ще играе - срещу жени?

Съвсем очаквано Роман направи мъжки дуел, нали ви казах. Той е от тези, за които другите не са фактор, той си е най-важен и си преследва собствените цели.

А като спомена огнището и камината - защо не ги ползват, защо не готвят в тях се чудя аз. Готвят навън върху някаква стара и неработеща печка, дето Нури я домъкна отнякъде, пак пекат разни неща в тави с горящи въглени отгоре, не става ли направеното от тегавия чичка за печене..., много странно...  Thinking
И аз това се чудя от много време и все забравям да пиша в темата, че то едно ли е. Миналата година си ги ползваха, там си готвеха, печаха баници и даже варяха сладкото.

# 418
  • Другата България
Мери, не знам/ нямам спойлер/, ама то иначе кога да се цепи от другите като той вече е отцепен
Та за това си го помислих.
Иначе ако е така най добре да дръпне Гошо и оня да си оди.
Лично ще го нацелувам Митака ако стане така...
smile3533 Надали Митко може да победи Гошо, до края ще стои той, само Нури виждам евентуално да може да го махне някак.
Но Дидо да не закача, Симо също, че ей го де е Вършец, ще го намеря аз и ще се разправям лично.

Огнището наистина не го ползват, което ме навежда на мисъл, че не е направено както трябва нещо. Защо иначе ще се мъчат с тази печка? Thinking

# 419
Reina, аз пък не мисля като теб. Защo Митко да е фактор за Роман в игра със сериозен финансов залог? Роман не е пратил брат си на дуел,я. Тогава бихме могли да го упрекнем, че другите не са му фактор. Състезание, борят се за едни пари. Ми няма фактори. И това е честно. Другото е камуфлаж.

Общи условия

Активация на акаунт