Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 556
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
Явно Митко, а може би и друг някой си е мислел че четиримата или поне трима от тях ще отидат дружно на финал и там вече каквото.стане.
Все си мисля че и за това Гошо побесня снощи.Дали пък не са си правили уговорки някакви и сега Роман да им го начука...
Вече започвам и това да си мисля, още повече че Гошо щеше да се отрови.само и само Нури или.Симо да нямат имунитет

# 421
  • София
Reina, аз пък не мисля като теб. Защo Митко да е фактор за Роман в игра със сериозен финансов залог? Роман не е пратил брат си на дуел,я. Тогава бихме могли да го упрекнем, че другите не са му фактор. Състезание, борят се за едни пари. Ми няма фактори. И това е честно. Другото е камуфлаж.
mrav4ica, друго имах предвид, съжалявам, че очевидно съм го написала неразбираемо - някои от дамите тук смятаха, че Роман ще послуша Георги и ще изпрати на дуел този, когото Гошо му посочи, в случая Христина. Но не стана така. Роман си играе своята игра, както и трябва да е. Peace

Аз пък не виждам от какъв зор Дидо би клекнал на Митко при евентуален дуел. Откъде-накъде?! Дидо ако има грам акъл в главата си, ще се сети лесно, че Митко дори да додрапа до финалната четворка, няма шанс да спечели нито последния дуел, нито зрителския вот.

# 422
  • София
Ако избере Дидо сигурно ще е под претекста, че иска да падне от приятел. Wink

# 423
За огнището  - ясно помня, как майстора обясни на тегавия чичка да сложи напречно метален шиш при изграждането, на който после ще се закача котлето. Така и не видях такъв шиш при завършеното огнище, въпреки че нищо не му казаха. Ако наистина е така, огнището не може да се ползва за готвене, а само за печене на жар.

# 424
Ако избере Дидо сигурно ще е под претекста, че иска да падне от приятел. Wink
АбсЕлютно, както казва самият Митко.
Друго, което ми е направило впечатление в говора му, е такивИ. Simple Smile
Хоуп, то шиш май верно няма, ама ако за варени неща не става, защо поне не пекат в печките, сделани от Караньотов? Хем ще им е и по-топло в кухнята, има нещо, сигурно не са читави.

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 13:57 от Ензим

# 425
Ще избере Дидо, защото мъжете го приемат за лесен противник. Да, победи в дуел Сашо, но той беше другия подценяван мъж, така че, едва ли отдават голяма тежест на победата на Дидо. Даже и така да е, аз мисля, че Дидо има реален шанс да победи, освен ако играят игри, подобни на тази с каруците, при която Георги победи Симеон. Е, тогава нЕма шанс😞

# 426
  • Другата България
АбсЕлютно, както казва самият Митко.
Друго, което ми е направило впечатление в говора му, е такивИ. Simple Smile
smile3532 love001 Типичен Северозападен диалект.
Да не го подкарам сега по домова книга, да се чудите какво ви говоря. Laughing

# 427
  • София
Мери, ама и двете ли са на диалект? Защото имам роднини в този край и съм чувала, че казват "такиви" /и много други работи  Laughing/, обаче "абсЕлютно"-то си мислех, че си е особеност на Митко. Като "наистЕна"-та на Андрей.

# 428
Говорим си ние, че Митко е тромав, но на играта, когато стана фермер доста бързо се катереше по едни конструкции.
Да не говорим, че след това късмета му го изостави - контузия, не можа да изпрати дуелисти, сега самия той отива на дуел.
Снощи погледа му беше Rolling Eyes Не знам какво е очаквал, добре му каза Христина....в обора не е стъпвал, все полегнал, поседнал и сега сърдит Weary

# 429
  • около Варна
Изтървах снощния епизод, къде мога да го гледам? Ако може някой да ми изпрати спойлер (втория)с финалистите, че любопитството ме гризе Simple Smile

# 430
  • Другата България
Мери, ама и двете ли са на диалект? Защото имам роднини в този край и съм чувала, че казват "такиви" /и много други работи  Laughing/, обаче "абсЕлютно"-то си мислех, че си е особеност на Митко. Като "наистЕна"-та на Андрей.
АбсЕлютно-то е на Митко, да, въпреки че във Вършец съм чувала подобен изказ. По-скоро в едно Вършечко село. Laughing

# 431

Хоуп, то шиш май верно няма, ама ако за варени неща не става, защо поне не пекат в печките, сделани от Караньотов? Хем ще им е и по-топло в кухнята, има нещо, сигурно не са читави.
Но за сметка на това всичките са нацвъкани със запазената му марка 79. 
elpi, може ли ЛС с финалистите моля?  Hug 

# 432
  • София
АбсЕлютно-то е на Митко, да, въпреки че във Вършец съм чувала подобен изказ. По-скоро в едно Вършечко село. Laughing
Много ти благодаря!  Hug Стана ми едно такова носталгично за детството и за много скъпи хора, които вече не мога да видя и прегърна.  Sad Blush

# 433
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Който и да си избере,Митко е все пътник.Няма какво да се лъжем,най-слабият е от мъжете,а и сигурно и жена би го била.Дебел,тромав,запъхтян,че и контузен..

Ако аз бях на мястото на Роман,бих избрала Дидо за първи дуелист.Във всички случаи,Митко така или иначе щеше да е на дуел,но като нареждащ точките има една идея повече шанс.Ако победи, това означава,че слаб играч е отстранил силен и хем слабият остава за "бушон",хем е разкарал един силен и харесван от публиката.Същото важи и за Александър..
Наистина не виждам логика да се пращат слабаците като първи дуелисти.

# 434
Роман нямаше време да осмисли какво се случва.Имал си е план за ратаи, може би и резервен вариант , но се оказа с 5 имунизирани.Направо шах и мат.
Изобщо се съмнявам че Роман в този момент е имал време да мисли за първи за втори дуелист кой, как, защо...
Един път ядосан че пааак не може да прати Нури, после са петима имунизирани. Е вие искате и да мисли.
А и време беше Митко да разбере че в тая ферма има и животни, че той не ги беше виждал

Общи условия

Активация на акаунт