Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 609
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Нали? Същото и аз си мисля, не ѝ стиска за друг. Ама да видим, че снощи бяхме сигурни, че Нури ще е на тепиха.
А и всички разбрахме, че тя е на мнение, че отпадането й е било нелепо, просто лош късмет.  Laughing

# 316
Искам Хриса да си ходи, този път - завинаги. Да вземе да викне Алекс, та и нея да видим какво може. Която и да дръпне Хриса, ще съм доволна, ако втората победи. Дано не е пак Лили, де. Гадно ще стане, ако отпадне от Хриса, която вече веднъж е победила, отвратително даже.
А Романчо да вземе да ни изненада с мъжки дуел... малко ме съмнява, ама може продуцентите да го накарат, знам ли. Simple Smile

Да помоля нещо - някой да ми прати спойлера с финалистите. Благодаря предварително! Hug

Последна редакция: ср, 14 ное 2018, 18:06 от Ензим

# 317
  • София
Според мен Христина ще избере Лили или Милена. Митко сигурно би избрал Нури, не мога да предположа кой друг би избрал.

# 318
  • Другата България
Искам Хриса да си ходи, този път - завинаги. Да вземе да викне Алекс, та и нея да видим какво може. Която и да дръпне Хриса, ще съм доволна, ако втората победи. Дано не е пак Лили, де. Гадно ще стане, ако отпадне от Хриса, която вече веднъж е победила, отвратително даже.
А Романчо да вземе да ни изненада с мъжки дуел... малко ме съмнява, ама може продуцентите да го накарат, знам ли. Simple Smile
И аз затова не искам нов дуел Христина - Лилия. Защото сега късметът може да изневери на Лили, различни игри, нагласа, обстоятелства...и като нищо Хриса победител. Ами не ща.
На Романчо му се ще мъжки, но Жоро казва друго, а думата на Жоро е закон за Роман. Mr. Green

# 319
  • Буркина Фасо
И/А  са измислили за кой участник ще има повече пуснати смс-и. знаят победителят дали да е мъж или жена. ако е мъж (което е вероятно) ще пробутат жени, които вероятно ще получат по-малко подкрепа от зрителите.  тия 100 хил. трябва да се "избият"  по някакъв начин.

# 320
  • София
Много бих искала дуелът да е мъжки.Да го видим Роман как ще пелтечи,докато се обоснове.После да го видим Митя дали ще викне Симо,на който му се обиди кръвно,когато го нарече слаб Simple Smile
Ако е Хриса-много ми се иска да викне майчицата на фермата Simple Smile и тя впоследствие да осиротее:)

# 321
Sick Sick SickТова и аз го помня, не съм го коментирала, щото не е едно, но да, беше потресаващо.
Както и сядането върху масата Rage

# 322
  • София
Митко не ми се вижда много смел, не ми се вярва да викне Симо.

# 323
Sick Sick SickТова и аз го помня, не съм го коментирала, щото не е едно, но да, беше потресаващо.
Както и сядането върху масата Rage
С вечната цигара в устата.
Митко не ми се вижда много смел, не ми се вярва да викне Симо.
Е не вярвам да викне Нури или Гошо
Може да поиска да върнат Калоянчо за дуела..ама и там не се знае.

# 324
  • София
Djoleva според теб Симо ли ще викне?

# 325
Djoleva според теб Симо ли ще викне?
Ами първо се зарече че иска да със Симо на дуел за да му докажел че е по силен.
И второ Симо не е от четворката, а Нури е гооолям залък
Да викне Дидо...не знам.

# 326
  • София
Митко да викне Нури?!? Абсурд. Той с тея разтегнати връзки, наднормено тегло и тромавост е пътник ако избере точно него за противник. Всъщност ако Роман посочи него, мнооого ще му е трудно кого да избере за дуел.

# 327
  • София
Продължавам да мисля, че няма да е Симеон, ама ще видим.  Laughing

# 328
Хайде стига курорт за Митя. Вършец го зове

# 329
Продължавам да мисля, че няма да е Симеон, ама ще видим.  Laughing
Знаеш ли нещичко а?

Общи условия

Активация на акаунт