VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 10 /12.11.-19.11.2018/

• 83 744
  • 2 454
  •   1
Отговори
# 1 785
Тя Ема си сгафи, но и Весела можеше просто да отговори с не, вместо да доизяснява защо. Та после и да раздухва случката при Златка. Преднамерено си беше отношението, имаше да си връща за целувката и се заяде.

# 1 786
Джулиана: "Ама как така върху, над, под...".
Експертно се изказва жената, "върху" и "над" са различни неща. Simple Smile))

# 1 787
  • Испания

Абсолютно.

Неслучайно ББ ѝ каза, че няма нищо такова написано в сценария.

# 1 788

Абсолютно.

Неслучайно ББ ѝ каза, че няма нищо такова написано в сценария.
Хахахаха, ББ хубаво й го каза, ама тя е на друга честота към момента.
Аз си чакам спирането на тока, мюзикъла се отказах да го чакам.

# 1 789
  • Ню Йорк
Големи драми, голям рев! Уж плеймейтки,  уж предизвикателни жени (Ганито и Злата), пък ореваха оратлъка!
Златка много хрисима го раздава, сякаш може да замете "публичните си изяви" от преди "благоверната на Благо" под килима. И страшен зор да го изкара ревнив, добре че загря и той по някое време, та да влезе в роля. Стойко го успокоява, а Златка към Албена: "Аз ще се оправя с него..." Давам на Благо още няколко месеца преди да разкара този неуравновесен дразнител! И то, защото бавно стопля. Тая е нетърпима дори за непокист като него.

Точно най-разюзданите сега изведнъж станаха най-големите моралистки, ти да видиш  newsm78

# 1 790
Ее не. Емануела наистина е супер нетактична. Тъпа ли е или се прави не разбрах.

# 1 791
На този въпрос има само един дипломатичен отговор - не се прави. Simple Smile

# 1 792
Тя Ема си сгафи, но и Весела можеше просто да отговори с не, вместо да доизяснява защо. Та после и да раздухва случката при Златка. Преднамерено си беше отношението, имаше да си връща за целувката и се заяде.
За каква целувка? Това съм го изпуснала.

# 1 793
Емануела разказа пред всички,че Весела била казала,че от целувка може да се умре.

# 1 794
По малкото зло GrinningGrinningGrinning

# 1 795
  • IT
И двете си играят играта както могат

# 1 796
  • sofia
Емануела разказа пред всички,че Весела била казала,че от целувка може да се умре.
А тя каза, че може да се хване рак на гърлото, от който...можеш да умреш. Наговори куп щуротии, впрочем. Голямата певица. То, ако можеш да пееш, не ти е нужно да се превземаш толкова. Весела с този отвратителен глас, просто не мога да повярвам, че наистина пее. За мен, тя е една измислена медийна звезда.
По казусът с абортите и аз с това я бях запомнила, освен с Освалдо Риос. Емануела е нетактична, но не е злобарка.

# 1 797
  • Испания
Голямата певица. То, ако можеш да пееш, не ти е нужно да се превземаш толкова. Весела с този отвратителен глас, просто не мога да повярвам, че наистина пее.

И не само това.

# 1 798
  • Варна
На всяка жена й е пределно ясно, че за всяка жена, минала през подобни драми, темата е деликатна, неприятна и натоварваща. Това, че Весела е дала интервюта си е нейно решение, вероятно продиктувано от болката на момента и желание да предпази други жени, щом смята, че лекарката е допуснала грешка. А това някой, който познава лично от седмица да разпитва толкова нетактично е съвсем различно. Емануела като танк влезе в най-личната зона на Весела.
Разпитва??? Тя просто попита какво е довело до това да се наложи да ги махне. Нейнски разду темата. Нормално е Емануела да се защити след това, при положение, че Нейнски си поокраси нещата за пред Злата. Тя видя, че масово не я харесват в къщата и се опитва да се набута между шамарите, използвайки, че между Злата и Емануела има напрежение. Емануела от къде да знае, че и е толкова болна тема.

Е,то само това я прави "известна ".
Аз също съм с аборт и не се притеснявам да говоря за това, защото не е нещо уникално, единствено и неповторимо, аман от драми.

# 1 799
  • sofia
Смайлис, записите доказват, че някога е пяла. Много е приятна и хубава. Но...не е нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт