VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 10 /12.11.-19.11.2018/

• 82 367
  • 2 454
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Къцко си беше безобиден.
Само едни мюсли искаше човека и апарат за кръвно Joy

# 46
  • в рока
ХАХАХ, тази хипохондрия неговата... И настиваше от климатика...
Абе досаден и хлъзгав ми беше, ама да е жив и здрав...

# 47
Добро утро!

Не искам никой да си тръгва, засега всички са ми забавни. Simple Smile

Никита като спечелила простосмъртен брадър, предполагам ще е номинирана от Звездите.

Цецко няма го бутнат. Той сигурно е по договор на Златка, Емануела, а като гледам Благо може и него да контурира. Едва когато си излязат звездите, тогава и Цеци ще прибере гримовете и четките.

# 48
  • София
Смайли, благодаря за темата  и за грижата  Hug

Аз пък искам да изгонят Гъмов ! Не мога да му простя средните пръстОВЕ, и факта че нарече една жена "животно", макар и жената да е Гани ...

Ама явно го светнаха, колко се е изложил, и сега се спотайва като мишка ... с гадните си мустачки  Angry

# 49
Хора ааа, Луна има нов хит, пресен пресен. А автор на текста е папи ханс

https://youtu.be/EHj4cvBc9d4
Не го изтърпях цялото. Пепа заслужава публичен линч - замеряне с камъни. Просветителят на народите, простотия до шия....

# 50
Благодаря за темата, като излезе Гала в първия момент я помислих за Патрака Simple Smile което не е комплимент за нея и Кремена. Кремена си е в неин свят, виждала съм я с пижама от плюш или кадифе, не мога да преценя, изобщо не й пука, то такъв трябва да си всъщност за нейната професия..

# 51
Благодаря за темата! Според мен ще си ходи Весела!

# 52
Абе къде е мега сладка???

# 53
  • София
Мерси за темата Simple Smile
Да излиза Гъмов,барабар с Женята,че да не се излагат повече!

# 54
Смайли, благодаря за темата  и за грижата  Hug

Аз пък искам да изгонят Гъмов ! Не мога да му простя средните пръстОВЕ, и факта че нарече една жена "животно", макар и жената да е Гани ...

Ама явно го светнаха, колко се е изложил, и сега се спотайва като мишка ... с гадните си мустачки  Angry

Аз не мога да простя на тази, за която бяха насочени пръстовете "Абе как ще ми показва среден пръст, да не ми е БАЩА?!" ...

# 55
  • София
Джулиана се изложи също с репликата за бащата.

# 56
Джулиана просто е глупава. Едва ли тя самата разбра какво точно каза.
Иначе и аз си мисля, че Гъмов явно е излезнал за някое представление и са го светнали, че се излага. Сега явно ще го играе забавният шут до края.

# 57
И аз се присъединявам към тези, които казват, че никой не бива да гонят още.
Веднъж да съберат хубав каст и то пък да вземе да се окаже, че е в къс сезон. Тюх, тюх...

# 58
И аз харесвам каста много, Искам Златка да излезе, че Благо се спича от нея. Но няма да стане, за съжаление.

# 59
Чудя се от къде произлиза Гала с този странен череп ... австралопитек.

Общи условия

Активация на акаунт