VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 10 /12.11.-19.11.2018/

• 82 426
  • 2 454
  •   1
Отговори
# 60
  • Враца
Дано си тръгне плъхът Цецо,
ама едва ли ще е той.

# 61
  • На морето!
Златка беше започнала да позачиства имиджа, но с това влизане сгреши много.
Женята изобщо не внимава вече с чашките и гнусното си пиянство, също както Гъмов го натриса като интелектуален връх. Не знам кой и кога го набеди за гениален актьор, за мен е посредствен и самонадеян.
Весела също е влязла неподготвена, въпреки че преди това е имала челен сблъсък с това риалити, но пак идва наивна и неготова за провокациите му.
ЯЯ е моят фаворит. Дълбоко в себе си вярвам, че това е образ, който успешно развива с цената на нервите на възвишените випове вътре.

# 62
Днес на номинации ще са Весела и Никита

# 63
  • София
Смайлис, благодаря за темата!  Hug
Искам да си тръгне Гъмов днес, но може би ще са Весела или Никита.

# 64
Директни елиминации?
Според мен ще е оня куку - гуру.

# 65
  • София
КуКу не го давам! Ще стане поредния безвкусен и безцветен сезон, ако го махнат толкова рано. Яя е приятно разсеян, не зная дали е роля или си е такъв и в живота, но е забавен. Къци например ми беше скучен и дори на моменти драматичен с постоянното вманиачаване в здравето си, Луна беше злобна, Кулагин - също, докато Стоян е приятно разсеян и ненатоварващ. За шоуто съм му фен.

# 66
Аз искам само Гъмов да си ходи, но едва ли ще е той. Обаче всички останали имат такъв потенциал за разлика от него.

Мерси за темата, Смайлис Flowers Hibiscus

# 67
Смайли, благодаря за темата  и за грижата  Hug

Аз пък искам да изгонят Гъмов ! Не мога да му простя средните пръстОВЕ, и факта че нарече една жена "животно", макар и жената да е Гани ...

Ама явно го светнаха, колко се е изложил, и сега се спотайва като мишка ... с гадните си мустачки  Angry
Той нарече и Кичка така в техният сезон,оттогава ми е много анти интелектуалецът-алкохолик!
Искам той да си тръгне,Никита също,не ѝ вярвам на тази жена ,че е такава умиротворителка и над нещата.А визията ѝ направо ме плаши.
Яя е моят фаворит засега.Абсолютен комик,неподправен,дори и да е роля,той просто изглежда естествен,значи си го може Joy
За темата Flowers Hibiscus

# 68
Иска  ми се Никита да си отива.  Не ми е приятна за гледане.

# 69
  • тук, на мястото си
Благодаря за темата,  smileysFlowers Hibiscus
На мене Весела, Никата и даже подскачащото момченце  Гримьорчо са ми в пъти по-приятни в сравнение с Албена, Гъмов и не на последно място Евгения. Последните двама с това постоянно пиене, а първата с постоянното и говорене.

# 70
Смайли, граци! Beers
И мен Гъмов ме дразни жестоко за момента. Кой му е казал че е стъпало в еволюцията, че се изживява над всички?

# 71
И аз искам Ку-ку още да ни забавлява 😀
Залагам на Весела ...
Директна елиминация какво значи ? Номинация и кратко гласуване , или номинация и вън ?

# 72
  • София
Според мен "директна елиминация" би трябвало да значи моментално изгонване, обаче какво мисли ББ не е ясно.
Всичко е предпоследно.

# 73
# 74
  • София
Днес на номинации ще са Весела и Никита
И аз така мисля. Никита малко попрекалява с нейната линия на миротворец.
Кукуто не е дразнещ, но и да излезне, не мисля, че сезонът е загубен. Има потенциал в каста, за всичко и за яки скандали и за любовни триъгълници Grinning

Общи условия

Активация на акаунт