Анатомията на Грей - Тема №25

• 38 205
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Мен пък ме разтоварва,с удоволствие гледам и чакам всяка нова серия.Е има и тежки случаи и епизоди,но гледам да не се товаря излишно и да го взимам присърце.Меридит не ми харесва с никой от двамата,тя си е с Дерек за мен.Оуен мисля трябва да е с Теди,Амилия май ще е по добре да почне на чисто.Катрин ме напряга,и Джаксън с Маги не ми допадат.Алекс ще бъде страхотен татко,но не мисля че Уилсън скоро ще забременее.

# 106
  • София
Меридит на единия може да му бъде майка.
Тя си е дърта вече за такива млади мъже.

# 107
Толкова пълнежи с това танцуване.... и като цяло сериите са пълни с излишни изпълващи времето неща...

# 108
Днес ми попадна тази статия, в която става дума за това, че Елън Помпео сериозно страда от астма и мисли да спира със снимането. https://www.ok-magazin.de/people/news/ellen-pompeo-wie-krank-ist … rklich-55600.html

# 109
Не съм гледала още, някой нещо да сподели в скрит текст? Grinning Blush

# 110
Той епизодът излезе в четвъртък, субтитри има...

Въртя се само между операцията на Катрин (жива е, не е парализирана, обаче не можаха да махнат целия тумор) и смъртта на Тачър. Голяма част от ефирното време беше пълнеж.

# 111
Ех, жалко... искаше ми се да е имало нещо покрай двамата кандидати за Мер Smile

# 112
Не, Мер отиде при Тачър и прекара известно време с него. Всъщност интересното беше точно този момент, макар да го претупаха ми се струва. Тачър умря, докато бяха хванати за ръце и разчувствани. Хич не ѝ беше до любовни триъгълници, отиде си при децата.

# 113
Епизодът беше изключително силен. Тачър-за грешките и прошката. Катрин - силата на духа. Аз преглъщах сълзи през цялото време, особено, когато Джаксън пусна песента, когато се разплака, когато Ричард въпреки болката стоеше и не помръдваше от залата, когато Корасик погледна Катрин и не можа да продължи, когато Мередит въздъхна насълзена, когато Тачър си отиде, когато подари подараците от него на децата си и още, и още..
Много емоционален беше за мен!

Следващият епизод ще е за триъгълника..
Не искам да спира сериала, много ще ми липсва, мога и без нея да го гледам, докато все още имам любимци като Алекс, Бейли, Ричард, Джаксън, Джо..

# 114
  • Mediterraneo
Мер я предпочитам с Делука, въпреки че ще е компромис. Прекалено е стара за него, разликата личи от космоса. Обаче оня русия чисто визуално просто не го понасям, адски ми е антипатичен.
Гейчетата верно са за пълнеж. Разкараха лесбийската двойка и гледат да запълнят "квотата", бляк!

# 115
  • Countryside
Гейчетата верно са за пълнеж. Разкараха лесбийската двойка и гледат да запълнят "квотата", бляк!
Да, точно, жива плява са ми. Кали и Аризона ми бяха много симпатични и секс сцените им хич не бяха така фалшиви. Тоя лустросания кореец и Очилатко са направо двата полюса. Хич не си ходят, отделно че направо се чудя кой кого. Mr. Green
Аз чакам новата серия, интересно ми е какво ще стане с Оуен. Мер не я виждам нито с Линк, нито с ДеЛука.  Корасик е за нея и визуално и по възраст и някак си си подхождат. Да видим Шонда какво ще реши.

# 116
  • Mediterraneo
Няма база за сравнение с Кали и Аризона! И двете много ги харесвах, имаха дълбока история и двете поотделно, и взети заедно. Тези двамата от нищото дойдоха и вече се заключват в стаичката!

# 117
Хахха аз мисля, че подозирам кой кого Joy Лустросаният явно е по-врял и кипял Grinning

Кали и Аризона бяха друго нещо, там имаше много повече смисъл. Много ми липсват....

# 118
  • Countryside
Казваш, друго нещо си е опита Mr. Green Сега като гледах новата серия, май нещо ще се бистри между Корасик и Теди. Направо многоъгълници вече станаха Joy
Маги и Джаксън са ми много слаби като двойка, в Маги просто няма живец. Мъчно ми е за Ейприл, поне за операцията на Катрин можеше да дойде.

# 119
  • софия
Гледахте ли новия епизод? Много съм хепи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт