Анатомията на Грей - Тема №25

• 38 198
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Като не чета и така става, сега го тегля. Суоер два дни подред да го гледам.

# 91
  • София
Само аз ли си мисля, че Оуен е проблемът. Винаги е в центъра на някакъв триъгълник е е представено с романтичен ореол. ПТСД, не може да намери себе си, не знае в кого е влюбен и дрън дрън. Просто прескача от една на друга нон стоп.

# 92
Мередит я искам с Линк!
Толкова е рус и готин.
Де Лука ми бие много на латино и с един такъв ехиден и леко наглеещ поглед.

# 93
  • Countryside
Мерси, ще тегля от Замундата, супер че вече има и 9ти епизод.
ДеЛука много ми харесва, но май Линк наистина е по-подходящ за Мер, един такъв русичък като нея.

# 94
И аз го харесам визуално Де Лука, ама до Мер ми е като по-малко братче... А Линк не ми харесва Grinning

# 95
  • Countryside
Гледах серията, Амалия пресоли манджата, а Мер от много чудене да не остане без нито един от двамата. Чак и италиански говори, преди нам си колко години го учила и приказва свободно...да бе да. Гей сцените ми дойдоха в повече, но все пак силна серия. Интересно ми е какво ще стане с Бейли и дали Амалия ще реши да бременее. А и кой ще избере Мер, няма персонаж за нея, който да ми допада чисто визуално. Може би Корсик, ама е много чалнат и той.

# 96
Говоренето на италиански беше в предната серия...

Карасикс май за Теди искат да го спрягат, това с картофките беше странно...

# 97
  • София
Понеже не гледам, но все още чета- Амелия да не би да е бременна или иска да забременява?

# 98
  • Вестерос
Не

# 99
  • софия
Аз искам Де Лука за Мер, ако ще и турско да е. За разбирането на език, учен преди време мисля че е лесно. Виж това с говоренето по - трудно ми се струва.

# 100
  • София
Не искам да лепват Мередит на Де Лука. Ужасна е и хич не се връзва с него. Като ги сложат един до друг и разликата във възрастта става очевидна.
Нищо особено не бяха последните серии, да не споменавам гей двойката, която е абсурдна. Особено онзи дребен плъх, не му знам името.
Единственият, който продължава да ми харесва е Ричард.

# 101
Гейовете ги ползват за пълнеж...такова усещане имам. Ни в клин, ни в ръкав се награбват.

# 102
  • До морето
Вече имам чувството, че направо насила го дават този филм. Зор да надминат ER. Другият месец ще счупят рекорда на Спешното и дано се свърши тая мъка вече. Не съм вярвала, че ще го кажа, нито пък съм вярвала, че ще го забозят толкова този сериал.

# 103
  • софия
На мен все още си ми е най - любимият, загатват доста теми. Сега ми е интересна Бейли с нейните проблеми - паник атаки ли са нз или някакви компулсии но ми е близка тема.

# 104
Аз харесвам Мередит и с двамата. Въпреки, че като цяло май клоня към Делука. С този триъгълник ще има интересни моменти.
Много се радвам, че Оуен избра Амилия❤
Много искам най - сетне Алекс и Джо да имат бебче.
И мечтая Джаксън да е с друга, Маги просто не е за него.
И на мен Бейли ми е интересна, тя всъщност заедно с Ричард са ми страшно любими. Надявам се да се събере с Бен.

Общи условия

Активация на акаунт