Анатомията на Грей - Тема №25

• 39 165
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • Разпиляна във въображението
Линк е прав да се "защити". Историята на Амелия и Оуен е "ИСТОРИЯ". Ако се набърка и дете...

# 676
Току що четох спойлър как ще изкарат Алекс от сериала. По голяма простотия не бях чувала и тотално приключвам с Анатомията. Винаги ми е бил любимият сериал, но това наистина мина всякакви граници. Беше ми приятно да си пиша с вас момичета, но бях до тук със сериала. 😘

# 677
Да де, ние вече две седмици това дъвчем Grinning
Не съм гледала новата серия, но в нея е "сбогуването". Някой, ако е гледал, може да сподели в скрит текст.

# 678
Леле, стига бе. Потърсих в нета информация. ТОВА ли успя Шонда да измисли?

# 679
Аз бях от най-нетърпеливите да изгледат епизода, затова веднага като го качиха, се настаних удобно и...
Скрит текст:
Четох коментарите, че има вероятност да го съберат с Изи, но изобщо не ги сметнах за меродавни. Наскоро си и спомнях за Джо как предполагаше, че нещо подобно ще се случи и това е в стил на сценаристите да подсказват нещата от рано, но кой да се сети...
В крайна сметка съм доволен от финала му, тъй като на мен Изи ми беше един от любимите персонажи, много симпатична, хуманна и добра, естествена, емоционална. Хареса ми, че неговата, както и нейната сюжетна линия бяха най-накрая подобаващо завършени, с щастлив и заслужен край. Много неща имат вече смисъл - това с яйцеклетките, това че така и не чухме нищо за нея и историята й беше останала "висяща", това че той и Джо нямаха деца... само лошото е, че толкова ги градиха като двойка с Джо и накрая - нац, но в крайна сметка всички излизат щастливи от ситуацията - двама герои със завършена сюжетна линия и Джо, която има какво да се върти покрай нея и ще остане в сериала за дълго.
Не зная това, че написа писмата и информира всички какво се случва с него без да спестява нищо, дали е проява на смелост, или по-скоро на обратното, но е важно, че го направи.
И все пак, по-добре беше така, отколкото да го убият!

# 680
Прочетох спойлер, феновете са бясни и има защо. Това е най-тъпото излизане на герой в Анатомията. 16 години градиш образ и накрая в рамките на само един епизод съсипваш всичко. Нелогично, тъпо, изсмукано от пръстите. Вече съм убедена, че Джъстин е имал конфликт със сценаристите.

# 681
И сега Джо с Линк? Simple Smile

# 682
Скрит текст:
Историята с Изи е приемлив обрат, но не и писмата. Жалко, че не се завърна да довърши или не сложиха един човек в гръб, които прилича на него, да монтират гласа и да дават реакциите на всеки при неговия разказ. Алекс постигна много и сега просто едно писмо. Вярно, че е тежко сбогуване с целият ти свят, но все пак трябваше да стане на живо.

# 683
Изгледах епизода. Отвратителна боза.
Личи си, че и 2-мата актьора са напуснали със лошо и  не можаха да заснемат достоен финал.
Джо ще се съвземе.

# 684
Здравейте, къде може да гледам еп 16? В замунда го няма.

# 685
Здравейте, къде може да гледам еп 16? В замунда го няма.
Разбира се, че го има в замунда. Само от там тегля.

# 686
И аз го гледах....Съпреживях го на моменти, но наистина не беше това , което заслужаваше образа на Алекс Карев.
В Замунда търсете Grey S16 в бананите, ще излезе .

# 687
Еххх, лаптопът ми е на ремонт, ще умра от любопитство да гледам вече Grinning

# 688
Аз тегля на телефона, с програма Utorrent, после гледам с MX player.
Вече прочетох какво ще стане с Алекс...
Но след малко го пускам.

# 689
Скрит текст:
Аз само да си кажа още нещо. 😂 По принцип Алекс и Изи дълго време ми бяха любимата двойка. Трудно преживях махането й от сериала. Но после с Джо си паснаха толкова добре и друга двойка да се задържи 7 сезона не бях виждала. Нелогично е всичко това, защото дето се вика предният епизод Алекс се жени за Джо и казва, че иска да прекара живота си с нея и изведнъж това. Ами да няма логика. Нито и факта, че се сбогува с писма. Бих приела по-добре финала му, ако беше да има някакви проблеми между Джо и Алекс или ако той говореше по-често за Изи, ама не стояха нещата така. Радвам се, че е щастлив, хареса ми по принцип идеята за щастливо семейство с Изи ама ако последните 7 сезона ги нямаше. Сега просто е супер нелогично да остави така Джо. Но мисля, че тя ще преодолее и това. Най-много ми хареса от целият епизод накрая, когато Линк й каза - Ти си моят герой и тя отвърна - Моят също.

Общи условия

Активация на акаунт