Керамична преса за коса! - 7

• 56 018
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ти, krystal93 . Не съм ползвала и аз марката Babyliss, за това им се чудя. Като ценa тя е по-нагоре в сравнение с Remington-а, за това предполагам е по-добра, ако изобщо може да се съди за качеството по този критерий. Имам още малко време, може още някой да се включи.

# 466
  • Варна
Здравейте , моля помогнете ми да избера преса .От доста време чакам да се появи пресата на Дива от 163 лв ,но май няма изгледи да бъде в наличност .
От тези двете коя е по-подходяща за много третирана коса , суха като метла , боядисвана от години всеки месец :
https://www.arlen.bg/product/2369/luksozna-profesionalna-presa-s … EYASADEgK9ovD_BwE
https://www.arlen.bg/product/2371/profesionalna-presa-s-keramich … EYASABEgKjmvD_BwE
според фризьорката ми , най добре пресата да няма масла или ако ще има да е кератин , бил най-доброто за суха коса .Тук прочетох че кератина ще съсипе още повече такъв вид коса .А искам да изглежда гладка и блестяща .
Третата за която се чудя е :
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s … -pro-ion-straight
моля ви за помощ !

# 467
Помагайте, разчиствах си пресите и машите и попаднах на една любима ретро преса на елеком, но дръжката и е станала ужасно лепкава, как да я изчистя, май преди е била гумирана. Веднъж пак така ми се случи с едно малко миксрече за фрапе, и го изтърках с обезмаслител и всички надписи отидоха, а и пак не се изчисти  хубаво.

# 468
Помагайте, разчиствах си пресите и машите и попаднах на една любима ретро преса на елеком, но дръжката и е станала ужасно лепкава, как да я изчистя, май преди е била гумирана. Веднъж пак така ми се случи с едно малко миксрече за фрапе, и го изтърках с обезмаслител и всички надписи отидоха, а и пак не се изчисти  хубаво.

Единият джойстик на плейстейшъна на детето е така, другият си е добре, странно. Явно различен материал. И аз се интересувам някой ако предложи вариант за почистване. Не съм пробвала с любимата ми магическа гъба да видим как ще се представи. Ще взема да пробвам.

# 469
Помагайте, разчиствах си пресите и машите и попаднах на една любима ретро преса на елеком, но дръжката и е станала ужасно лепкава, как да я изчистя, май преди е била гумирана. Веднъж пак така ми се случи с едно малко миксрече за фрапе, и го изтърках с обезмаслител и всички надписи отидоха, а и пак не се изчисти  хубаво.

Единият джойстик на плейстейшъна на детето е така, другият си е добре, странно. Явно различен материал. И аз се интересувам някой ако предложи вариант за почистване. Не съм пробвала с любимата ми магическа гъба да видим как ще се представи. Ще взема да пробвам.

Изчистих я с на лидл препарат за премахване на стикери. Стана като нова и надписите си останаха, нищо не се изтри. Но доста чистене падна, не е като с магическа пръчка.

# 470
Може ли мнение за тази четка за коса
https://beautybg.bg/content/brush-pink-pyt

# 471
Четките за коса не са особено полезна инвестиция, ако трябва да съм честна.
Зависи и каква ти е косата и за какво ще ползваш четката.
Помисли пак, вземи назаем някоя, за да видиш ще има ли желания ефект и тогава я купувай.

# 472
mims3, искам да видя как изправя elipsis Simple Smile

krystal93, използвам я за къдрене или поне се опитвам де. Иначе не мога да ти кажа дали изправя хубаво, защото косата ми е естествено права. Smile

dani-ela-80, видях, че май имаш същата преса.. За изправяне или къдрене я ползваш?

# 473
mims3, искам да видя как изправя elipsis Simple Smile

krystal93, използвам я за къдрене или поне се опитвам де. Иначе не мога да ти кажа дали изправя хубаво, защото косата ми е естествено права. Smile

dani-ela-80, видях, че май имаш същата преса.. За изправяне или къдрене я ползваш?

и елипсис имам и лореалския стиимпод, с елипсиса не съм се къдрила все още, но лятото нищо не и правя в тия жеги не ми понасят никакви уреди.

# 474
Помисли пак, вземи назаем някоя, за да видиш ще има ли желания ефект и тогава я купувай.
В един мол ме правиха с нея и я купих...
Вкъщи резултата е по - различен - не успявам да се направя с нея...
На мокра коса можело да се вкарват разни масла и ампули на 80 градуса, ако правилно съм разбрала.
Така ли е ?

# 475
В един мол ме правиха с нея и я купих...
Вкъщи резултата е по - различен - не успявам да се направя с нея...
На мокра коса можело да се вкарват разни масла и ампули на 80 градуса, ако правилно съм разбрала.
Така ли е ?

Нека позная в Парадайз в София ли те направиха с нея ?

# 476
  • sofia
Привет,  Simple Smile
И аз тук при вас да получа насоки. Косата ми е тънък косъм, чуплива, сухи краища и доста фризи като цяло. Търся уред, с който да преборя фриза и да оформя. Не държа да е идеално права косата. Какво мислите за въртящите четки и препоръка за такава? Може и преса, която да е еднакво добра за изправяне и леки вълни. Както и за антифриз продукт, който и защитава косата при термична обработка (ако има такова животно). Simple Smile

# 477
# 478
Мога да ти препоръчам първата, понеже я имам. От двата модела бих взела нея.

# 479
Става ли и за къдрене? Какво е предимството на тия плочи, сравнени с нормалните?

Общи условия

Активация на акаунт