Керамична преса за коса! - 7

• 55 156
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
Бих препоръчала Силк от двете. Simple Smile

# 631
Тук доста мога да поспоря! Аз използвам преса на Ремингтон вече 3 години и съм изключително доволна! Косата ми става лъскава, мека и блестяща и бих я препоръчала с две ръце! Наистина имат някой модели, които доста изгарят косъма, но имат и доста добри модели на много достъпни цени! Моделът, който аз използвам е https://m.emag.bg/presa-za-kosa-remington-temperatura-235-gradus … 500/pd/E3YT7BBBM/   
Здравейте! Време е за подмяна на пресата ми за коса и съм се спряла на марката Remington. Косата ми е руса и напоследък доста изтощена. Колебая се между моделите S8590 и S8598 (старата и новата от серията с кератин). Какви са вашите впечатления, големи ли са разликите между двете и заслужава ли си ценовата разлика?

Тук за Ремингтън няма да те посъветват. 😁 Най—малкото и аз, като ползвател на марката, се убедих, че преса, на която не можеш да и регулираш температурата примерно от минимално 80—90 до 100 и колкото искаш градуса, е безполезна. Ремингтън нямат преса, поне доколкото съм им преровила моделите, които да предлагат такава с възможност за ниска температура. Високата температура, независимо с какви плочки е, ще ти съсипе косъма. Освен ако косата е ти е някаква негърска или с мегадебел и къдрав косъм, на който да му трябват 250 градуса, за да се изправи. Може да не го направи изведнъж и да си мислиш — още се държи! — но косата ти няма да има блясък и ще се изсушава постепенно все повече и повече след всяка употреба на пресата. Ремингтън по мое мнение са ориентирани точно към такъв вид коси — трудни, дебели, груби. Но не всички са с такива. Ако си с фина коса, направо е забранено да гледаш тая марка. 😁 По—скоро се огледай на нещо, на което можеш да му зададеш ниска температура на работа.

# 632
Тук доста мога да поспоря! Аз използвам преса на Ремингтон вече 3 години и съм изключително доволна! Косата ми става лъскава, мека и блестяща и бих я препоръчала с две ръце! Наистина имат някой модели, които доста изгарят косъма, но имат и доста добри модели на много достъпни цени! Моделът, който аз използвам е https://m.emag.bg/presa-za-kosa-remington-temperatura-235-gradus … 500/pd/E3YT7BBBM/   
Здравейте! Време е за подмяна на пресата ми за коса и съм се спряла на марката Remington. Косата ми е руса и напоследък доста изтощена. Колебая се между моделите S8590 и S8598 (старата и новата от серията с кератин). Какви са вашите впечатления, големи ли са разликите между двете и заслужава ли си ценовата разлика?

Тук за Ремингтън няма да те посъветват. 😁 Най—малкото и аз, като ползвател на марката, се убедих, че преса, на която не можеш да и регулираш температурата примерно от минимално 80—90 до 100 и колкото искаш градуса, е безполезна. Ремингтън нямат преса, поне доколкото съм им преровила моделите, които да предлагат такава с възможност за ниска температура. Високата температура, независимо с какви плочки е, ще ти съсипе косъма. Освен ако косата е ти е някаква негърска или с мегадебел и къдрав косъм, на който да му трябват 250 градуса, за да се изправи. Може да не го направи изведнъж и да си мислиш — още се държи! — но косата ти няма да има блясък и ще се изсушава постепенно все повече и повече след всяка употреба на пресата. Ремингтън по мое мнение са ориентирани точно към такъв вид коси — трудни, дебели, груби. Но не всички са с такива. Ако си с фина коса, направо е забранено да гледаш тая марка. 😁 По—скоро се огледай на нещо, на което можеш да му зададеш ниска температура на работа.

До преди две години бях със същата преса и бях супер доволна не накъсваше и не скубеше. Развали се и понеже нямаше същата ми дадоха ваучер и си купих ето тази https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s9100-proluxe

Старата беше по-хубава и още не мога да я прежаля.

# 633
Дъщеря ми е със сегашната ти, какво не и харесваш?
Чувала съм, че кератиновата омазнява

# 634
Скрит текст:

Аз да попитам на 80-90 градуса как ще си изправиш косата? Може би с 10-15 минавания  Sweat Smile
Подкрепям мнението, че Ремингтон имат много добри модели - последните са все хубави, всички правят косата лъскава и добре изглеждаща. Кератиновата не омазнява косата, тъй като тя не е с пълнител за кератин /макар че и с пълнителя са доста добри, но и доста по-скъпи/, а е инфузиран в плочите.
Съгласна съм с мнението, че пресите горят, но с хубава козметика /не само термозащита/ нещата са под контрол.
Пресите не са това, което бяха преди години. Gift Heart

# 635
Момичета, харесала съм си тази преса от Емаг. Имате ли отзиви? https://www.emag.bg/komplekt-za-izpravjane-na-kosata-remington-p … BM/?ref=cart_item

# 636
Здравейте, от доста време чата темата (от първата та до тази Simple Smile) Много полезна информация получих от вас, за което благодаря Simple Smile Бих искала да се включа и аз с въпросче. От няколко години използвам remington s6505, не е лоша, но не е и кой знае какво и си ми отнема време изправянето с нея, поради което тормозя косата си сравнително рядко.Косата ми е дълга почти до кръста, чуплива, нормална като гъстота със сравнително тънък косъм, за жалост суха в крайщата и доста цъфтят. От известно време си търся нова преса, бях се спряла на няколко препоръчвани от вас, но скоро получих доста примамлива оферта за преса, чийто модел за първи път чувам, но като описание звучи много много добре и се води професионална. Реших да ви попитам за мнение, не съм засекла до сега да сте обсъждали тази марка, но все пак може някой да има наблюдения и се надявам на съвет Simple Smile

# 637
Цитат
Най—малкото и аз, като ползвател на марката, се убедих, че преса, на която не можеш да и регулираш температурата примерно от минимално 80—90 до 100 и колкото искаш градуса, е безполезна. Ремингтън нямат преса, поне доколкото съм им преровила моделите, които да предлагат такава с възможност за ниска температура.

А дали пък това, че лидерът в категорията няма преси 80-100 градуса, не е ясен индикатор, че е не работят? Ако работеха, нямаше да изпуснат възможността да грабнат пазарния сегмент на твърде загрижени за косите си потребителки.

По-добре веднъж на 190-200 градуса отколкото 3 пъти на 80, категорично. И това го казват навсякъде.

Някой питаше по-нагоре за Keratin Protect Intelligent. Чудесна е пресичката, имам я от Коледа, с нея смених твъъърде, твърде обичаната ми 6500, която ми служи вярно 6 години.
Единственият минус е абсурдно натегнатото копче/суич за прибиране и отваряне на плочите. Сменям го със зъби, защото ме е страх за ноктите Grinning И не създава толкова блясък колкото Carrera 534 (там е смайващо видим!), примерно, но на мен защитата на косата ми е приоритетна.

# 638
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s … lbHEdxvtQGP9_OJpw

Тази е на промоция до 14 февруари, 74 лв, нея ли хвалехте?

# 639
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s … lbHEdxvtQGP9_OJpw

Тази е на промоция до 14 февруари, 74 лв, нея ли хвалехте?
Аз съм с такава и съм доволна, прави ми косата огледало с едно минаване.

# 640
И аз тъкмо тази оферта гледам. Поне аз, за тази и keratin protect съм чела най-много хубави отзиви.

# 641

Взех си я преди две седмици и съм доволна. Косата ми става лъскава такъв блясък само при фризьор съм виждала и не всеки път.

# 642
  • Пеликания
Имам я същата. Преди 2год си я взех още като излезе. И аз съм доволна от нея. Само където понякога ме скубе където съм отбелязала като влезе коса под плочата.
Скрит текст:

# 643
Аз се чудех от къде идва лекото скубене на моменти и се чудех дали не си въобразявам, защото ми се е случи няколко пъти.

# 644
Здравейте, коя преса ще ми препоръчате, косата ми е тънка, боядисана в рус цвят, връхчетата се накъсват, имам преса remington shine therapy, но като се изправя с нея косата ми страшно се заплита, няма сресване после, и също пърли връхчетата.

Общи условия

Активация на акаунт