„Най-добрата майонеза!” обяви поредния старт на традиционния конкурс KrassiPlay.
За да се включите в играта трябва само да снимате забавен видеоклип с вашата любима майонеза и след това да го качите в нашата Facebook страница.

Очакват ви страхотни награди!
 Gift таблет
 Gift фитнес гривни
 Gift уеб камери

KrassiPlay се провежда до 18 ноември във Facebook. Повече информация за конкурса може да откриете на: https://www.facebook.com/krassi.bg/.

До момента имаме получени десетки рецепти, в които майки и техните деца приготвят разнообразни вкусотии и се забавляват, докато снимат. Различните рецепти включват салати, основни ястия, че дори и сладкиши.

KrassiPlay е конкурс с традиции – повече от десет години провеждаме игри с акцент върху приготвянето на различни ястия с майонеза. Тази година решихме да го надградим със създаване на видеоклип, с който всеки потребител да участва в състезанието за обявените награди.

Ако обичате да готвите и искрено се забавлявате в кухнята - значи този конкурсът е точно за вас!
Изберете любимата си рецепта с майонеза „Краси“, започнете да я приготвяте и снимайте. Ако се притеснявате, че няма да успеете да се справите с двете неща едновременно, със сигурност около вас ще се намери помощник, който да снима, докато вие творите готварските вълшебства.

След това трябва само да споделите създаденото клипче на нашата Facebook страница с хаштаг #какводаям и ще имате възможност да спечелите една от обявените ни награди.

И това не е всичко! Можете да участвате с неограничен брой рецепти и видеоклипове. Във видеото, което поствате в социалната мрежа, трябва да е видима опаковката на използвания продукт.

Някои от нашите приятели са избрали друг подход – да ни покажат забавните моменти от хапването на майонеза. Ако повече ви допада този вариант– не се колебайте!

Не забравяйте да споделите видеото и със своите приятели – със сигурност имате какво да им покажете и да се забавлявате заедно. Започнете още сега! Пожелаваме успех на всички участници!

Всички потребители на BG-Mamma ще получат двоен шанс за награда!
Изпратете ни своето забавно видео на krassiplaybgmamma@gmail.com и може да участвате за допълнителни 10 броя външни батерии с капацитет 10 000 mAh, за зареждане на мобилни устройства, таблети и лаптоп.


Открийте пълните условия за участие ТУК.

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 10:58 от Редактор**