Остави ме защото не мога да имам деца

• 26 465
  • 482
  •   1
Отговори
# 165
Съвсем малко по-малка съм от теб, никога не съм искала да имам деца, била съм честна с всичките си партньори по въпроса. Предлагали са ми брак три пъти. Всичките ми партньори са искали да имат деца, но са били готови да живеят с идеята, че може и да нямат деца, не и с мен поне. Връзката им с мен им е била по-важна от размножаването им. Човекът се обича заради самия него, не заради способността му да се размножава. Дете се иска и се прави от конкретен мъж или жена, по любов, по друга причина не. Ако имаш здрава и красива връзка няма как смисълът на живота ти да е детето, смисълът е човекът до теб и ти. Поработи върху себе си и самочувствието си и помисли защо привличаш и се примиряваш с определен тип мъже. От началото на връзката би трябвало да си е проличало дали приятелят ти те обича или иска просто жена за разплод.

# 166
  • София
Съвсем малко по-малка съм от теб, никога не съм искала да имам деца, била съм честна с всичките си партньори по въпроса. Предлагали са ми брак три пъти. Всичките ми партньори са искали да имат деца, но са били готови да живеят с идеята, че може и да нямат деца, не и с мен поне. Връзката им с мен им е била по-важна от размножаването им.

Някакси противоречиво ми идва- 3 души са ти предлагали брак, което означава 3 много сериозни връзки с готови на всичко мъже, заради теб, но брак няма.
Да, ще кажеш че ти си отказала и трите пъти, поради някакви твои причини, но твърде неубедително ми иде. Peace

# 167
Още е на 27... млада е да се жени Simple Smile

# 168
Чак пък млада ... млада е да се жени на 20, не на 27.

# 169
До сега са и предлагали 3 пъти, едва ли е тази година и трите пъти Simple Smile

# 170
Алекса, отговора ти много ми допадна.
Апропо - предложенията за брак. Ами момичета ще ви кажа само едно - почти всички с които съм била са били против брака поради причини, които предполагам са ви ясни (жените духват, заедно с къщата, имотите, парите и т.н.) след развод. За това по-добре без брак и като жената ни писне (както стана с предишния ми партньор) просто й показваме вратата и тя не може да има никакви претенции към нищо. После я сменяме с някоя по-млада и по-глупава, от която имаме бебе (пак без брак) и като ни писне и на нея й показваме вратата. Струва ви се безумно? Знаете ли колко мъже за жалост познавам с подобно мислене? Знаете ли колко от тях искат да си имат просто жена за "домашен любимец" без брак и като им дойде до гуша просто я пращат по дяволите? Защо и от къде се навъдиха толкова такива мъже? Не, не е в мирогледа - във възпитанието е. Много майки (бъдещи свекърви)  обясняват какви змии са жените и как трябва да се пазят от тях (чувала съм със собствените си уши какви ли не идиотщини на тема защо на мама хубосника не трябва да се жени) после какво точно да стане от тези мъже освен безотговорни пройдохи, които правят деца без брак, живеят си без брак "на семейни начала" и знаят, че задната врата ВИНАГИ е отворена, ако благоверната го изнерви, за дето е спряла да прави салатата в точен час и веднага да сервира ракията като той се върне. До тук по темата защо мъжете не предлагат брак. Дали аз ще получа предложение за брак в сегашната ми връзка? Говорили сме по темата, уклончиво и несигурно. Смятам, че ако прекалено притискам нещата е възможно той да се уплаши. Времето ще покаже.

# 171
Hahaha, вярно е това за момченцата и да не им вземат ценното имане.

Ми оттук вече следва жените да правят същото - да си държат мъжете само за спонсори и като спрат да са забавни, да ги шиткат пак на майките им да им перат гащите.

# 172
LadyNina, това, което описа, си е оправдание за мъжете, които не желаят да поемат ангажименти, НО! избора дали да бъдеш с такъв си е лично твой. М/у 20 и 30г съм имала 3 дълги връзки, в които мъжете са били семейно ориентирани. Не се е получило по-скоро заради мен, от колкото заради тях. Жената е прецакания пол и ако сама не си защити интереса, ще си сърба попарата сама! Когато двама души се събират, се провежда разговор какво искат по принцип и какво искат от човека до себе си. Постигне ли се съгласие, после няма за какво да се плаче, както и ако не те устройва, но въпреки това останеш. Ти решаваш. На мен мъж ако ми каже "не искам деца/брак" и тн, после аз няма за какво да му се сърдя ако остана - той е бил откровен с мен. Или го приемам, или си тръгвам. По-лошо е някой да ти обяснява "да мило, ама след НГ, после...да, ама след лятото, да...ма след като цъфнат налъмите", а да няма такива намерения. Решението дали да чакаш и да се надяваш(и да правиш какви ли не компромиси) пак си е твое.
ПС- тук има достатъчно разведени жени да ти кажат колко къщи са отнесли и колко издръжки по 5000лв взимат!

# 173
  • Fairbanks, Alaska
LadyNina, защо тогава се обвързваш с мъже, които не искат брак? Защо един път не пробваш с мъж, който е по-затворен, по-мълчалив, и жените почти не му обръщат внимание. Ето аз съм от тези, които държат на брака. Но донесло ли ми е дивиденти досега? НЕ.
В една друга тема една жена се вайкаше, че мъжете гледали само външния вид. Аз ѝ писах, че гледам и умствения багаж. Но авторката явно си беше навила, че е права, и дори не го прочете. Защо тогава пуска тема, при условие, че не чете всички коментари. И накрая дори заключи темата.
Ти просто искаш да получиш потвърждение на това, че си права.

# 174
LadyNina, това, което описа, си е оправдание за мъжете, които не желаят да поемат ангажименти, НО! избора дали да бъдеш с такъв си е лично твой. М/у 20 и 30г съм имала 3 дълги връзки, в които мъжете са били семейно ориентирани. Не се е получило по-скоро заради мен, от колкото заради тях. Жената е прецакания пол и ако сама не си защити интереса, ще си сърба попарата сама! Когато двама души се събират, се провежда разговор какво искат по принцип и какво искат от човека до себе си. Постигне ли се съгласие, после няма за какво да се плаче, както и ако не те устройва, но въпреки това останеш. Ти решаваш. На мен мъж ако ми каже "не искам деца/брак" и тн, после аз няма за какво да му се сърдя ако остана - той е бил откровен с мен. Или го приемам, или си тръгвам. По-лошо е някой да ти обяснява "да мило, ама след НГ, после...да, ама след лятото, да...ма след като цъфнат налъмите", а да няма такива намерения. Решението дали да чакаш и да се надяваш(и да правиш какви ли не компромиси) пак си е твое.
ПС- тук има достатъчно разведени жени да ти кажат колко къщи са отнесли и колко издръжки по 5000лв взимат!

Взе ми думите от устата. Лъжите и баламосването са най-лошото, което краде от времето на жената. А аз съм прекалено доверчива и глупава смея да твърдя и може би за това се докарах до тук. Дори пръстен бях получила преди около 12 години с думите "Ама не е годежен, мама не даде" (кълна се, не е шега). И докато слушаш баламосването и сладките думи изведнъж той се окаже "не достатъчно готов" и т.н. глупости и ти пак трябва да започваш отначало. И така изведнъж 10 години от живота ти са отишли в канала...

# 175
  • France
Алекса, отговора ти много ми допадна.
Апропо - предложенията за брак. Ами момичета ще ви кажа само едно - почти всички с които съм била са били против брака поради причини, които предполагам са ви ясни 1)(жените духват, заедно с къщата, имотите, парите и т.н.) след развод. За това по-добре без брак 2)и като жената ни писне (както стана с предишния ми партньор) просто й показваме вратата и тя не може да има никакви претенции към нищо. После я сменяме с някоя по-млада и по-глупава, от която имаме бебе (пак без брак) и като ни писне и на нея й показваме вратата. Струва ви се безумно? Знаете ли колко мъже за жалост познавам с подобно мислене? Знаете ли колко от тях искат да си имат просто жена за "домашен любимец" без брак и като им дойде до гуша просто я пращат по дяволите? Защо и от къде се навъдиха толкова такива мъже? Не, не е в мирогледа - във възпитанието е. Много майки (бъдещи свекърви)  обясняват какви змии са жените и как трябва да се пазят от тях (чувала съм със собствените си уши какви ли не идиотщини на тема защо на мама хубосника не трябва да се жени) после какво точно да стане от тези мъже освен безотговорни пройдохи, които правят деца без брак, живеят си без брак "на семейни начала" и знаят, че задната врата ВИНАГИ е отворена, ако благоверната го изнерви, за дето е спряла да прави салатата в точен час и веднага да сервира ракията като той се върне. До тук по темата защо мъжете не предлагат брак. Дали аз ще получа предложение за брак в сегашната ми връзка? Говорили сме по темата, уклончиво и несигурно. Смятам, че ако прекалено притискам нещата е възможно той да се уплаши. Времето ще покаже.
1) Някои са гледали много американски филми, май, май. Погледни семейният кодекс какво предвижда : предбрачен договор, различни режими и т.н.

2) И за какво въобще общуваш с подобни отрепки? Между другото и с брак и без брак, имали припознато дете, мъжът има законова отговорност към него.

# 176
  • Най-красивата страна
LadyNina е права.Има такива ,,мъже,,.
Обаче има и жени,които много бързо се съгласяват да живеят по този начин.Пък после реват,че Мунчо не предлага брак .

# 177
За всеки влак си има пътници. Ама да се катериш все в пътнически и да се чудиш защо не е бърз...

# 178
LadyNina е права.Има такива ,,мъже,,.
Обаче има и жени,които много бързо се съгласяват да живеят по този начин.Пък после реват,че Мунчо не предлага брак .

Зависи колко дълго са лъгани и манипулирани, че това "все някога" ще стане. И обикновено никога не става - просто ако тя продължава да натиска й се бие шута (пример съм аз) и се взема една нова по-млада дето на първо време да не писка толкова по темата. Ако и тя много почне да приказва я последва същото... Да не говорим какво бъдеще имат такива двойки, ако приятелите му до един са необвързани. И не ми обяснявайте, как жените вземат превес в подобни ситуации - защото ергенаджийските компании са винаги на първо място.

# 179
E то това идва от идеята, че всеки сам си живее живота, няма правилни пътища...и всеки сам си блъска главата. Съответно като й кажеш, че ако до 2-3 години няма яснота, работата е бегала...не ти вярва. Като й кажеш, че трябва да се започне рано и да има резулати, за да може в един момент да си опечеш работата и да релаксираш - не, то било нейният живот, и заравя цяло десетилетие за някакво махленско дърво, без дори дете да роди.

Ми то по-добре сама да си стоиш, поне ще е весело и има шанс да срещнеш по-хубав.

Общи условия

Активация на акаунт