Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 082
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Тя започна да му обръща повече внимание когато й помогна в критичните ситуации с майка й. Не ми се ще да вярвам, че е чак такава кариеристка Кая.

# 376
Между другото, не знам, дали ви повлия разговорът между Стаменова и Стела, докато Банков шиеше раната, но аз откровено си се разплаках. Шинова се справи много добре и ако това е било трудното нещо, което й е предстояло да изиграе, получи й се. Браво!

# 377
Ето анонсът:
Отношенията между Кая и Христо продължават да се затоплят и в премиерния епизод на хитовия медицински сериал "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Санитарят ще напише бележка на сестра Райкова, с която я кани у тях. Кая е развълнувана за предстоящата вечер, но ще премине ли тя както е очаквала?

Междувременно Евгения решава да покани Цонев на вечеря заедно с Кръстева по стара традиция от времето, когато бившият ѝ съпруг е бил директор на болницата. Ще приеме ли професорът поканата?

https://nova.bg/accents/view/2018/11/15/231983/%D1%85%D1%80%D0%B … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 378
Аз тази подробност за Стаменова с болната й дъщеря изобщо не я знаех, тъй като гледам редовно от миналия сезон насам. Това ми даде обяснение защо не е доволна от живота си. Допреди това се чудех какво толкова драматизира.

# 379
Стаменова със Стела ме трогна, но после в колата като се опитваше да бъде разстроена и гневна, беше кошмар.

# 380
Вярно, че хич не й се получават сцените в които трябва да плаче. Предполагам и в живота не е от най-ревливите и има трудности с това.

# 381
Ами Ернестина Шинова ми изглежда мъжко момиче, както се казва и аз мисля, че в живота е силна и непукистка и за това и е трудно да играе тези ревливи сцени.

# 382
Mежду другото, в предния сезон, Cтаменова беше споделила с Фотев, че е губила дете. Hо сцената беше трогателна.

# 383
  • Разпиляна във въображението
Дария е качила снимка във фейса си

Интересни са хаштаговете към нея - #cinema #newboyanafilmstudios #actress #actresslife #babylife #littleactor #maybe #working #workingmom #comingsoon #noblink

# 384
Дария снимаше в някакъв нов филм с Луиза Григорова и Яна Mаринова.

# 385
  • София
Винаги съм си мислила, че е New Boyana ..... Даже хаштагът е такъв. Simple Smile

За епизода - хареса ми завръщането на стария Банков. И на нас ни омръзна от пиенето му. Simple Smile
Стаменова донякъде я разбирам, защото тя и на една от женските срещи в Жени се прехласваше по Фотев. Пък и сега уж заради детето остана.
Иначе и аз мисля, че твърде рано върнаха Зорница на работа.
Тасев и Ина как си плюеха в лицата по време на спора, особено той. Малко прекалено ми дойде.

# 386
За Вергов-да си кажа,иначе как да си оправдая аватара Joy.Такъв е- зевзек,непукист,устатник и в реала.Винаги влага в ролите си,съвсем съзнателно,черти от характера си,казвал го е многократно.Усмихна ме с поредната си щура снимка Simple Smile

Кая и Христо и аз ги чакам да се залюбят качествено най-накрая,при такива красиви хора ,просто е непростимо Simple Smile
Не вярвам да се върне при жена си ,вече нямат нищо общо,той вече не харесва такъв тип излъскани женички ,след това което му се случи,съм сигурна ,че и мирогледа му се е променил драстично.Ще се повторя-за мен Кая обърна внимание на Христо,след като разбра ,че с Банков нещата няма да се получат.Хронологията на събитията беше такава,че съм почти убедена ,че е така.И тя колко пъти демонстрира чест,достойнство,някак не вървят редом с меркантилност.

Стаменова или по-скоро Шинова  не може да ме убеди в играта си и това е,не се развълнувах изобщо.Със сигурност са ѝ трудни тези сцени,тя във ВБ показа същност на абсолютна мъжкарана.И при нея похабяват таланта на Бинев,както на Ина с това дърво Наум.

Харесват ми вече действията на Цонев.Ей това е директор и мъж,който застава зад думите си.Не го е страх да се изправи срещу силните на деня,макар тази смелост да е провокирана от факта,че той няма какво да губи.Което не е вярно ,има прекрасна работа,има зет,с който могат да бъдат в прекрасни отношения,и да съхранят спомените от жената ,която и двамата са обичали.Много ме изкефи как ѝ го каза на Жекова:не водим диалог,а аз издавам заповеди !,така трябва да се процедира с тази жена,че иначе спирка няма Simple Smile
Извинявам се за чаршафа Simple Smile)

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 12:16 от *Амбър*

# 387
Според мен Кая омекна към Христо след като разбра, че е лекар, не заради йерархията, а защото му съчувства за това, което му се е случило и че животът му се е сринал.

# 388
Според мен Кая омекна към Христо след като разбра, че е лекар, не заради йерархията, а защото му съчувства за това, което му се е случило и че животът му се е сринал.

И аз така мисля. Кая беше на нож спрямо Христо още при първата им среща, защото си мислеше как той ще почне да я сваля и ще иска да се възползва от нея. После беше твърде объркана, уплашена и страдаща за собствените си неща, за да му обърне кой знае какво внимание. Кая е от хората, които когато са афектирани или страдащи, стават зверчета, които хапят. Но на мен отношението ѝ беше по-скоро в стил "на теб нали всичко ти е наред, та си седнал да ме съжаляваш и да се правиш на рицар". И когато разбра какво е преживял и как е загубил всичко, разбра, че е несправедлива към него, че той има не по-малко проблеми, но не мрънка и не се оплаква, а се опитва да ѝ помага, и тогава спря да е лоша с него, а му предложи подкрепата и приятелството си.

# 389
  • София
Привет от мен, аз не съм се включвала, само ви четях. Това с изнасилването ми дойде прекалено много, ужасно приемам всякакъв вид насилие върху жени, без значение физическо или психичесто и не знам как се коментира такова нещо. Ужасно беше, отвратително просто. Шаци, много съжалявам! Flowers Hibiscus Относно Кая и Христо, според мен тя се трогна първо от историята му, а на второ място, като човек с проблеми /тя/ се очаква да се влюби в човек с проблеми. За това и залиташе към Банков, не заради чувства, а заради това, че и двамата страдаха и споделяха мъка. Към Христо като добавим към проблемите и отношението му към нея и помощта към майка й, еми тя не знае какво е любовта, нормално е малко късно да го оцени. По повод Стаменова и Фотев също го разбирам. Тя веднъж е била жертва на домашно насилие и си е седяла с него дълго време. Има склонност да седи с насилници. За жалост много често срещано е. Та дори Фотев да е поръчал боя, с подходящо извинение и малко глезотийки и обяснения в любов като нищо ще ги съберат. Ще са и хубава двойка и според мен тя може да го накара да се промени. За Банков и Огнянова и Марио, за жалост мисля, че точно там ще оставят отворена линията за следващия сезон. Ще ми се да видя една нормална връзка между З и Б, без обременена от жени в кома, аборти, гадории и т.н мисля че ще им се получи доста добре да започнат на чисто. За този сезон мисля, че ще я оставят сама и по този начин ще ги разделят с Марио. Но ще видим предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт