Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 068
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Петре, Петре  ooooh! Laughing

Иначе сцената с огъня и на негов фон тримата (Зорница, Марио и Виктор) очукани от съдбата нещастници бе брутално добра. Simple Smile

Хареса ми и Цонев, дано да намира повече време за усмивки с колегите, че само те и болницата му останаха.
Дано Захариев не поддаде на министъра, че ще му прецакат съвсем образа, а не искам, защото въпреки че съм го критикувал, като цяло ми е симпатичен и добре изграден образ. И съм май от малкото, които го кльопат тук.

# 526
  • Там,където се събуждам щастлива.
Както казва майка ми: “Коцкарът си остава коцкар!” Този път, обаче, Захариев няма да залитне. Или поне така ми се иска!

Много хубав епизод! Прекрасна сцена на тримата с огъня. Направо след време една тройка да ги направят, че двата фронта да са доволни! Wink

А на Цонев му трябва една протегната ръка. Е, бяха два чифта, но много добре се справиха, Не изключвам Цонев с Генадиева в някой бъдещ епизод.

# 527
  • София
Като изключим триото, епизодът ми беше скучен.
А ММ още вчера предвиди, че пациентът алкохолик няма да е такъв.
Коя беше мелодията по време на сцената с огъня и К З и Б, защото търсачката на google ме предаде?

# 528
  • Разпиляна във въображението
Първата част от серията я пропуснах - с момичетата гледахме Касъл. Изобщо какви са тез глупости с младежите и сексуалният им живот? Превключваме между каналите.

Някой е преписал от Анатомията на Грей, но нищо. Хубаво е, че на младоженката съпругът не е алкохолик. Да бяха копирали повече, за да има достатъчно интересни медицински случаи.

Банков-Огнянова-Ковачев. Не ми се иска да излагам каквито и да са предположения как трябва да се справи една жертва на подобно безумие - дали както казва Банков да е сама, или както казва Марио - да не бъде сама. Или защо иска Марио да я докосне, а после не на Банков, защото е омърсена. Съжалявам, не знам. Гледах серията с някакво тъпо усещане, досада.

В сцената с огъня и тримата имаше момент, където ми стана още по-тъпо, но няма да споменавам, защото бе чудесно замислена и много добре изиграна.

# 529
Както казва майка ми: “Коцкарът си остава коцкар!” Този път, обаче, Захариев няма да залитне. Или поне така ми се иска!

Много хубав епизод! Прекрасна сцена на тримата с огъня. Направо след време една тройка да ги направят, че двата фронта да са доволни! Wink

А на Цонев му трябва една протегната ръка. Е, бяха два чифта, но много добре се справиха, Не изключвам Цонев с Генадиева в някой бъдещ епизод.
само двойка. Зора да я няма😂😁

# 530
  • ту тук, ту там
И аз мислех, че алкохоликът няма да е алкохолик, а че това е симптом. Обаче жена му казва, че Е алкохолик, предполагам, че тя знае и го е виждала. Та това ме разколеба.  🤔

Хм, аз нещо май пропускам?! То се е доказало ли, че не е алкохолик?!

# 531
Лошото е, че утре тока ще изгасне в 19.58 Wink

# 532
  • София
Ех, този Захариев, как лъже. Галето ще получи това, което и тя направи преди.

# 533
  • Кърджали
Miriel, като преминала през такава ситуация съм на мнение че всеки сам трябва да се бори с демоните в себе си. Чуждата помощ понякога помага, понякога усилва чувството на безсилие, но общо взето накрая останеш ли сам дори и за малко - демоните в теб винаги ти правят компания. Затова и написах че според мен Банков постъпи правилно в ситуацията - просто я изслуша, каза и че трябва да се справи и изгори вместо нея дрехите.
Видяхме че след това отблъсна и ръката на Марио. Просто в момента ще подскача от всякакво докосване.

А Захариев явно си е Захариев. Коя не му е предложила, с нея е е бил /не показаха да си лягат заедно, но мога да се обзаложа че се еслучило/

# 534
А какво каза Зорница на Марио след “недей” - без дрехи си?

# 535
Мисля, че му каза извинявай.

# 536
  • София
Имам въпрос - коя от вас ще се обади, че няма да отиде на работа и е в Триград една минута преди да започне?

# 537
Имам въпрос - коя от вас ще се обади, че няма да отиде на работа и е в Триград една минута преди да започне?

Не се вторачвайте! И Йосиф е човек! Wink

Докторче и санитарче! От днешния снимачен ден!

# 538
И аз така чух 🤔

# 539
  • София
Аз също мисля, че Зорница каза на Марио, "без дрехи си".
Мен в епизода ме впечатли чашата със солети при тримата пенсионери, с винцето сигурно вървят много. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт