Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 044
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
А какво каза Зорница на Марио след “недей” - без дрехи си?

ММ каза "без дрехи си".

# 541
Да, имах предвид, че му каза „Недей, без дрехи си“ и после преди да излезе, май каза извинявай.

# 542
Да Зорница каза -извинявай.Много ми харесва как го произнася (в 4сезон по същия начин каза на Банков на вратата).
Първо й стана неприятно ,че е гол и асоциацията й е за интимност,после му се извини ,че го отблъсква за пореден път.
За съжаление някои стари поверия важат и тук -хазарт,алкохолизъм
и женкарство  са до гроб.Визирам Петрето.

# 543
Зорница се бори с много неща в момента, включително и с ужаса, че наранява Марио. Хич не им е лесно и на двамата.

По принцип бих предпочела и Марио и Петър да си мълчат за изнасилването, обаче колегите се държаха като кръгли идиоти, то не се траеха.

# 544
То просто нямаше как да им затворят устите, ако не знаеха щяха още повече да я подкачат.

# 545
Грозно беше ,че така я обсъждаха Огнянова,сега ще я съжаляват.

И поредната  простотия ,това в кабинета на Захариев,ужас просто!

# 546
 Поведението на Зорница е необичайно и няма как да не предизвика подозрение, трябваше да има обяснение ,само дето и Марио и Захариев изпльоскаха информацията за изнасилването като съобщение, все едно че Огнянова е ходила на кино . То обаче не се сещам и как по- деликатно да се сподели такава информация.

# 547
И на мен не ми се искаше да казват, ама те избор не им оставиха - нямаше да се спрат, а тя изобщо сега не може да им влезе в тона и да се справи с тях.

Мине се, не мине и дадат на Захариев някой "гениален" случай - то буби, то пръцкане.

# 548
  • София
Ох, промото на Жекова и някакъв от сайта за запознанства ме разби.

# 549
  • София
Оф на мен ама хич не ми хареса епизода. Нито Марио ме трогна, нито Зорница, въпреки, че сцената на покрива беше добре. Захариев -отврат, не се научи този човек. И много тъпо как Ковачев и Захариев казаха.

# 550
  • Кърджали
Ако не бяха казали, другите нямаше да млъкнат. Държаха се баш кат идиоти. Но нищо друго нямаше да ги накара да се спрат

# 551
  • Берлин
Беше ми скучно,предвидимо и мудно тази вечер.
Цитат от Мм за Захариев:"нашият пак ли почна да прелита от цвят на цвят"
Изобщо....айде Христо да пуска/спира тока...ако някой от пенсионерите в съседство не се дотътри да поиска....солети

# 552

Мине се, не мине и дадат на Захариев някой "гениален" случай - то буби, то пръцкане.
Hа цялата простотия, къде ги намират и тия епизодичните декламатори.

# 553
  • Там,където се събуждам щастлива.
Казването е крачката да се обединят и подадат ръка. Да се говори е по-добре от тишината. А и беше интересно как показаха реакцията на подиграващите се. Врабчев искаше да пропадне в дън земя, защото осъзна държанието си.
Ина го изказа с думи, че иска да помогне. Другите ще го направят с действия: ръка, поглед, кимване....Понякога и това е достатъчно.

# 554
  • София
Според мен Зорница е силна жена и ще я дразни това, че я съжаляват и дори, че знаят и ще я гледат с други очи.

Общи условия

Активация на акаунт