Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 045
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
И Врабчев трябва да го свържат с някоя. Снощи беше излишно груб. Откъде дойде това? В предишните епизоди така ли се държеше?

И по-отратителен е бил, като не му пуска Стаменова.

А беше готин персонаж, развалиха го с тая злоба...

# 436
Врабчев с Огнянова се държи отвратително още от онзи момент в пети сезон, в който тя му каза, че отказва да анестезира пациента ѝ, защото го е страх. Оттогава е подел лична вендета и не пропуска да я захапе във всеки удобен момент.
А с Владов се държи грубо, защото с Мазов са приятелчета.

# 437
Врабчев е злоблив самотник. Героят никога не ми е бил симпатичен. За него Ненева или Чокова. Стига му.

Ми Жекова какво ще я правим? Освен в последният епизод да й вдигнат намкоя си сватба пак дълга и продължителна със затворникът.

# 438
  • София
Албена и Пенев са си като две капки вода - много си подхождат.

Мистерия са отношенията между Стаменова и Врабеца.  Жалко, че не им изградиха нормална връзка, но явно им трябва гадняр в сериала и това ще е Врабчев, защото Пенев е безобиден и завистлив мухльо и някак поне аз не мога да го приема на сериозно

# 439
  • Разпиляна във въображението
Да, спомням си. Те нали се разделиха около рождения ден на Цонев, или нещо такова. Въпросът ми е дали и наскоро беше такъв гадняр или нарочно вчера, за да се получи неловко за Зорница.

# 440
Зорница да не е кученце, че Банков да си я прибира? Аз пък хич не виждам такива чувства между тях. Загриженост, може би носталгия по някакви общи изживявания, но любов - не.
За мен има два вида любов - тази между Банков и Огнянова - изпепеляваща, страстна и краткотрайна. И втория вид - като между Ковачев и Огнянова. Няма толкова страст, макар и привидно, но всичко е по-дълбоко и дълготрайно. Такива любови обикновено продължават доживот.
И само накрая да кажа, че харесвах и двете двойки, във всеки момент. И все още не мога да реша, какво искам на финала, но като че ли клоня към втората.
И аз съм на това мнение. Две коренно различни двойки, по своему интересни, но втората е тази, която има потенциала да продължи.

# 441
Роси, Пенев съвсем не е добродушен лигльо. В миналто беше написал долен донос срещу Калин. Имаше някаква гадна история и със злоба се присмива и подиграва. Подлец е.

Пиленцето винаги е бил гадняр и злобен.

# 442
# 443
За Пенев въобще няма нужда да се връщаме назад в миналото - поведението му спрямо Кая, разлепването на снимката и снасянето на Романова за излизането от болницата на Ковачев са достатъчно красноречиви за долния му характер.

Врабчев има много добри и колегиални включвания и понякога е голяма опора на колегите си (както постъпи с Тони и Марио при трансплантацията), но друг път е откровено злобен и гаден.

Ох, Мазови...и там е една драма безкрай и без никакво развитие.

# 444
  • София
О, Мелани, в никакъв случай не е добросушен, но за мен е безобиден, защото потенциала му стига до завистиливи доноси, клюкарстване.

Ех тази изсмукана от пръстите история с Мазови, толкова е излишна и абсурдна.

# 445
Да му върнат на Мазов Мишенцето и да се приключва!
Да видим тогава Лора колко ще обича Владов 😆

# 446
  • София
При Мазови единственото интересно е , ако пак се явят мама Гочева и мама Хинова.
Иначе да се взимат Лора и Влади и да специализират някъде.
Мазов да си стои, при него има потенциал, ако не мамето ще го подбутне.

# 447
Мазов ми е като Захариев - без жените си са ми далеч по-симпатични Grinning

# 448
  • София
Да му върнат на Мазов Мишенцето и да се приключва!
Да видим тогава Лора колко ще обича Владов 😆

Ванилия, и аз си мислех същото. Дано да му върнат Мишева и двамата да се съберат. Тя ще го постави на място и ще го опитоми, защото Лора е неспособна на това Simple Smile

ПП: Много харесвам Лили Гелева.

# 449
Това с връщането на Мишето е идея. Тъпото Лорче веднага ще забрави Владко и ще се тръшне от ревност.

Общи условия

Активация на акаунт