Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 017
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Неда е висока, но е и на токчета тук, поне 6-7см

# 481
А Марта неведнъж е казвала, че е много благодарна за ролята на Жекова и че много си прилича с героинята, което лично мен леко ме смущава Joy

Това е истина. Имам впечатление от две реалите предавания. Последното продължи месеци. Аз от там съм с много лоши впечатления от Вачкова и винаги, когато пиша за Жекова все едно за Вачкова пиша. Най-лошите черти, които притежава Жекова абсолютно се покриват с тези на Вачкова.
Имам и други впечатления, но горните мога да цитирам, защото са известни и са давани по Нова Тв.

# 482
  • ту тук, ту там
Ясно, няма достоверна информация з авръзка между Марта и Владо Пенев, всичко са слухове и клюки, които се въртят от години, но те двамата упорито отричат. Мислех, че нещо се е променило през последните месеци, а съм пропуснала. Peace

# 483
А Марта неведнъж е казвала, че е много благодарна за ролята на Жекова и че много си прилича с героинята, което лично мен леко ме смущава Joy

Това е истина. Имам впечатление от две реалите предавания. Последното продължи месеци. Аз от там съм с много лоши впечатления от Вачкова и винаги, когато пиша за Жекова все едно за Вачкова пиша. Най-лошите черти, които притежава Жекова абсолютно се покриват с тези на Вачкова.
Имам и други впечатления, но горните мога да цитирам, защото са известни и са давани по Нова Тв.
Аз едно интервю гледах, където Марта твърдеше, че самата не знае къде свършва образа на Жекова, защото в Жекова има много черти от нея.
Мен все по- малко ме дразни нейния образ, може би свикнах с него 🙂

# 484
Mари Мар благодаря ти Flowers Hibiscus
Сега изгледах видеото,припомних си защо толкова ги харесвах като двойка,ами химията е убийствена.
Иначе беше сложна връзка,сложна любов,но затова и незабравима (и за Огнянова),безметежните отношения са някак по незапомнящи.Искам да кажа ,че когато всичко е цветя и рози,всички сме спокойни и продължаваме нататък Simple Smile,но когато има и малко драма,наред с голямата страст,ами това привлича.Законите на живота-трябва да има и лошо за да можем да оценим доброто.

П.П. В инстаграма на Марта за рожденият ден на Пенев беше написала нещо и приемаше поздравления "да ѝ е жив и здрав" т.н. за мен това е показателно.

# 485
Елени, не е така. Имаше снимки и малка статия преди 3-4 седмици, че на връх 60 -ят си рожден ден В.Пенев се е оженил за Вачкова. Снимки, кото от фоайе на хотел - хора, празнични тоалети и те двамата усмихнати и прегърнати. В дир. бг. беше публикацията.

# 486
  • ту тук, ту там
А, ето това ме интересуваше, дали е имало някъде информация за подобна връзка. Ще я потърся, благодаря! 😊

# 487
Не съм разбрала да отричат.
Просто не коментират подробно връзката си.

Някои преди време беше писал, че живеят заедно.

# 488
  • София
И аз изгледах видеото на Мари Мар. Харесвах певече Банков и Зорница предида се съберат, особено Зорница у която имаше живеца на младостта. После, когато заживяха заедно - ами за мен имаха много хладни отношения. Явно е въпрос на възприятия.
Но за мен най-силната сцена свързана със връзката им е когато след аборта Зорница седеше и плачеше на пейката и разговорът и с момиченцето. То накрая каза на майка си "Докторката плаче, защото няма кой да е целуне, за да спре да я боли". Е тези думи за мен характеризират връзката им - тя даваше до безкрай, но накрая не получи нищо.

# 489
  • София
Малко офтопик, но аз смятам да си почина от драмите тази вечер (не, че няма да гледам след 12😄). Отивам да гледам доц. Банков и д-р Ковачев в “Дон Жуан”. Дано се появяват повечко. 😊

# 490
Малко офтопик, но аз смятам да си почина от драмите тази вечер (не, че няма да гледам след 12😄). Отивам да гледам доц. Банков и д-р Ковачев в “Дон Жуан”. Дано се появяват повечко. 😊
Единият доста се появява (главен е), другият има много малка роля. Постановката е страхотна. Да си кажеш мнението после Wink

# 491
За мен много запомнящ се бе моментът когато тя буквално го  изнуди да живеят заедно, което ми говори, че любовта им не беше толкова силна и безоблачна колкото някои хора се опитват да я изкарат ( поне от негова страна). Според мен ако беше щяха да го решат спонтанно, а не тя да се цупи докато не го принуди ...

# 492
Ехх, как ви завиждам, че имате възможност да ги гледате често в театъра!
Ние сме на една крачка от Сф, ама я дойдат веднъж годишно, я не 😞

# 493
Да страхотна постановка и Донков е много добър там!

# 494
  • Там,където се събуждам щастлива.
Владо Пенев беше отрекъл сватба. Фалшива новина е било. Иначе се надявам да са заедно, защото има нещо романтично да си след години с младежката си любов!

Общи условия

Активация на акаунт