Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 035
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Магда не знам как ще намира време за мъж и да следи персонала да не съгрешава Joy

Хър, вярно е, ама още един хирург щеше множко да дойде, поне открихме, че има и друго отделение болницата Joy

Candy_girl, няма, защото Пенев като е прием ролята е искал те двамата да нямат подобна пресечна точка в серила.

# 466
Сега реших,че искам Цонев и Магда да ги съберат. Тя ще спре да клюкарства толкова, той ще е доволен, че ще има някок за когото да се грижи.
Не е лоша идея, но не ми се вярва.
Тя малко простее за него. По-скоро с Евгения може да го съберат.

Представяте ли си както Магда цъка из сайтовете да види профил на Цонев. Голям майтап ще падне Simple Smile)))

# 467
  • София
Сега реших,че искам Цонев и Магда да ги съберат. Тя ще спре да клюкарства толкова, той ще е доволен, че ще има някок за когото да се грижи.
Цонев и Магда няма как да се съберат.
Не знам колко пъти се писа, че на Владо Пенев това му е било условието да играе в сериала.
Не иска на екран да има нещо общо с Марта Вачкова, неговата партньорка в живота.

# 468
На Мартето Вачкова, милата, все едни роли и дават на не особено интелигентни зрели жени. Толкова ли не може в някой филм и нея да я направят нещо шефка, директорка. Има достолепен външен вид и що да не влезе и в такъв образ?  И то без да е леко ироничен, а съвсем сериозна роля? Алооу, сценариститии, замислете се, бе!

# 469
# 470
Като видях прегърнатите Милена и Неда си помислих, че сигурно е имало въпрос за героините им и защо не се спогаждат Joy

# 471
  • ту тук, ту там
На мен ми харесва образът на Магда, реалистичен е. Има слаби и силни страни. И Марта Вачкова се справя чудесно с ролята. Но ме я виждам като партньор на Цонев. 🙄
А това, че Вачкова и Пенев са партньори в живота потвърдено ли е, откога се знае? Защото дълги години се говореше само, че той е голямата ѝ несбъдната любов, а че сега са заедно, аз само тук в темата съм чела.

# 472
Елени, в интервюто си Владо Пенев каза, че са приятели в живота и не иска да смесва личното с професионалното. Какви точно приятели са нямам идея.

А Марта неведнъж е казвала, че е много благодарна за ролята на Жекова и че много си прилича с героинята, което лично мен леко ме смущава Joy

# 473
  • ту тук, ту там
Да, те са приятели в живота и това не е тайна. Но не съм чувала да са във връзка. А тук няколко пъти се спомена, затова зачекнах въпроса. 😊

# 474
Благодаря на Мари-Мар за компилацията , майсторска е  , но щеше да ме впечатли и да си създам определено мнение   ако не бях  попоглеждала в сезон 4 .
Моят спомен от  последователността на епизодите  не е за такива чувства , привличане -да , но без топлина и нежност . От страна на Зорница имаше само раздаване /моето впечатление е такова /.
Вероятно не всички са силни да сложат край на връзка с човек , когото обичат и който вероятно майсторски лъже ,че утре ще се раздели с жена си /това е за 7 год. връзка/ . Аз лично не бих започвала такава връзка , с неуредени тежести .
Все пак ми беше интересно Hands Plus1

# 475
  • Разпиляна във въображението
Пенев и Вачкова не се ли ожениха миналия месец?

Иначе според мен Жекова престана със сайта след историята снощи. Те май и затова я вмъкнаха - познават се от една година от интернет, и след един месец след като се срещнали се оженили, а той се оказва алкохолик.

# 476
Чак сега забелязах, че Неда доста височка.
И на мен в последните няколко серии ми харесва образа на Владо Пенев.

# 477
Пенев и Вачкова са двойка в живота. Не следя светските клюки, но това е едно от малкото неща,които знам.

# 478
И аз мисля като Мириел, че историята с алкохолика беше точно да откаже Магда от мераците й за нови запознанства.

Доста височка ми вижда Неда и на мен, но може би е с високи обувки, защото на екран не ми изглежда така.

# 479
  • София
Неда е много висока. Дори си мисля, че е по-виска от Дария Симеонова.

Общи условия

Активация на акаунт