Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • ту тук, ту там
Ама вие защо всички се опитвате да ги чифтосате? Не може ли да са си сами или пък да си имат половинка извън сериала? 😁

# 451
И аз си припадах много по връзката Банков-Огнянова(сега си припадам само по него Simple Smile).Вече не съм толкова сигурна,че са един за друг,голяма пропаст има между тях.И сте прави ,че споменатият "втори вид " любов е за брак и по-дълготраен.

Цонев го виждам с Кръстева,добре стоят един до друг.Но според мен и Жекова така се прехласва по него,да не кажа повече от Кръстева:)

Бени и Ники-лика прилика.

Илиева не знам до кой бих я сложила,може да не е толкова глупава,а под стрес сътворяваш всякакви глупости,той Захариев и мен ме стряска като ѝ се развика като на дете.

Това за Мишето отдавна го предложих Simple Smile

# 452
По повод на чифтосването - мен в момента много ме кефи Банков, на когото пиенето взе да му доскучава и се хвърля в това да се бори за разни каузи, които го карат да се чувства жив и да се чувства добре - Христо, Цонев, а защо не и да помага на Зорница да си стъпи на краката. И ми се иска поне веднъж да има някой образ, чието житие и битие да не е свързано задължително през любовна връзка и да го видим как се съвзема и изправя на крака, борейки се за болницата, помагайки на приятелите си, ей такива, пак общочовешки неща. Освен това е забавен. Grinning И освен това е доста по-реалистично да изкара този сезон без жена, поради скорошната смърт на съпругата му и евентуално от следващия вече да го тресат любовни мъки.

# 453
Тя Жекова, на кой ли директор не правеше мили очи и се мазни? Цонев прекрасно й показва, къде й е мястото и да не зне много. Не ми се вярва да ги заобичат

# 454
Ама вие защо всички се опитвате да ги чифтосате? Не може ли да са си сами или пък да си имат половинка извън сериала? 😁

И аз това съм си мислила, но гледайки до сега всички ги чифтосват, там е драмата 😃

Жекова е по онлайн запознанствата, не я закачайте 😁

# 455
Моски, подкрепям с две ръце за Банков.

А тука само го кълнат жена да му намират, то дойде ли тя се почват ходене по мъките Joy

# 456
Чифтосваме, защото така ни научиха. Всеки си намира гадже в болницата, та и ние гледаме, кой хартиса сам.

# 457
А тука само го кълнат жена да му намират, то дойде ли тя се почват ходене по мъките Joy

Аз по тоя повод се сетих как обясняваше на Христо, че си пада по жени с по-малко емоционален товар. Та ако му натресат Зорница, май ще си преосмисли мнението, че пиенето е скучно Joy

# 458
Аз по тоя повод се сетих как обясняваше на Христо, че си пада по жени с по-малко емоционален товар. Та ако му натресат Зорница, май ще си преосмисли мнението, че пиенето е скучно Joy
Късмет с откриването й, то в тая болница такива без емоционален товар няма, освен Илиева Joy
Що бе, ще си пият дружно Joy

# 459
  • София
Ами, основните сюжети в сериала се въртят около драмите при двойките. Ако някой не е вкаран в такава двойка бързо се превръща я в гангяр - Врабчев, я на клюкарка - Пенев, преди и Владов. Единствено Кръстева и Генадиева са сами, ама при тях е разбирамемо и те го играят като Добрите феи.
За това е разбираемо да се намери жена за Банков, защото по традиция без такава няма да му направят истинска история. А май никой не иска той да играе само сателит между Христо, Цонев и Огнянова.
Виж за Цонев съм съгласна - на него не му трябва жена.

# 460
За всички фенки на Тони, опасявам се, че не е толкова готин. Видях го днес и ми заприлича на надежденските наркомани. Слаб, изпит с ужасно широки дънки, иначе възпитан, беше пред мен на една опашка. Харесвах визията му, но вече не, прекалено раздърпан и неподържан изглеждаше. Ролята му обаче продължавам да харесвам как я играеше.
В болница "Тракия" има специализант по гинекология, който страшно много прилича на Тони. Само дето май е по-височък от него.

# 461
  • in Wonderland
Mari_Mar, благодаря ти за труда! Бях забравила колко токсична им беше връзката на Б и З, но пък има страхотна химия м/у тях, факт. А Диана е била мноого зле в началото, рецитира ужасно. Доста се е поочупила и задобряла в следващите сезони.

За всички фенки на Тони, опасявам се, че не е толкова готин. Видях го днес и ми заприлича на надежденските наркомани. Слаб, изпит с ужасно широки дънки, иначе възпитан, беше пред мен на една опашка. Харесвах визията му, но вече не, прекалено раздърпан и неподържан изглеждаше. Ролята му обаче продължавам да харесвам как я играеше.
В болница "Тракия" има специализант по гинекология, който страшно много прилича на Тони. Само дето май е по-височък от него.

Това в СтЗ, нали??
Скрит текст:
Хахах, сега ми избяга името, май беше др. Василев. Той ме приема мен при второто ми раждне, което беше планово секцио. Пише документите, гледа ме на ехографа и ми се извинява сто пъти, че трябва да ме провери за разкритие, ама не можел да пише кво да е. Супер готин и човечен лекар е, ако за него говориш. И да, има лека прилика с Тони Simple Smile

# 462
Чудя се аз за Магдето дали пък няма да излезе с някой от сайтовете за запознанства и да се окаже, че колежката й е била права да я предупреждава да внимава с тези. Тя каквато е наивна, както се видя от историята с комарджията Васил, е много подходяща жертва за всякакви измамници. Освен ако не си е взела урок от историята със жениха.
Колкото до образа на Зорница, моя позната от лекарските съсловия твърди, че е доста нереалистично това, че е уроложка. Нямало желаещи жени да се занимават с тази специалност. Пък да не говорим за хубавици като д-р Огнянова.

# 463
Сега реших,че искам Цонев и Магда да ги съберат. Тя ще спре да клюкарства толкова, той ще е доволен, че ще има някок за когото да се грижи.

# 464
Е няма как да не е уроложка, иначе как постоянно ше се сблъсква с коремните хирурзи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт