Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 040
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • тук, на мястото си
Как ще събирате Цонев с Евгения, ами те като вземат да говорят няма да се разбират, и двамата фъфлят. Цонев само с Кръстева, тя и без това го гледа прехласнато.
Тази обява да не е била за майката на Кая?

# 421
  • София
Може би за майката на Кая е ставало дума.

# 422
За всички фенки на Тони, опасявам се, че не е толкова готин. Видях го днес и ми заприлича на надежденските наркомани. Слаб, изпит с ужасно широки дънки, иначе възпитан, беше пред мен на една опашка. Харесвах визията му, но вече не, прекалено раздърпан и неподържан изглеждаше. Ролята му обаче продължавам да харесвам как я играеше.

# 423
  • София
Скрит текст:
По спомени бях на страната на Банков в четвърти сезон. Даже не ме изненадаха, че не е вдовец, а женен, ама другите не искаха да повярват, че любимецът им може така да лъже Simple Smile
Тези дни гледах епизода, когато тя реши да направи аборт. Той се прибра уморен, тръшна се до нея на леглото и почна да се оплаква от живота си, че нищо не му е било наред, че не можел да се сети и за едно нещо, което да е хубаво. Тя го попита нито за едно ли, а той нито за едно. Тогава Зорница стана и отиде да говори със Стаменова за аборта.
Скрит текст:
Не обвинявам само Банков. След като разбра, че той не е вдовец тя си остана при него и трябва да е била наясно какво може да се случи. Между другото, макар и с известни превъртания, това, което ми направи впечатление е, че през цялото им време бяха все кахърни. То вярно, че с проблеми, но пък без грам нежност. Всъщност аз все така и си ги спомням, с изключение на секс сцените им.
Та на Зорито не съм голяма фенка.
И аз се върнах да си припомня, как точно се развиха нещата между тях, след като Зорница забременя - даже събрах всичко, в едно .

Когато тя му съобщи за бебето, той беше шокиран, защото проблемите му в болницата бяха много, а и както писах в една от предишните теми, сигурно не е лесно да замениш наскоро починалото ти дете, с ново. Но след една безсънна нощ, той вече беше готов да е отново баща и изглеждаше щастлив.

В този момент обаче, му съобщиха че жена му е излязла от кома и Зорница хукна да уговаря аборта, без да го обсъди с него. Беше твърдо решена да го направи, настояваше да насрочат колкото може по-скорошна дата,  Стилянова се опита да я разубеди, но Зорница й каза, че ако тя не иска да го направи, ще потърси някой друг.

После, след ден изпълнен с проблеми и заплахи от онзи Михайлов, Виктор наистина беше рязък, като всеки човек на който едновременно са му се струпали много неща на главата и хоп, Зорница хуква на сутринта да маха бебето, защото баща му вечерта е бил нещо ядосан, значи не го иска. И това остави впечатление в много зрители, че вината е на Банков, а всъщност ТЯ направи това което си беше решила след онова обаждане от Германия.
 И шамара не беше за това че е забременяла, а за това, че уби детето и това за него беше втори удар. На летището й каза, че я обича и е искал това дете.

А това, че изглеждаха все кахърни, си имаше много причини. Сега Марио и Зорница изглеждат така - студени,  нервни и само от време навреме се гушнат, като приятелчета.

Подписвам се под всяка една дума! На абсолютно същото мнение съм! Много, много благодаря за клипа, толкова ми е приятно да ги гледам заедно! Продължавам да вярвам, че след всички превратности на съдбата, най-накрая ще се съберат и ще я изживеят тази любов, за коятп мечтаят. Иска ми се този път всичко да започне начисто. Зорница да се изясни с Марио, нека и той е щастлив, защото е добър човек. С нея няма да е, просто сърцето и остана другаде. Мисля, че и Банков ще трябва да говори с Цонев - той знае, че е имал отношения с Огнянова, но все пак Ева му беше дъщеря и може в началото да му е трудно да приеме нова връзка на Банков.
Единственото, което ме притеснява е, че най-вероятно сезонът ще завърши с някакви леки индикации и ще ни оставят да си скубем косите до следващия сезон. Дано само да не е чак другата есен...

# 424
Може би за майката на Кая е ставало дума.
Възможно е, обявата е от началото на октомври.

# 425
А какво ще кажете за Илиева? Може би ще я съберат с Владов или Тони, ако го върнат в сериала?

# 426
За всички фенки на Тони, опасявам се, че не е толкова готин. Видях го днес и ми заприлича на надежденските наркомани. Слаб, изпит с ужасно широки дънки, иначе възпитан, беше пред мен на една опашка. Харесвах визията му, но вече не, прекалено раздърпан и неподържан изглеждаше. Ролята му обаче продължавам да харесвам как я играеше.
А, той редовно ходи с огромните дънки, не е нещо ново.  (абе по-добре е от прилепналите дънки на Наум) Гледам го в театъра (последно този понеделник) и не ми се струва толкова слаб.
Да го беше попитала дали ще се върне в сериала Joy

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 15:15 от Анонимен

# 427
  • София
А какво ще кажете за Илиева? Може би ще я съберат с Владов или Тони, ако го върнат в сериала?

Много е готина актрисата, има прекрасна, заразяваща усмивка. Адски тъпо ще е да я набутат при Захариев, тая плоча сме я въртяли 100 пъти вече. И не смятам, че е тъпа Илиева, просто е нова и е адски притеснена. Аз също като съм притеснена и говоря супер много и дрънкам всякакви глупости 😄  Предположенията ми за нейна половинка са Марио, Тони (ако отново се появи), може би Владов, понеже съм сигурна, че Хинова ще се върне при Мазов в даден момент. Пенев нека си взима Бенито - странно, но много сладки ми бяха и вчера в операционната как се закачаха 😄😄

# 428
  • София
Ауу, само да не направят нещо на Кръстева (Евгения според мен е по-висока от 165 см), че тогава ги взривих.
Хаха - докато напиша и то 10 нови мнения има в темата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ейй, няма ли да спрат с тая драма в този сезон?! Мисля, че преминаха границта.

Аз пък си мисля, че хич не е сигурно, че Банков ще свирне на Зорница и тя ще заприпка след него. Иначе и аз се надявам да ни покажат яснота, защото в момента едно е сигурно, сценаритите свирят по тънката струна на феновете и един ден е едно - на другия друго. Но тази игра вече започва да горчи и не вярвам да я разтеглят и в следващия сезон.

Кейт, извинявай, но ме развесели. Ясно, че много искаш Банков с Огнянова и да се разкара Марио, но да го съберет с Илиева е смехотворно. Те са като от различни вселени. Все пак нека като подбираме половинки на героите да отчитаме и техните характери Simple Smile

# 429
Аз пък си мисля, че хич не е сигурно, че Банков ще свирне на Зорница и тя ще заприпка след него. Иначе и аз се надявам да ни покажат яснота, защото в момента едно е сигурно, сценаритите свирят по тънката струна на феновете и един ден е едно - на другия друго. Но тази игра вече започва да горчи и не вярвам да я разтеглят и в следващия сезон.

Ако Банков директно поиска Огнянова, съм убедена, че тя още по-директно ще го отреже.

# 430
Доктор Бени и доктор Ники бяха чудни, нямаше как по-подходящи половинки да им намерят 😂

# 431
И аз смятам шемета Илиева за много тъпа и несъобразителна. Много ще си ходят с Пенев.

За Цонев и аз съм се спряла на Кръстева. Най-свестната жена в сериала.

# 432
Това със свиркането и припкането е недоказуемо към този момент, така че всеки може да си го интерпретира, както на него му е най-приятно Grinning

Ванилия, в интерес на истината Бени и Ники истински ме забавляват, даже нямам против по-често да ги гледам Grinning

# 433
  • Разпиляна във въображението
И Врабчев трябва да го свържат с някоя. Снощи беше излишно груб. Откъде дойде това? В предишните епизоди така ли се държеше?

# 434
  • София
Зорница да не е кученце, че Банков да си я прибира? Аз пък хич не виждам такива чувства между тях. Загриженост, може би носталгия по някакви общи изживявания, но любов - не.
За мен има два вида любов - тази между Банков и Огнянова - изпепеляваща, страстна и краткотрайна. И втория вид - като между Ковачев и Огнянова. Няма толкова страст, макар и привидно, но всичко е по-дълбоко и дълготрайно. Такива любови обикновено продължават доживот.
И само накрая да кажа, че харесвах и двете двойки, във всеки момент. И все още не мога да реша, какво искам на финала, но като че ли клоня към втората.

Общи условия

Активация на акаунт