Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 045
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Тя и с Банков си имаше щастливи мигове. Спомням си как той питаше Генадиева как да я зарадва, беше нещо с Пепеляшка май. Не помня точно. Моето мнение винаги е било, че ако съм на мястото на Банков няма да простя или пък да се върна при жена, която е убила бебето ни заради прибързани действия. Абсурд просто. И тогава не я разбрах, и сега не я разбирам. Миналия сезон ми беше страшно безинтересен с Ковачеви, гледах заради Фотеви, без да ми се обиждат феновете на двамата братя. Просто не я видях тази любов за която се говори между тях.

# 406
Деси, кои са щастливите им мигове? Изобщо не се заяждам, само да уточня, питам най-добронамерено, може би съм ги забравила. Аз помня един истински щастлив миг - когато той ѝ предложи да живеят заедно и тя се ухили като ряпа и после беше много щастлива у тях. За съжаление около 1 минута, щото разбра за жена му.
А това с розата беше, защото за пореден път я беше отблъснал и тя по изключение му се дръпна и му отказа да отиде на вечеря и той разбра, че май вече твърде много е прекалил.

# 407
  • София
Е няма да въртя сезона да ги търся Grinning Ама ти ще искаш ли да живееш с някой ако не си щастлив с него?

# 408
  • София
Ако беше оставила бебето може би щяха да останат заедно въпреки Ева... Не знам, има толкова много "ако".

# 409
Ама защо пак върти те тази тема?!? Аз харесвах и Банков-Зорница, а сега харесвам нея с Марио, две различни връзки и посвоемо интересни.
Смятам, че ще са приятели първите двама, а той по свой си начин ще и помогне относно случилото се, както и Марио и Захариев.

# 410
  • Разпиляна във въображението
Абе не са много "приятели". Банков не е казал само и да си я е прибрал. Остават броени серии до края, ако слухът е верен. Алелуя Simple Smile

# 411
Абе не са много "приятели". Банков не е казал само и да си я е прибрал. Остават броени серии до края, ако слухът е верен. Алелуя Simple Smile

Слух, че ще ги залюбят пак ли?

# 412
  • София
Аз още тая надежда, че ще вкарат някоя готина мадама за Банков.

# 413

Слух, че ще ги залюбят пак ли?

Слухът, че епизодите този сезон са 48. Т.е. остава малко до края на този и се надявам линиите да се затворят, поне тази любовна линия.

# 414
  • София
Мисля, че Банков само да пожелае и си е върнал Огнянова. Поне дотук така се представят нещата.
Сега въпроса е, дали той чувства, че може да понесе такава отговорност.
То не е номера да откажеш само алкохола, но и да си стъпиш на краката за нов живот с друг човек, с който имате за съжаление не щастливо минало.

Считам, че ще я "пусне" колкото и да му се иска.

# 415
Мириел, ясно.
Дали 48 или 50 и нещо, една седмица разлика - каквото са запланували ще стане и при двата варианта.

# 416
Считам, че ще я "пусне" колкото и да му се иска.

Ако ще се пускат искам да е решение и на двамата, за да се приключи с тази драма. Или да се съберат, но отново да е решение твърдо, а не плод на някаква временна емоция. Иначе все нещо ще виси някъде, чакащо да бъде активирано. Просто искам да се свърши.

Имах преди време предположение да съберат Цонев и Кръстева. Все още се надявам Simple Smile

# 417
  • София
Като гледам промото Цонев може да се събере и с Евгения Joy

# 418
Имаше една обява на Kрю Kастинг, която още се чудя какво означава Joy

"За утре за снимки в “Откраднат живот” търсим жена за дубльорка на тялото на актриса.
Около 60 годишна, висока 165см, с нормално телосложение, коса - кафява към червена.
Снимките са от 15:00ч до 19ч в киноцентър Бояна."

# 419
Евгения???

Общи условия

Активация на акаунт