Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 024
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Но не от редовния информатор - Жекова.

# 511
  • София
По добре, че Захариев каза. Иначе клюки и интерпретации много.

# 512
Колкото любов е видял дивана на тавана, не по-малко гняв е отнесъл и боксовия чувал в избата.

# 513
Много трогателна беше сцената с огъня и на негов фон тримата нещастници, очукани от живота...

# 514
Много трогателна беше сцената с огъня и на негов фон тримата нещастници, очукани от живота...
Много. Изключително докосваща.

# 515
  • София
Mari_Mar,
да вярно, че не обърнах внимание на факта Цонев. Т.е. не са минали седмици, а ми едва ли не още на следващия ден или след ден е отишла на работа. Не мога да го разбера това и не ми стои изобщо реално, но това е защото сценаристите разтягаха 30 епизода локуми и сега както винаги препускат с бясно темпо. Просто няма много време и май отиваме към отворен финал, защото тази криза не виждам как ще се разреши бързо. Лошо, аз си вярвах в хепиенда, хех.
Иначе и Ковачев и Захариев се изпуснаха и казаха за Зорница. Очакваше се, не издържаха на подмятания и дребни забележки. И сега всички като тръгнат да и изказват съчуствие, то Зорница съвсем ще се депресира. Тя се чувства омърсена, не и трябват някакви прости патици като Хинова и пр. Най-правилното решение е да замине накъде сама, за колко време без значение, но да остане със себе си.
Ама това едва ли ще го направят в сериала, нали трябва сеир да има.

# 516
И аз идвах това да споделя-страхотно беше!

# 517
  • Кърджали
Много трогателна беше сцената с огън в и тримата всеки със своите мисли и болка.
Банков направи това което трябваше да направи - изслуша я, не ѝ говори празни приказки за да я успокоява.  

# 518
  • София
Милата Кая, Йосиф да го удуши човек с Триград.

# 519
Хубав епизод
Рядко имам толкова малко забележки

# 520
Еххх, Пешко пак се изложИ 🥴

# 521
  • София
Нямам търпение утре Христо да загаси тока Joy

# 522
  Какво пък толкоз му харесват на Захариев не ми е ясно 😂 А той пък няма насищане 😏 Мъж 😣
  Карамазов гаси тока ,а мен ме удари 💥🔥🙈

# 523
Еййй тоя Пешо бе, човек да не го похвали Joy

# 524
Ех, а аз имах надежди, че нашият Пепи се е променил.

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 21:09 от fchelata

Общи условия

Активация на акаунт