Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 013
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
И аз първо за Кръстева си помислих - според мен тя отговаря на описанието....Ако я "убият" ще затвърдят сезона като най-скучният до тук.
Трябваше да го кръстят "Анатомия на копирането от чужди сериали и безмисленото насилие".
Сцената с "уж алкохолика" когато  започна си помислих " това не го ли гледахме преди 5 епизода?", а то се оказа, че са го взели и него от "Анатомията на Грей".
За 15 сезона там имаше доста интересни медицински казуси - да бяха "преписали"  нещо по-интересно, а не да ни занимават с буби и пръцкане...
Ако цялата тая простотия от последните епизоди е само за да съберат Банков и Огнянова и да съсипят Марио ще е много жалко...

# 571
  • ту тук, ту там
Моля ви, кажете ми, кога се разбра, че "уж алкохоликът" не е алкохолик?! Нещо изпуснах нишката пак на коментарите

# 572
Моля ви, кажете ми, кога се разбра, че "уж алкохоликът" не е алкохолик?! Нещо изпуснах нишката пак на коментарите
.

Стана ясно, че от 2 дни не е пил и не мирише на алкохол...

# 573
  • ту тук, ту там
Да, да, но всъщност не са разплели случая, нали? Дори не се е изказало гласно от никого, че допускат да не е алкохолик? Или аз пак съм гледала с едно око? Embarassed

# 574
Още нищо не е доказано, чудят се, защото в кръвта му има 3 промила , а той не мирише на алкохол.
Сега ще се изреди цялата болница да го души 😀

# 575
  • ту тук, ту там
Ясно, благодаря ти!

Обаче защо И жена му твърди, че е алкохолик? Тя се предполага, че познава битовите му навици... както и да е де, ще видим какво ще ни поднесат тази вечер! 😊

Аз не съм гледала Анатомията на Грей (само отделни епизоди от доста стари сезони май), така че не ми пречи, че е крадена идея. 😁

# 576
  • Разпиляна във въображението
За тези, които са гледали Анатомията на Грей този сезон, е лесно да се сетят. В момента, в който Тасев се замисли и ми стана ясно, че този не е алкохолик. В Анатомията имаше припаднал учител, чиято проба се оказа положителна. Там обаче родителите на пострадал ученик заявиха, че той не пие, дори на едно тържество едвам изпил чаша шампанско. Оттам започнаха да се съмняват и му откриха заболяването.

# 577
И накрая Христо ще разкрие мистерията  Laughing

# 578
Ясно, благодаря ти!

Обаче защо И жена му твърди, че е алкохолик? Тя се предполага, че познава битовите му навици... както и да е де, ще видим какво ще ни поднесат тази вечер! 😊

Аз не съм гледала Анатомията на Грей (само отделни епизоди от доста стари сезони май), така че не ми пречи, че е крадена идея. 😁

Стара стара, колко да е стара? Има няма 2-3 седмици. Щом реших, че ни пробутват един и същи случай за втори път и то само за няколко епизода 😂
Нямам против да крадат, но да го правят не толкова очеизвадно и 1:1.
 Да бяха откраднали някоя положителна ситуация, а не драма до дупка с елементи на насилие...

# 579
Miriel, а това заболяване в какво се изразява?

За съпругата е странно... вярно, че от един месец са женени, но все пак, за да твърди, че е алкохолик би трябвало да е виждала, че пие.
Той не мирише на алкохол, значи отпада варианта да пие скришом от нея.

Освен профилактично да му взема проби и да следи промилите😁

# 580
  • ту тук, ту там
Не те разбрах, коя е стара?

За старите сезони на Анатомията ли, които съм споменала? Казах го, за да се разбере, че съм нясно какво е Анатомията на Грей по принцип, но понеже не съм го гледала не ми пречи, че случаят са го давали там. А и защото не съм го гледала, затова ми убягват причинно-следствените връзки, за тези, които са гледали Анатомията, нещата са лесно разгадаеми, та сега помагат и на нас с тълкуването. 😊

# 581
Казвах, че не е от стар сезон на "Анатомията..." а от този и то от последните епизоди

# 582
  • ту тук, ту там
Не съм твърдяла, че е от стар сезон... 🙄
Няма да се обяснявам повече, и без друго е спам.

# 583
  • Разпиляна във въображението
Анатомия на Грей от тази година, трети епизод - Той има синдром на авто-пивоварната. Това е изключително рядко заболяване. Неговият GI тракт съдържа дрожди, които ферментират и превръщат всяка захар в алкохол.

Все още има някаква възможност сценаристите да са измислили нещо друго Simple Smile

# 584
Уфффф, пак ли с терзанията на Магда ще ни занимават... тия хора вече се гаврят с нас 🤨

https://www.facebook.com/205717893344095/posts/328676304381586/

Общи условия

Активация на акаунт