Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 8 част

• 62 682
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Не бих го правила аз лично и не го правех.
Знам, че водата е вряла, но все пак не знам целия водопровод в какво състояние е, едва ли е подменян наскоро и не бих рискувала само да “изплаквам” на тая вода там шишето и биберона.
Аз напеимер си носех помпа и каквото цедях го хвърлях и не го давах на бебето си, защото е прекалено малко на 3-4 дни да пие от нестерилизирани шишета.
Моето например изобщо не се давеше от шишетата в болницата. Simple Smile

# 571
И моето се даваше от шишета им. Отделно се цепаше. Затова аз също имах мои шишета. На врялата вода миех с бебешки течен сапун и гъба(специално за шишето). Така през ден. На следващият(нашите) ми носеха ново стерилизирано шише и взимаха старото. Отделно, когато ми я донесоха(бебето беше при мен след 3тоя ден) веднага засука и също си кърмех бебето.

# 572
Моето бебе не се давеше от шишетата, но ги предпочиташе пред мен в първите дни, така че ми донесоха помпа, шишета и стерелизатор, за да се цедя и да давам коластра. Не бяха очаровани санитарките, но за щастие на четвъртия ден бебето засука, та приключих с тая хамалогия.

# 573
  • София
Има ли някъде снимки от стаите в болницата, защото с оглед епидемията няма как да отидем да ги видим на място?

# 574
То и без епидемията няма как да ги видите Simple Smile не пускат да се разглеждат стаите..
В сайта на болницата също няма снимки. Wink

# 575
По предишните коментари за условията,разбирам,че не е нищо особено .Все пак е болница,не хотел.Живот и здраве скоро ще разбера от първо лице и ще направя снимки  на самостоятелната стая.

# 576
Това е от единичен вип , в ляво е банята, общо взето това е пространството.

Има ли някъде снимки от стаите в болницата, защото с оглед епидемията няма как да отидем да ги видим на място?

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:04 от Polito0ooo

# 577
  • София
Някой има ли повече информация за "Раждане в самостоятелна VIP зала" условията по-добри ли са или не си заслужава?

# 578
Някой да е раждал скоро при д-р Ралица Василева или д-р Богдана Стоянова ? Моля за мнения на двете. Предстой ми раждане и трябва да избера екип. Може и да препоръчата някой друг лекар, от който сте останали доволни.

# 579
Някой да е раждал скоро при д-р Ралица Василева или д-р Богдана Стоянова ? Моля за мнения на двете. Предстой ми раждане и трябва да избера екип. Може и да препоръчата някой друг лекар, от който сте останали доволни.
Аз скоро мисля да се срещна с д-р Райна Ковачева. Познати ми я препоръчаха и мисля да им се доверя Simple Smile

# 580
Аз се следих и раждах при д-р Галя Богданова и съм изключително доволна.
Ралица Василева ми прави УЗ за БХС в 11г.с. и беше изключително любезна.

# 581
Аз раждах секцио при д-р Василева и съм много доволна. Препоръчвам!

# 582
  • София
Някой има ли повече информация за "Раждане в самостоятелна VIP зала" условията по-добри ли са или не си заслужава?

Аз питах за тези зали, но са ги направили инфекциозни за случай на заразени с Ковид. Ако раждането е по-натам, може и да ги отворят, моята лекарка каза, че не ги харесва по принцип, защото били теснички, аз лично не съм ги виждала

# 583
Аз на отворените врати я видях “вип” родилната стая (2019г). Много е тясна, да. Предимно се ползва за родилки, които искат бащата да присъства. За което трябва и да си с избор на екип.

# 584
Точно така. Не е голяма Вип родината зала. И да тя е за майки, които търсят самостоятелност, спокойствие, присъствие на баща. Аз като раждах(още бях в предродилна) имаше жена, която беше с мъжа си във Вип родина зала. Чуваше се музика(предполагам избрана от тях). Влизаха, излизаха. Вътре беше само избраната от нея лекарка, предполагам, защото още не беше започнало раждане. Мисля, че избрали те Вип родина зала не ги настаняват в предродилна, а си стоят в самата зала. Но не съм на 100% сигурна!

Общи условия

Активация на акаунт