Операция на щитовидна жлеза -16

• 55 518
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
А като пия повече хомони, отколкото трябва, трябва да отслабвам или да дебелея? Обърках се пак.

Нищо не трябва. Казват, че с висока доза хормон, т.е. високо Т4 и съответно ниско ТСХ се слабее. Аз за съжаление нищо такова не забелязах при мен за 2 години 😂 Но да надебелееш от това не може!

# 511
  • Варна
На теория отслабваш, но на практика както казва Аника поне не качваш повече.
За първи път в живота си онзи ден си купих кантар. Голяма грешка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 512
  • Перник
При мен с ниското ТСХ и отслабването не се получава...

# 513
Не се залъгвайте, че при прием на по-висока доза на еутирокс или Л тироксин ще отслабнете. Аз с по-високата доза даже качих около 5-6кг. след операцията. Но от януари месец се ограничих в хапването, а и дозата вече е  нормализира и свалих тези килограми. Продължавам да се ограничавам от към сладко и тестено дано сваля /имам излищни/ 3-4кг. за сваляне.

# 514
Ако на някой му трябва час при проф. Пандев, обадиха ми се от МЦ Спектър, че днес е дал дата и има часове за 1-ви април.

Аз звънях на 0877012003, преди седмици казаха ми да изпратя смс с имена и телефон и веднага щом има часове ще ми звъннат, още не се е случило това обаче. Не знам да чакам ли още или трябва на друг номер да се обадя. Щом са давали часове за 1-ви Април дали не трябваше да ми звъннат вече с дата. Ако има друг телефон за часове моля някой да го напише, благодаря предварително.
Хубав уикенд на всички😊

# 515
  • Перник
Секретарката май звъни за неговия кабинет само, т.е.за ул. Хубча. Това е медицински център и той си дава графика. Съвет от мен, звънни на 1ви, ако е дал нов график в Спектър, ще те запишат. Звънни сутринта и питай дал ли е и си остави телефон. На мен така ми звъннаха.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 09:33 от neji_s

# 516
Секретарката май звъни за неговия кабинет само, т.е.за ул. Хубча. Това е медицински център и той си дава графика. Съвет от мен, звънни на 1ви, ако е дал нов график в Спектър, ще те запишат. Звънни сутринта и питай дал ли е и си остави телефон. На мен така ми звъннаха.

На 1-ви да звънна във Спектър така ли, а на какъв телефон се обади там?

# 517
  • Перник
Сетих се, че предишните дати за прием са 26-ти и 29-ти. Може и тогава да звъните до Спектър.

# 518
Сетих се, че предишните дати за прием са 26-ти и 29-ти. Може и тогава да звъните до Спектър.

Много благодаря за информацията, ще опитам тогава дано ми се получи🤗

# 519
Здравейтееее, тук ще попитам,че сте най-толерантни към незнаещите. Винаги са ми изписвали или Елтирокс или Елтироксин, а какво е Т3? В кои случай се пие и в комбинация с хормона ли?

# 520
Здравейте, вчера ми беше датата за ТЕЛК. Казаха, че не ми се полага...дори ме питаха кой ме е насочил . Казах, че съм прачела в нета. На  всичкото това , някакъв доктор от комисията умря и не можеха да ми издадат решението. Казват ми ела утре, а аз не мога да взимам безразборно отпуск. Няма да се занимавам повече.

# 521
  • Варна
Здравейте, вчера ми беше датата за ТЕЛК. Казаха, че не ми се полага...дори ме питаха кой ме е насочил . Казах, че съм прачела в нета. На  всичкото това , някакъв доктор от комисията умря и не можеха да ми издадат решението. Казват ми ела утре, а аз не мога да взимам безразборно отпуск. Няма да се занимавам повече.

Каква ти беше диагнозата?

# 522

Каква ти беше диагнозата?
Фоликуларен тиреоиден аденом / хъртелов тип/
нетоксична полинодозна гуша.

# 523
  • Варна
Тук можете да разгледате дали и какви % се полагат, като имате предвид, че не са отразени изминенията от края на 2018г.
http://www.telk.info/p/blog-page_85.html

# 524
Тук можете да разгледате дали и какви % се полагат, като имате предвид, че не са отразени изминенията от края на 2018г.
http://www.telk.info/p/blog-page_85.html
Да, и аз това четох, но в Ловеч не ми го зачитат. Нищо, все пак опитах. По-важното е, че се чувствам добре.

Общи условия

Активация на акаунт