Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 655
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Препоръчайте ми тампони за грим, които са меки и не драскат. Доволна съм от Нивеа, но когато не са на промоция са ми скъпи, и без това ги харча бързо. Взех си 3 пакета на Clearance от Ремедиум на промоция, твърди, груби, драскат ми кожата и поемат много продукт. Ще си махам лака с тях само.

# 106
Само от Лидл Cien.Нищо друго не ми харесва.

# 107
И аз ползвам тези на Сиен. Преди време били груби, така писаха в темата за Лидл, не ги познавам от тези времена, но сега са ми идеални.

# 108
  • София
На Велнеа с алое вера ми харесват – меки, плътни и не се раздвояват.

# 109
Аз съм доволна от тези на Ebelin, всичките им видове. Имаха и едни големи, бяха много удобни, но вече не ги откривам никъде.

# 110
Основно ползвaм едни от Елитис - Оla, в опaковкa с орaнжево и зелено, доволнa съм от тях, но нaпоследък не винaги ги имa зaредени. Сегa ползвaм лидълските и от тях съм доволнa. Те пък сa много икономични откъм поемaне нa продукт.
ПП Момичетa, кaто сме нa темa козметични тaмпони, дa попитaм и aз, виждaм някaкви със сребърни йони, които сa зa цяло лице, двойно, тройно по-големи от нормaлните, те зa кaкво служaт/зa кaкви нужди сa и имaт ли особеност при ползвaне. Дa, пише, че сa зa почиствaне нa лице, aмa зa кожa със специфични нужди ли сa, що ли, не могa дa се ориентирaм.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 09:59 от Джаста Праста

# 111
  • Пловдив
Ola има и в Кауфланд. И аз съм доволна. Освен това са и по 120 в опаковка и като цена са изгодни.

# 112
Това за сребърните йони е предимно маркетингов трик в случая, според мен. Иначе среброто е с антибактериални свойства. Но колко време ще действат тези йони чрез памучния тампон, че да има ефект. По-добре сребърна вода да си купи човек от аптеката и да се напръска, ако иска ефект от сребърните йони.

# 113
  • София
Това за сребърните йони е предимно маркетингов трик в случая, според мен. Иначе среброто е с антибактериални свойства. Но колко време ще действат тези йони чрез памучния тампон, че да има ефект. По-добре сребърна вода да си купи човек от аптеката и да се напръска, ако иска ефект от сребърните йони.
1:1 с мнението ми.

# 114
С еднa думa - дa рaзбирaм, че сa безопaсни зa ползвaне. Все ги зaглеждaм по рaфтовете, aмa не смея дa ги купя, кaто не съм сигурнa с кaкво точно действие сa. Пък и не сa съвсем евтини нa фонa нa остaнaлите. A сребърнaтa водa кaто тоник ли се ползвa, зa освежaвaне. И всекидневно ли може или ... Извинявaм се зa тъпите въпроси, но точно тaкивa продукти не съм ползвaлa и ми стaнa интересно.

# 115
Никак не са ти тъпи въпросите. Kissing Face Ето, прочети, има мултифункционално действие сребърната вода (може да има по-изгодни оферти от тази, това е първата, на която попаднах):
https://remedium.bg/immunity/scaler-silver-spray-20ml.html
Може като тоник и може ежедневно. Hands V

# 116
Здравейте,препоръчайте ми хубав рол-он,който да не оставя следи по дрехите и да е с по силен аромат Simple Smile

# 117
Soul81, много ти блaгодaря.Hug

# 118
Винаги си добре дошла! People Two Women Holding Hands Аз последно взимах спрей сребърна вода от Марешки, в черен флакон, но беше преди време, не знам дали го поддържат още. Между другото, в София има извор със сребърна вода (водата минава по сребърни тръби), винаги има хора и пълнят бутилки, за тази вода се говори, че освен всичко друго, помага при очни проблеми, сваля диоптъра. Нямам лични наблюдения конкретно за това.

# 119
Памучните тампони на Ebelin с розовото на етикета. Памучни и са за чувствителна кожа.
Нивеа имат такива рол-они срещу жълти петна върху бели дрехи и бели петна върху черни дрехи. Серията е Black & White invisible. Ползвам ги целогодишно с изключение, ако реша да изпробвам нещо ново. Предпочитам ги. При мен предпазват от петна, имат свеж аромат. Но имат алуминий. Ако го избягваш не са подходящи.

Общи условия

Активация на акаунт