Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 645
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
mystic woman, ами в Пловдив не знам къде ги има.
Мисля, че в Елитис ги продават. И в базар намерих обява.
Иначе аз парфюмчето си го взех от едно магазинче в нашия град.
Душ гела вечер си го представям повече.
Но довечера като го пробвам, ще кажа със сигурност.
Аз такъв взех
Скрит текст:
Нали този коментирахте преди в темата? Да не съм неразбрала нещо и да съм се прецакала  newsm78

# 91
  • Пловдив
Алиска,мерси! Blush

# 92
Благодаря момичета за отзивите за спиралата  а Есенс. Обезателно я вземам в понеделник. Дано се окаже моята и да намеря най- после свястна. Ще дам отзив, но не веднага, да не стане като с предната.
Да не съм оф топик- преди време бях взела двуфазната вода за почистване на очен грим на Сиен- абсолютен боклук. Така щипе, люти и смъди на очите, че едвам изтърпях, а за мазния лъскав слой, който остава няма да казвам Simple Smile

# 93
Аз да се оплача: взех си двуфазен лосион за махане на грим на Биотен и така ми люти на очитеее.. не мога да гледам, сълзят, зачервяват се и не мога да седя с отворени очи Dizzy Face Добре, че взех малко шишенце.

# 94
Еее, явно всичко е индивидуално с тази козметика, много е сложно. Ползвам двуфазния дегримьор на Биотен - с чувствителни очи съм, отделно тънка кожа, склонна към зачервявания - абсолютно никакви оплаквания. За двуфазния на Сиен също маса суперлативи прочетох, преди малко гледам мнение, че е пълен боклук.

# 95
  • Deutschland
Момичета, след шампоан искам да сложа и маска и балсам. Първо кое?
Ползвах прехваления Плантур за косопад, не че ми помогна, само ми направи косата още по-суха и хвърчаща. Нямах балсам в наличност, та взех една лимитка на Глис, зимна грижа нещо си. Балсама накрая ли се слага, след маска 🤔

# 96
Първо маска, после балсам  Peace
Балсама запечатва маската.

# 97
Момичета, толкова сте ми полезни! Благодаря Ви на всички, които споделяте мнения. Simple Smile

Аз да споделя, че кожата ми на лицето нещо повехна, а съм едва на 20... явно от студа. Кремът skin moisture на Биотен явно ми е недостатъчен. Днес взех от комплектите на Микса - дневен и нощен за 11,39 от ДМ. Чувствам се - уцелила офертата! Grinning Иска ми се някакъв серум да си взема, но честно казано не съм много на ти с такъв тип продукти, ползвала съм на Balea и Alverde хидратиращите и те просто ми я изсушаваха и се обринах. Искам кожата ми да е плътна, свежа .. Още се лутам из продукти и най-вече околоочни. Grinning

Спиралата на Maybelline - Total Temptation е страхотна. А си взех и една синя на Golden Rose, която също чудесно се справя с къси и редки мигли.

# 98
Аз се отказвам вече от евтините продукти за лице.
Просто с тях кожата ми изглежда по съвсем друг начин.
Беше ми останала една мостричка на крем на Clarins и си я сложих една вечер.
На сутринта лицето ми беше свежо, напомпано.
С никой продукт от евтините неща не изглежда така.
Прежалих парите и днес го поръчах. Поне знам, че няма да съм дала пари напразно, а за нещо, което наистина ми върши работа.

# 99

Страхотен балсам! Много съм доволна. Косата ми е мека , сресва се лесно, изглежда лъскава и мирише много хубаво.
Самата консистенция е гъста и мазна.

# 100
LieToMe, комплекта е много изгоден наистина. По отделно всеки един от тези кремове струва около 12 лв. Аз съм споделя впечатления от други кремове на марката и съм била доволна от тях. Сега ползвам дневния от комплекта. Добра хидратация, но съм с комбинирана кожа. Нощния предполагам, че ще е по-богат от дневния. Може да пробваш първо само с тях. Твоята е суха или дехидратирана е? Алверде въпреки че са натурална био козметика, имат алкохол в продуктите си и той изсушава. За серум мога да препоръчам този на Биотен Мулти колаген. Назад в темите има доста добри отзиви за него.

Отзив за зелена спирала на ГР. Купих я по препоръки от темата. Хубава ежедневна спирала. Наситено черно, не се размазва през деня. Сваля се лесно с мицеларна вода. Разделя добре миглите, позволява наслояване. Обаче или я изразходих много бързо или вече изсъхва. Не помня кога я отворих, няма 2 месеца със сигурност. Не ми се е случвало спирала да изсъхва толкова рано.  За тези пари, добър продукт. Бих пробвала и някоя от другите в цветни опаковки. 

# 101
Здравейте, днес ползвах крема за тяло на Ревюел с лилия.  Наистина пише, че стяга, детоксикира и дрън-дрън. Но за мен си е обикновен крем за тяло. Хубав и траен аромат, лесно попи и толкова. Добър профукт за парите си. Моят комплект струваше 9 лв., но го взех с 15 % намаление.

В Ремедиум имаше на промоция душ геловете на Палмолив, около 3,60 лв. . Този с кафето ми е с твърде силен аромат.

На моята комбинирана кожа и евтини и скъпи кремове имат един и същ резултат. Дори някои евтини имат по-добър ефект. Разбира се всичко си е индивидуално

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 22:43 от Poli Hristova

# 102
Здравейте , а знаете ли дали има сайт който продава мостри на Бяла козметика?

# 103
За сайт не знам, но в ОЛХ се предлагат доста мостри.

# 104
Хареса ми душ гела с кафе.
Ама ще си го ползвам вечеер, както и предположих.

Общи условия

Активация на акаунт