Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 688
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
О да – и косата, и кожата на лицето, затова не бързам да обвинявам шампоана.

# 136
  • София
Похвалвам този дневен крем за лице на Биофреш https://biofresh.bg/novo/dneven-krem-s-uv-zashtita-spf20-diamond-rose
Лек, приятен крем, попива, не оставя мазен филм, много добре се съчетава с фдт.

# 137
Искам да попитам момичетата, които в предните теми питаха за добра термозащита- намерихте ли нещо хубаво? Аз все още търся и ровя, но този продукт сякаш е минал между капките Simple Smile Ако не се намери нещо от по- изгодните марки ще се принудя да питам и в темата за професионалните серии Confounded

# 138
  • Стара Загора
Гледах преди малко в брошурата на Елитис, че ще има намаление комплекти на Revuelle -50% Grinning Цените са смешни.
Откога?
От вчера е - ето

# 139
Някой пробвал ли е балсамчето за устни на хималая с ягода, като цвят прилича ли на нивея с ягода. И изобщо как е да даде отзив.

# 140
Аз искам да похваля балсама на piz buin зимния. Взех го от Ремедиум за около 5лв. Страхотен, матов, богат, хидратира и подхранва, без да мазнее и не изчезва бързо. Ще взема и този за лице, като ходим по Витоша.

# 141
Аз съм не доволна, а просто очарована от всички продукти на piz buin. Те са все пак тясно специализирани, създадени за скиори, по- добра от тяхната защита от зимните и летните слънчеви лъчи не съм виждала. А слънцезащитата им за мен е ненадмината. Жалко, че имат тясна гама продукти, то затова са и най- добрите.
Даже се редактирам, за да спомена, че имат една серия за слънцезащита специално за хора със слънчева алергия, която ми спаси д-то това лято. Пак оттук я знам, препоръча ми я съфорумка от Слънцезащитата, не съм открила топлат вода Grinning

# 142
Аз съм не доволна, а просто очарована от всички продукти на piz buin. Те са все пак тясно специализирани, създадени за скиори, по- добра от тяхната защита от зимните и летните слънчеви лъчи не съм виждала. А слънцезащитата им за мен е ненадмината. Жалко, че имат тясна гама продукти, то затова са и най- добрите.
Ти по какво ги преценяваш, че са най-добри като сънцезащита? Thinking Аз преди доста години си бях взела за морето тяхна слънцезащита, но тъй като марката не ми беше позната, бях на страх. Чувствам се невежа, че не успях да ги оценя. Smiley

# 143
Допълних си предния пост и заради това, и заради, че няма продукт, в диапазона до 25 лева, който не съм използвала и това за мен е най. В предвид, че съм от морето, и от май до септември правя по 3-6 часа на плажа всеки ден. Но въпрос на кожа, разбира се Simple Smile

# 144
Гледах преди малко в брошурата на Елитис, че ще има намаление комплекти на Revuelle -50% Grinning Цените са смешни.
Откога?
От вчера е - ето
Днес в Халите нямаше такива комплекти  Crossing Arms

# 145
Искам да попитам момичетата, които в предните теми питаха за добра термозащита- намерихте ли нещо хубаво? Аз все още търся и ровя, но този продукт сякаш е минал между капките Simple Smile Ако не се намери нещо от по- изгодните марки ще се принудя да питам и в темата за професионалните серии Confounded
Не съм намерила Disappointed. Фризьорката ми ми препоръча от професионалната серия на Лореал един крем - вчера пуснах снимка, но ми отговориха, че не е нищо особено, та още се чудя какво да взимам.

# 146
Егати драмата за една "термозащита".Поровете се малко и ще видите,че тези продукти даже подпомагат по-бързото изгаряне на косата при изправяне Simple Smile

# 147
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е балсамчето за устни на хималая с ягода, като цвят прилича ли на нивея с ягода. И изобщо как е да даде отзив.
Аз го имам -  твърд стик (но не толкова, колкото хваления с какао, не разбрах какво толкова му харесват), на моменти ми има мирис на развалени ягоди Laughing не стои еднородно, ами все едно в самия стик има парченца, придава цвят, но не помня какъв точно беше на Нивеа с ягода (имала съм го много отдавна).

# 148
Аз го имам -  твърд стик (но не толкова, колкото хваления с какао, не разбрах какво толкова му харесват), на моменти ми има мирис на развалени ягоди Laughing не стои еднородно, ами все едно в самия стик има парченца, придава цвят, но не помня какъв точно беше на Нивеа с ягода (имала съм го много отдавна).

На нивея имах стоеше оранжево на устните, а като консистенция все едно бях яла кюфтета, мазно та чак противно

# 149
  • Deutschland
Не знам дали точно този крем Нютроджина ми бяхте препоръчали, но го взех. Доста е гъст и мазен, на първо време ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт