Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 692
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Три техни съм ползвала, и трите бяха гъсти и мазни. Позвах ги само вечер, зимата, тогава ми бяха добре, за топло време ще ми дойдат тежки. С не много суха кожа съм през лятото и по-суха – зимата.

# 151
Ето това бях препоръчала, но Нютроджина имат и други добри продукти.
Скрит текст:

# 152
Pelli, не бях чувала, че термозащитата по-скоро вреди, а не защитава. Ще поровя наистина. А в такъв случай, въпросът ми и към другите момичета също, които не използват термозащита- директно изправят с преса или сушат със сешоар, без да слагат какъвто и да е продукт ли?

# 153
Слага се хидратиращ балсам/спрей.

# 154
Може ли препоръка за добър такъв, дори и да не влиза в категорията евтин?

# 155
# 156
Пели, благодаря

# 157
Като стана въпрос за Палмолив, някоя добра душа от чужбина ако е виждала този с прасковката и се смили над мене да ми съдейства с покупката, ще съм много благодарна. Обожавам аромата на праскови, а този душ-гел никога не е пускан в България.

]

Никога не съм виждала тук в Германия този Палмолив. Виждам обаче, че го има в Амазон и Ибей. Проверете и в магазини за паралелен внос
Провери в магазин Marktkauf, мисля че там съм ги виждала.

# 158
Ползвате ли извивачка за мигли? И евентуално има ли разлика между тези от 5 лв и тези от 2?

# 159
Алекса 🤗
Аз от скоро ползвам. Имаше една в съответния магазин и тя беше около 6 лв някъде. Това е единствената , която съм ползвала и съм доволна. Моите мигли са прилично дълги и някой път извиването ми е достатъчно , пропускам спиралата. 😊

# 160
  • Deutschland
Vion, благодаря. Точно Marktkauf имам в близост. Иначе навсякъде виждам Палмолив от Гурме серията с ванилия, горски плодове, ягода и по-рядко мента. Ще ми е интересно да пробвам с праскова

# 161
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И аз бих искала да пробвам Палмоливът с праскова.
От термозащитата за коса съм доволна от got2be и едно олио на Gliss, което също е с такива свойства.

# 162
Аз събирам идеи за бюджетни балсами с интензивна грижа, защото паднаха с няколко градуса температурите и положенито загрубя страшно - устните ми са като изгорени, кожички, кръв, някакъв ужас. В момента съм с детския на Бочко, който имам чувството, че е балсам "Зима" със сменен етикет, спасява положението, но за 10 минути.

От предложените на първа страница се спрях на Талодерма, но ако някой има други продукти, които са му помогнали за по - "хард" състояния ще съм адски благодарна.

# 163
Аз събирам идеи за бюджетни балсами с интензивна грижа, защото паднаха с няколко градуса температурите и положенито загрубя страшно - устните ми са като изгорени, кожички, кръв, някакъв ужас. В момента съм с детския на Бочко, който имам чувството, че е балсам "Зима" със сменен етикет, спасява положението, но за 10 минути.

От предложените на първа страница се спрях на Талодерма, но ако някой има други продукти, които са му помогнали за по - "хард" състояния ще съм адски благодарна.

На първо време защо не се помажеш няколко дни с вазелин,докато заздравеят устните,щом има рани чак?

# 164
lion_queen,  пробвай с тънък слой чист, пчелен мед преди сън на първо време, действа прекрасно при мен при такива проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт