Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 812
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ревлон Колорстрей за мазна/комбинирана кожа – матира добре и дълготрайно.  В друга тема похвалиха и на Лумене матиращия фдт. Обаче не мога да намеря наистина матиращ бб крем.

# 376
Не помня, кой имаше проблем със напукани устни. Аз имам балсам за устни на Христина от много дълго време.
Когато нанеса, веднага се успокояват. Около 3 лева са за голямо бурканче.
http://kozmetikahristina.com/category/242/glants-za-ustni.html Аз си го взех от био магазин преди.

# 377
Аз се оплаках от напукани устни Simple Smile сега почивните дни малко терапия с мед, май започнаха да се възстановяват.
Моливите се размазват и без човек да си търка очите. Аз като сложа във водната линия (на долния клепач), след един час го намирам отвън на долния клепач хуууубавичко размазан надолу, без изобщо да съм докосвала лицето си.

# 378
Естествено, от сълзенето/овлажняването на очите основно се размазват моливът и спиралата. Повечето жени подсъзнателно избягват да си пипат очите,когато са с грим и/или не са навън, където нямат възможност преди това да си измият ръцете.

# 379
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми хубав черен молив за водната линия под окото, който да издържа повече и да не се размазва.
На Есенс дълготрайните при мен не мърдат, докато не ги сваля, имам няколко цвята.

# 380
Аз и преди писах за молив, точно за водна линия - харесвам Avon - Mark (преди беше super shock). Гел молив, не автоматичен, наситено черно.
Макар че при мен, без нищо под окото, пак за няколко часа се размазва във външния край.

# 381
Аз не съм използвала много фдт, попринцип изобщо не харвсвам,но си взех наскоро бб-то на Гарниер за комбинирана кожа, държи се окей през целия ден. Като за 7-8лв (на промоция) е идеален.

# 382
С пъпките по време на цикъл как се справяте?

# 383
А търся озаряващ бб/сс крем. Има ли такъв изобщо? Или някакъв озаряващ серум, който да смесвам с бб? Гледах този на Катрис, но всички опаковки бяха омазани (пробвани) , а тестера изсъхнал.

И на мен ми хареса ББ на Гарние за смесена кожа, взех го за лятото, но ми е направо червен и изобщо не се адаптира към кожата ми. Светлия пък ми е много светъл.
Пасва ми тъмния за нормална кожа, който си е с топъл подтон. Него много си го харесвам. С пудра отгоре не мърда.

# 384
Ваня Ставрева, къде мога да намеря меден вазелин? Като че ли не съм виждала такъв продукт по магазините. Сигурно толкова съм и гледала.
Бубанка вече е отговорила - в аптеките.

# 385
Голям съм заплес Simple Smile благодаря и на двете ви. Ще потърся. Засега спасявам положението с меда.

# 386
Аз пък искам да ви похваля измиващия продукт/маска 3в1 на Микса,почти ми е към края вече,измива много добре,абсорбира себума и почти нямам пъпки,преди това бях ползвала Лореал,и мислех пак да го взема,но определено отново ще взема Микса Simple Smile

# 387
Аз пък искам да ви похваля измиващия продукт/маска 3в1 на Микса,почти ми е към края вече,измива много добре,абсорбира себума и почти нямам пъпки,преди това бях ползвала Лореал,и мислех пак да го взема,но определено отново ще взема Микса Simple Smile

Може ли снимка на продукта?

# 388

Може ли снимка на продукта?

# 389
Petyovaa, течния озaрител нa Лореaл ще ти свърши чуднa рaботa. Много нежен и много икономичен. Половин кaпчицa(буквaлно) и всякa основa и фдт стaвaт озaрителни. Рaзкошен е, не изсушaвa кожaтa, рaзнaся се лесно, сaмо много трябвa дa внимaвaш дa не го предозирaш, че особено в слънчево време може дa зaсветиш няколко идеи повече отколкото би ти се искaло.

Общи условия

Активация на акаунт