Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 813
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
И аз харесвам матови червила, но поради постоянно сухи устни рядко ползвам. Слагам един матов молив-пастел на ГР, а под него - Юсерин балсам.
А гланцове колко обичаам! Обаче, противно на всяка логика май, след тях устните ми се белят ужасно много! Повече от матовия молив!
Някоя да има такъв проблем? И решение за него?
И Аз съм като теб. Ейвън, Орифлейм, Виктория Сикрет, Никс... едно и също, от който и гланц да си сложа. Сега съм хвърлила око на един на ТрендИтЪп. С plump ефект, дето леко пощипва. Надеждата ми е в него, но все немога да намеря неотваряна опаковка и вече доста време отлагам купуването му. 

# 361
Ваня Ставрева, къде мога да намеря меден вазелин? Като че ли не съм виждала такъв продукт по магазините. Сигурно толкова съм и гледала.

# 362
в аптеките

# 363
Меден вaзелин мисля, че съм виждaлa в Елитис. Всъщност тaм съм виждaлa достa видове вaзелин.

# 364
Мили дами, имам нужда от помощ - устните ми са вечно сухи и белещи се. Опитах една камара продукти - Eucerin, EOS, Burt's Bees, Balea, L'Occitane...нищо, нищо не действа. Със скраб се опитах да премахна мъртвите клетки - на другия ден пак същото. Приемам предложения и за недотам бюджетен продукт.

https://apteka.framar.bg/30064523/балсам-за-устни-куиз-с-арганово-масло-38-гр

Този балсам е с цена 1-2 лева,но го ползвам вече две години,за една нощ и ми оправя устните, с какво ли не мазах,попива и оставя устните сочни и защитени

# 365
Някой крем с уреа няма ли да помогне?

# 366
Благодаря, Sunrise_67. Oсвен това съставът му е доста добър, за разлика от вазелин/боров вазелин/меден вазелин.

# 367
Добра хидратираща/подхранваща маска за лице?

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 23:50 от Alexa23

# 368
  • София
Ползвате ли олио за тяло за под душа? Сега бях в Лили и единственото, което намерих беше на Dove но 8лв за 200мл не ми се дават при положение, че се къпя по 2 пъти на ден..ще свърши за седмица... Четох, че кожата ставала много мека..От кои марки сте доволни ?

# 369
И аз харесвам матови червила, но поради постоянно сухи устни рядко ползвам. Слагам един матов молив-пастел на ГР, а под него - Юсерин балсам.
А гланцове колко обичаам! Обаче, противно на всяка логика май, след тях устните ми се белят ужасно много! Повече от матовия молив!
И Аз съм като теб. Ейвън, Орифлейм, Виктория Сикрет, Никс... едно и също, от който и гланц да си сложа. Сега съм хвърлила око на един на ТрендИтЪп. С plump ефект, дето леко пощипва. Надеждата ми е в него, но все немога да намеря неотваряна опаковка и вече доста време отлагам купуването му. 

Как така не можеш да намериш неотваряна опаковка?

Ами..аз събрах едно 20-30 гланца, и си стоят така. Като знам, че след тях устните ми ще се обелят.. червилата ми щадят повече, вкл. матов молив, но така и не ми стана ясно защо. Ама.. здраве да е Grinning

# 370
  • София
Ползвате ли олио за тяло за под душа?
 Четох, че кожата ставала много мека..От кои марки сте доволни ?
Виж на Микса бебешкото олио и гел-пяната. Много са хубави за мен, икономични и чудесни както за тяло, така и за лице.

Скрит текст:

# 371

Как така не можеш да намериш неотваряна опаковка?

Ами..аз събрах едно 20-30 гланца, и си стоят така. Като знам, че след тях устните ми ще се обелят.. червилата ми щадят повече, вкл. матов молив, но така и не ми стана ясно защо. Ама.. здраве да е Grinning
Ами използвана за тестер, след това залепена с тиксо, но ясно се вижда скъсания етикет с описание на бг, който го лепят...

# 372
Здравейте! Препоръчайте ми хубав черен молив за водната линия под окото, който да издържа повече и да не се размазва. В момента използвам този на импала, но напоследък не съм особено доволна.

# 373
Ама ти очите ли си търкаш, че да го размажеш? Thinking Каквото и да ползвам, това не се случва. Сега съм с s.he, имам и още един на Есенс водоустойчив. Ползвала съм и на Шанел, Алверде и много много други марки, не виждам разлика. Преди години имаше едни много твърди моливи, но вече не попадам на такива, независимо от марката.

# 374
Бихте ли препоръчали хубав фон дьо тен или бб крем за мазна/комбинирана кожа.

Общи условия

Активация на акаунт