Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 829
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Съвсем тънък слой пчелен мед преди сън. Иска малко време и постоянство, но до няколко дни има ефект. А после- да не се прекалява с мазилата, защото колкото повече се мажем, толкова по-  зле  става. Поне при мен😎

# 346
Джаста Праста , благодаря, че сподели за лака. Аз използвам Тафт със най-силната фиксация. Би ли могла да опишеш впечатленията си от лака за коса на Балеа, цена, кой вид и фиксация също? Аз използвам, когато къдря косата си и искам да преценя, дали ще се разберем със него. Grinning Много ще съм ти благодарна! Heart
Бени, ще се опитам. Лаковете им имат много добър фиксаж, не много силна и лесно управляема струя, не зацапват косата, дават и хубав блясък. Издържат на студ, вятър и влага. Аз съм много доволна и като цена, и като качество, и като количество. Напоследък ползвам основно този:
Скрит текст:

Мили дами, имам нужда от помощ - устните ми са вечно сухи и белещи се. Опитах една камара продукти - Eucerin, EOS, Burt's Bees, Balea, L'Occitane...нищо, нищо не действа. Със скраб се опитах да премахна мъртвите клетки - на другия ден пак същото. Приемам предложения и за недотам бюджетен продукт.
Вейдърче, опитай балсамчето на Алверде с Невен. Аз съм доволна. Върши работа.

Балсамчетата "нежна грижа" на Орифлейм в кутийки също са добри. Имам на Биофреш с лавандула, също е приличен. На Велнеа в кутийките също са доста прилични. Всички те обаче са подходящи за домашни условия, защото са в кутийки и си ги загребваш със шпатулка.

# 347
  • Deutschland
Блистекс препоръчвам аз

# 348
  • София
Мили дами, имам нужда от помощ - устните ми са вечно сухи и белещи се. Опитах една камара продукти - Eucerin, EOS, Burt's Bees, Balea, L'Occitane...нищо, нищо не действа. Със скраб се опитах да премахна мъртвите клетки - на другия ден пак същото. Приемам предложения и за недотам бюджетен продукт.

Това при мене е вълшебно.

# 349
За устни използвам така хваленият балсам в бурканче на Nuxe. Върши работа, като се има предвид, че по-рано устните ми се цепеха до кръв зимата,сега са ок.

# 350
Съвсем тънък слой пчелен мед преди сън. Иска малко време и постоянство, но до няколко дни има ефект. А после- да не се прекалява с мазилата, защото колкото повече се мажем, толкова по-  зле  става. Поне при мен😎
Подкрепям за меда - много бързо оправя положението, ако вече са много сухи и се напукват. Чак да спя намазана не съм пробвала, аз се въртя много и ще има по коса, възглавница и прочие... Мажа малко по-обилно и стоя колкото издържа без да го оближа от устните. В доста случаи не се е налагало повече от веднъж да го правя това, зависи колко зле е положението. Като съм си вкъщи, мажа чат-пат с какаово масло. Балсамчета от сорта на Нивеа и прочие... само навън, харесват ми как стоят оцветените, но не разчитам на тях да ми оправят устните, особено зимата.

# 351
Може и да не е преди сън, който както предпочита. Аз мажа съвсем тънко и той меда буквално си попива. Никога неми се е случвало да се омажа😊 . Ефектът е по- добър от всички възможни мазила, а аз съм ползвала какво ли не, и скъпо, и евтино и био и к'вото се сетиш.

# 352
  • София
VZK балсамчето в бурканче е много добро.

# 353
Мaсло от кaрите също върши добрa рaботa.

# 354
Благодаря ви, момичета, страхотни сте Heart От посочените познавам само нежната грижа на Орифлейм, понякога мажа преди сън, но не ми помага. А толкова обичам матови червила, но в това състояние на устните ми, не стоят изобщо добре.

# 355
  • София
Г-жа Вейдър, слагай база преди матово червило, има ефект. Ползвам тази на ГР и хем червилото издържа по-дълго, хем устните ми са по-добре – https://goldenshop.bg/ustni/baza-primer

# 356
Имам я, добра е, някои от матовите червила при мен придобиват по-сатенен финиш.

# 357
Аз съм много доволна от балсамчето за устни на Блистекс

Скрит текст:

# 358
И аз харесвам матови червила, но поради постоянно сухи устни рядко ползвам. Слагам един матов молив-пастел на ГР, а под него - Юсерин балсам.
А гланцове колко обичаам! Обаче, противно на всяка логика май, след тях устните ми се белят ужасно много! Повече от матовия молив!
Някоя да има такъв проблем? И решение за него?

# 359
Меден вазелин. Зиме, лете, само него ползвам, като попие малко, отгоре слагам червило. Проблемът с напуканите, сухи устни е напълно разрешен и то с бюджетен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт