Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 801
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • вкъщи
Това кафеено масло от къде сте го закупили, на коя марка и колко парички?

# 406
Аз не разбрах какво всъщност е купила  Ardenza - кафеено или бадемово масло?

# 407
Бадемово масло купих, а това листче от снимката беше в кутията. Понеже не бях чувала за кафеено масло, реших да споделя Blush

# 408
Ardenza, и моето бaдемово мaсло нa Икaров нямa aромaт. Сегa ме зaинтригувa с товa кaфеено мaсло.

# 409
  • вкъщи
На Икаров не ги харесвам аз..Взимам на Зидо или от здравословните магазини разни марки. Например кокосовото на Зидо или от Лидъл е несравнимо като качество с това на Икаров. Какаово и кокосово слагам и в сладки, маски за коса и тяло. Ухае божествено..

# 410
Аз принципно не съм много по маслата, но обичам да експериментирам, та реших да попитам дали някой го е пробвал това кафеено масло Grinning

# 411
Арденза 🤗
И мен ме заинтригува много с това кафеено масло.
А бадемовото за какво ще го ползваш?

Аз пък на Икаров съм ползвала само стимуланта за коса. Ами вълшебен е този продукт. Но аз съм много несериозна. 😀 Точно три пъти се намазах и косата ми почна да расте като луда. Трябва отново да почна да го използвам , за да я подсили малко.
Извинете за отклонението, но реших да споделя , тъй като съм много доволна. Simple Smile)

# 412
Бадемовото за косата ще го ползвам. Аз преди време изхабих почти цяло шишенце от стимуланта на Икаров, но не видях ефект Confused

# 413
Аз със този стимулант на Икаров, така и не се разбрах, косата ми не се измиваше и оставаше мазна. Подарих го. Иначе му възлагах големи надежди. Дали да не си го взема пак и да си капвам в балсама например ???

# 414
Аз вчера купих бадемово масло, нямаше на икаров, затова взех на ривана. Ами мирише доста лошо. Нанесох само в краищата, тъй като в корените косата ми е мазна. Вие колко време държите преди да измиете?

# 415
  • Перник
Преди години ползвах стимуланта на Икаров, после минах на масло Тричуп. От него съм по-доволна. Сега гледам, че Икаров имат и стимулант за коса за мъже https://apteka.framar.bg/30055199/%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE … -125-%D0%BC%D0%BB
Двойно по-скъп Thinking Обаче бих го пробвала Simple Smile

# 416
И все повече се убеждавам , че един продукт може да влияе различно на всеки. 🤨

И моята коса е склонна към омазняване , но не усетих стимуланта да я омазнява още повече.
Лятото го ползвах , защото имах ужасен косопад и в интерес наистина положението се пооправи.

Все още не мога да намеря пудрата , която да помага с лъщенето , но не съм се отказала.
И с ФДТ Колорстей пак лъсвам. Ех,ех ... 😀

# 417

И моята коса е склонна към омазняване , но не усетих стимуланта да я омазнява още повече.
Лятото го ползвах , защото имах ужасен косопад и в интерес наистина положението се пооправи.

Все още не мога да намеря пудрата , която да помага с лъщенето , но не съм се отказала.
Не помня дали сме коментирали, но пробвала ли си на ТрендИтЪп компактната им обикновенна пудра с огледалце (от постоянния асортимент)? Аз преди година я ползвах и бях много доволна. Моята кожа също лъсва доста бързо, сякаш свикнах. Сега съм с едно кремче на Микса. Всъщност е за хидратация, но порите ми са видимо по-малки откакто го използвам, мн странно. Кожата ми е също по-спокойна и студа не и се отразява пагубно.

# 418
  • Перник

Аз съм доволна от тази пудра.
https://www.emag.bg/kompaktna-pudra-essence-mattifying-compact-p … 556/pd/D52K23BBM/
Линкът е само за илюстрация, купих я от Лили Simple Smile

# 419
аз съм доволна от catrice banana powder. много фина пудра и не лъсвам с нея, усеща се много леко на кожата отколкото компактна пудра

Общи условия

Активация на акаунт