Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 771
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Преди малко за първи път пробвах нощния крем на Биотен с хиалурон и като за пръв път много ми допадна - има охлаждащо действие, лек и лесно се разнася. Доволна съм Blush.
Да попитам тези, които да го ползвали - с какъв серум се комбинира добре Thinking

# 451
Арденза, аз имам нощния от серията и си го комбинирам спокойно с наличните ми серуми.
Спогажда се както с колагеновия на марката, така и със серумите на Марион и серумите на Ревюел.
Досега не ми е правил кир ефект с някои от използваните серуми.

# 452
Благодаря! Аз загледах серума на Марион с охлюви и май него ще взема.

# 453
Здравейте! Преди време бях писала в темата относно пилинг на ревюел с плодовите киселини. Чааак вчера успях да го изпробвам. Значи появиха ми се едни мънички точици все едно бяха се хванали за мъхчетата по кожата на лицето. Не успях да ги махна веднага, отне ми около 30минути и си казах, че повече няма да ползвам продукта и го изхвърлих. Днес виждам, че голяма част от пъпките ми са почти незабележими ( имам ситни пъпки по челото, нямам акне ). Не знам дали се дължи на пилинга и съм със смесени чувства дали да не го пробвам пак. Използвах го по-малко от минута и за 30 мин успях да махна въпросните точки.

# 454
  • София
Вчера в Елитис видях цял рафт с нови продукти за Revuele. Но цените им бяха безумно ниски:flushed:FlushedFlushedНАПРИМЕР ШАМПОАН С МАСКА ЗА 2,89, балсам с шампоан пак толкова, лосион с душ гел 3 и нещо. Някой ползвал ли е от сериите за коса, имаше с мароканско олио уж, серия хамам, серия за много изтощени коси. Безброй измиващи за лице, мицеларни води, лосиони, антицелулитни и т.н. Взех си гел за очи и някакъв пилинг.

Моля те, уточни за кой Елитис става дума?

# 455
Здравейте! Преди време бях писала в темата относно пилинг на ревюел с плодовите киселини. Чааак вчера успях да го изпробвам. Значи появиха ми се едни мънички точици все едно бяха се хванали за мъхчетата по кожата на лицето. Не успях да ги махна веднага, отне ми около 30минути и си казах, че повече няма да ползвам продукта и го изхвърлих. Днес виждам, че голяма част от пъпките ми са почти незабележими ( имам ситни пъпки по челото, нямам акне ). Не знам дали се дължи на пилинга и съм със смесени чувства дали да не го пробвам пак. Използвах го по-малко от минута и за 30 мин успях да махна въпросните точки.
При мен се получи така с техния пилинг с охлюви, даже доста точици имаше и много трудно ги махнах! И от този с плодови киселини се получават, но сякаш са по-малко! Но като краен резултат и двата имат при мен прекрасен ефект- кожата ми засиява!

# 456
Аз също използвам пилинга с плодови киселини, но не съм забелязала подобен ефект. Измивам го веднага, иначе получавам едно странно усещане, все едно ... "залепва" и после при изплакването, ако търкам с длан повече, има някакво съпротивление. Иначе моята кожа го харесва, добре почистена я чувствам след него.

# 457
Моля те, уточни за кой Елитис става дума?
B.U 2, не съм Лелка, но понеже и аз я питах, тя отговори, че става въпрос за Елитис - Бургас.

ПП По мои си наблюдения ревюелските пилинги се захващат за мъхчето на лицето и оттам идва "драмата" с трудното му измиване. Иначе вършат добра работа.

# 458
Дами, препоръчайте ми хубава матираща пудра с цвят. Трябва ми да поправя съвсем, съвсем леко по-светъл нюанс на фдт.

# 459
Fit me maybelline

# 460
  • Deutschland
Бях останала без шампоан и поръчах на моя да ми вземе нещо ново, да е за суха коса, та ми донесе Лореал с амла. Забравил обаче балсама към него. Взел и душ гел Дав лятна лимитка, ухае страхотно. Шампоана без балсам надали ще ми е ок, но ще пробвам утре

# 461
Дами, препоръчайте ми хубава матираща пудра с цвят. Трябва ми да поправя съвсем, съвсем леко по-светъл нюанс на фдт.

Матиращата на Catrice или на Aura. Аз съм много доволна и от двете Simple Smile

# 462
Препоръчайте ми хидратиращ крем и маска за зимата, които да затварят, ако е възможно порите.

# 463
Благодаря за предложенията! Blush

# 464

У Ж А С Н А !!!
Много силен аромат на мъжки крем за бръснене и си усещам косата странна.

п.п:

от известно време го ползвам редовно и ми се изчисти кожата, а бях "вдигнала ръце" от черни точки и подкожни пъпки...

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 16:31 от Обичах

Общи условия

Активация на акаунт