Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 779
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Днес си взех и един измивен гел,пак на Микса за кожа склонна към зачервяване... ще го видим.

# 436
Днес си взех и един измивен гел,пак на Микса за кожа склонна към зачервяване... ще го видим.
Хубав мирис, кожата става гладка, но леко изсушава. Малко крем на лицето и всичко е ОК. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
Здравейте , наскоро си купих крем на biotrade от серията pure skin и първаночално бях доволна.Правих всичко както пишеше на опаковката ,но след седмица разликата на кожата на ръката с която го нанасям и на другата беше очевидна, затова реших да го спра, а и нямаше много добър ефект на лицето ми, даже може би обратното. Разхождайки се в Лили дрогерия видях че са получили , поне за мен нова марка и реших да я тествам и се оказа доста добра. Dermedic е марката, полско производство, за съжаление не успях да намеря никакви коментари за нея в интернет.Някой от вас пробвал ли я е? Аз на този етап съм доволна , но е едва трети ден.Взех си нощен крем и тоник за лице,като цената на двете беше към 35 лева.

# 438
някъде бях чела за pure skin на biotrade  или като цяло за хидрокси киселините, че може да има първоначално влошаване на кожата преди да се подобри нейното състояние. Това че кожата на ръката се е изсушила е обяснимо, трябва веднага да се изплакне след нанасяне на продуктите или най-добре да се работи с някаква шпатулка, с която да се нанасят продуктите

# 439
  • русе
От къде си купувате пинсета?
И от 3 лв. и от 5 лв.все след време не хващат ни косъм?!

# 440
Имам Солинген за около 5-6лв и няма грешка

# 441
Вероятно не е в тази тема мястото, но:
В Лидл сега има някаква маша, 25 лв, на Кристина Агилера, постоянна темепература 180 градуса. Някоя да има такава? Отзиви?

# 442
Някой ползвал ли е Revuele KERAPLEX [3D] Спрей Топлинна защита? Дали е добра?

# 443
  • вкъщи
Вчера в Елитис видях цял рафт с нови продукти за Revuele. Но цените им бяха безумно ниски:flushed:FlushedFlushedНАПРИМЕР ШАМПОАН С МАСКА ЗА 2,89, балсам с шампоан пак толкова, лосион с душ гел 3 и нещо. Някой ползвал ли е от сериите за коса, имаше с мароканско олио уж, серия хамам, серия за много изтощени коси. Безброй измиващи за лице, мицеларни води, лосиони, антицелулитни и т.н. Взех си гел за очи и някакъв пилинг.

# 444
  • при моите деца .....
В Лидл сега има някаква маша, 25 лв, на Кристина Агилера, постоянна темепература 180 градуса. Някоя да има такава? Отзиви?
Присъединявам се и аз към питането

# 445
Лелкa, къде товa. Предполaгaм в Софийския Елитис. Трябвa дa понaобиколя нaшия дa видим дaли не сa пуснaли нещо ново.
Инaче съм доволнa от сериите им зa косa. Имaм с керaтин 2 видa, с мaрокaнския aргaн, с керaтин и aргaн. Всички ми хaресвaт, но пaк дa кaжa - косaтa ми обичa керaтин, нормaлнa, към леко сухa, с тънък косъм, но имa обем и минaвa зa гъстa. Според фризьоркaтa ми. Aз я нaмирaм зa нормaлнa, нито много гъстa, нито рядкa.

# 446
И моята коса обича кератин, но не и скалпът ми. Незнайно защо след всички шампоани с кератин получавам пърхут. Някой знае ли защо се получава така?

# 447
  • Deutschland
Моята коса се накъдря и изсушава от кератин

# 448
  • вкъщи
В Елитис в Бургас имаше голямо разнообразие.

# 449
Присъединявам се и аз към питането

Боби, в една друга тема една мацка, Алечка, писа, че е доволна и си прави букли и вълни.
Но ако и някоя друга е пробвала, молим да сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт