Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 794
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Много благодаря на всички , момичета! 💐💐💐
Все още не съм си избрала , но имам още време да помисля. Заинтригуваха ме всички предложения.

Блондибери 🤗
Да не би да е този?

Вчера го получих , но още не съм го ползвала , тъй като имам все още от предишния. Но ако има такива чудни действия с порите , веднага го почвам.
Иначе много ми хареса как ухае. 😊

# 421
Момичета,не съм ползвала до сега антицелулитен лосион за тяло,но качих 4кг и забелязах,че имам доста,бихте ли препоръчали нещо?

# 422
В тубичка е, като се прибера ще го снимам и ще си редактирам този коментар с него.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 19:54 от blondyberry

# 423
Много, много добра пудра за мазна кожа е shine killer на Аура. Прахообразна,прозрачна и много фина

# 424
Не мога да не похваля този топ лак:

Страхотен! Много добър стъклен блясък (питат ме дали не съм с ши-лак), лакът държи и не се начупва (за седмица, с миене на чинии, малко пране на ръка, месене на питка и т.н. , само на 2 пръста леко се очупиха връхчетата). Също така не ми размазва печати Simple Smile
* Пробван е с лак на Golden Rose - Rich color, както и на Флормар

Не съм сигурна дали спада в ''бюджетен'', тъй като се намира за 7-11 лв някъде

В тази връзка - търся си лак за печати по ноктите. Ползвате ли и от къде купувате? Имах подарък на Konad, но искам и други цветове.

# 425
На essence кой е по-добър ББ крема или CC крема. Някой пробвал ли ги е.

# 426
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз от своя страна нищо хубаво не мога да кажа за посочения топ Insta-dri на Sally Hanson.
Язък за хвалбите му из чуждестранните блогове още доста преди да се предлага в Бг.
Изсъхва толкова бавно, че всеки път си развалям нокът...На ГР и Есенс са по-свестни от него.

# 427
Моя съхне за секунди и никога не ми е размазал. Ако има значение, купен е от Англия.
От друга страна лак от същата серия, ИнстаДрай, купен от местен магазин в БГ (не Лили, ДМ и т.н) е ужасен! Изглежда като розова блажна боя!

# 428
  • София
Здравейте, ще се опитам да обясня какво точно търся, защото нито в аптеките ме разбират, нито никъде ... Веднъж видях в един филм жена, която си беше сложила тънка лентичка между очите подобна на лейкопласт, мисля че е за изглеждане на бръчиците там и за предотвратяване на такива, спи се с него...мисля че стяга  и опъва, поне така си го обяснявам... някой виждал ли е нещо подобно тук ?

# 429
За по-мазна кожа аз съм изключително доволна от комбинирания продукт на Лореал - пудра/фдт
L’Oréal Paris True Match Genius

# 430
Здравейте, ще се опитам да обясня какво точно търся, защото нито в аптеките ме разбират, нито никъде ... Веднъж видях в един филм жена, която си беше сложила тънка лентичка между очите подобна на лейкопласт, мисля че е за изглеждане на бръчиците там и за предотвратяване на такива, спи се с него...мисля че стяга  и опъва, поне така си го обяснявам... някой виждал ли е нещо подобно тук ?

Не съм запозната, не съм ползвала и т.н., но от гугъл ->

Предполагам от ebay / amazon може да се купят такива  anti-wrinkle patches

# 431
Здравейте😊, да похваля лосионите за тяло с масла на Балеа- лимитките с масло от тиквени семки и бадемово масло. Страхотни са, ухаят прекрасно единия на сладки бадеми, а другия на ванилия, ама много нежна ванилия,  не толкова сладка, че чак да ти натъртва от сладост. Освен това попиват идеално и не оставят мазен филм върху кожата, а просто я правят копринено нежна и мека. Препоръчвам за зимата✌😊

# 432
Блонди, сигурно си казвала, но пак ще питам. Кое е кремчето на Микса, което казваш, че ти е свило порите? Имам нужда от крем за зимата, който хем да предпазва, хем да не лъсва, а ако има и такъв ефейт ще е супер! С еднакви кожи сме Simple Smile

# 433
Блонди, сигурно си казвала, но пак ще питам. Кое е кремчето на Микса, което казваш, че ти е свило порите? Имам нужда от крем за зимата, който хем да предпазва, хем да не лъсва, а ако има и такъв ефейт ще е супер! С еднакви кожи сме Simple Smile

Взех го с наближаващ изтичащ срок на годност на 60% от Медеа, за да го тествам набързо как ще ми се отрази и евентуално след това ще взема повечко неща на Микса.
п.с. Пускам и едно ревю на английски. Момичето казва, че е добра основа за грим, което отново потвърждава моето мнение, че действа добре на порите. Дори казва, че и действа по-добре от Виши Нормадерм. http://mmemento-mmori.blogspot.com/2014/02/review-mixa-24h-moist … ng-balancing.html

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 14:53 от blondyberry

# 434
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Изхабих една опаковка от този крем на Mixa.Поне при мен няма въздействие върху порите.Това, че е добра основа за грим, за мен е друг въпрос.Особено през топлите дни се лъсва бързо с него, но от бюджетните е приличен.

Общи условия

Активация на акаунт